Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

1.75 boyum olcak bn topklu gycem imkanı yoook

balayına nereye gttiniiz

bencede güç lazım sana
kocana vakıt ayıramıyorsundur ama :26:
yenı evlısınız sııııııııızz

kız kurslar daha başlamadı inşallah bayramdan sonra .. niye be cumaları boştayım kocxişimle ilgilenirim :)
2 yılım daha var

evlilikten korkuyorum ama yinede istiyoruuuummm

ya aslında çok güzel bişey ama işte plansız gelişen olaylar var bende o tyüzden sıkıntı oluyor kurs murs. yoksa evlilk güzelde evlendikten sonra kocanla gezecen falan çocuk yapacan vs evlilik o zman güzel olur bence . benimki dalga geçio benle bu ne öğrenciyle mi evleniyorum diye :)

ay anam boşverin evlenmeyin aha benim aklım olsa şimdi 1 - 2 yıl daha beklerdim yapacaklarımı uapar sonra rahatça evlilik tadını çıkartırdsım sakın acele etmeyşin

evvvet canım bizde sevgilimle aynen böyle düşünüyoruz
arkamızda bekleyen hiçbirşey bırakmadan rahat kafa rahat evlenmeyi

termal kaplıcaya :) bir günlüğüne :) zaten düğün başka şehirde oldu git gel kal eve dön evi düzelt derken bitti gitti gül gibi izin günlerim..

hayırlısıyla atlattınız olsun,seneye adam akıllı tatil yaparsınz

adam haklı.

bari seneye gitseydin kursa. bu sene kocayla gezip tozsaydın.

sudenaza katılıyorum evlilik güzel birşey ama herşeyinizle adapte olamazsanız sıkıntı olabiliyor.hem kendin geriliyorsun hem geriyorsun.öyle sevgiliye telefonda trip atmaya benzemiyor adam bir oda ötende :) anlayışla sevgiyle herşey oluyor çok şükür

evvvet canım bizde sevgilimle aynen böyle düşünüyoruz
arkamızda bekleyen hiçbirşey bırakmadan rahat kafa rahat evlenmeyi

en iyisi canım borçsuz evlenmek biz hem kiradayız hem beyazeşya tv falan kendimiz aldık onun borçları falan derken 1 yıl işte gümbürtüye gidecek
adam haklı.

bari seneye gitseydin kursa. bu sene kocayla gezip tozsaydın.

yavrum kpss 2 yılda bi oluyo yani seneye eylül de o zmana kadar anca hazırlanırım yok sa 2 yıl daha atlayacaktım ee o zmana 3- yıllık evli olacak bebek baskısı olacak falan mecccburrrr :)

aynen canım kavga ediyoruz ve aynı yatağa giriyoruz yani farklı sorumluluklar
evet böyle olabilirdi belki

işte olamıyor kuzum seneye sınav benim hazırlanmam lkazımmm :)

aynen cnm bizede herkes çok baskı yapıyor neyi bekliyorsunuz diye ama bizi anlamıyorlar

biz ikimizde rahata alışkınız az çok
istiyoruzki borçsuz evlenelim evlenince aman borç aman ödemelr aman işimiz oturmadı vs telaşımız olsun istemiyoruz kafamız rahat olsun istiyoruz bu kararı alalı 1,5 yıl oluyor bak deli gibi biriktiriyoruz şuan borçsuz tüm eşyaları alacak para birde evin yarı parası var
halada birşeyleri oturtma peşindeyiz
tabi herşey kader kısmet ama inşallah uut ettiğimiz gibi rahat evleenebiliriz bakalım

hmmm anladım cnm hazırlan ozaman bakalım inşallah değer bari kazanırsın

inşallah canım benim güzel olur sonucu yüksek puan alırım inşallah kafaya koydum, kendimi geliiştirmek istiyorum bişeyler yapmam lazım ..

en iyisi valla seninki sakın kimseyi dinleme bildiğini yap çünkü yaşayacak olan sensin

sen böyle kararlı olursan başaracağından eminim zaten canım... Herşey olur çaba olduktan sonra....
evet canım bende dinlemiyorum kimseyi dışarıdan bakan göze göre kolay işte askerlik yok bişey yok neyi bekliyorsunuz bilmemne okadar çok baskı varki artık akraba ziyaretinden böğ geldi nasılsından sonraki ilk soru eee nezaman evlilik hala geziyormusunuz?

gına geliyor artık ama yok baskı yüzünden hızlı hareket etmiyiciğiz inşallah... dayan morinci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…