Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

iyi yapmışsınnn aferinnnnn

aaa niiiiden ama yaaa ben kansızım çoküşürüm falan ama yinede kışı çok severim sarıp sarmalanıyoruz sıcacık ohh ne güzel
yazın sıcaktan bunalmaktan nefret ediyorum bende

bir de uykulu haliyleee bende diyorum eneem ne oldu acepp , ama çoook değişik bir duygu yaaa nazarrrrrrr seninde duyacaam

ahhahahaha

evet serviste uyuyakalmışım. sonra uyandım teli aldım elime bi hışımla eylülü aradım
birde kız açtı

ben düşünüyorumki sevgilimin telefonunu bir kız açtı
bian kendime gelemedim

aaa niiiiden ama yaaa ben kansızım çoküşürüm falan ama yinede kışı çok severim sarıp sarmalanıyoruz sıcacık ohh ne güzel
yazın sıcaktan bunalmaktan nefret ediyorum bende

ilkbahar ve sonbaharı seviyorum

bende kansızım. hava kapalı olsun hemen uzun kollu çorap giyerim, çok üşürüm , benimki biraz psikolojik bide

aynen yaaa ben uykuluyum yaaa.. kız bana diyorki bende beni aradın sandım çokkkkk sevinmiştiiiiğğmm ben hala diyorumki yok yaaaa ben x.... aradım seni değil :26::26:
ama uykudan hep walla bian afalaldım x...in telefonunu bir kızzzzzzzzzzzz açtı zannedince

vayy demek beni ne sandınnn
evet bende diyorum niye sürekli kusura bakma yanlış aradım seni aramıycaktım diyorr kaldım öyle yetimm gibii
konuşalım bebişim.

konuşalım ama yanlış aramaları açmıyorum artıkınnn

Son düzenleyen: Moderatör:

Alemsiniz yahu
fena mı olmuş, seslerinizi duymuşsunuz

Yok ben şey yapcam.

morinciyi arıycam. aaaa pardon ben seni değil eylül ü arycaktım dicem 3-5 kez söylicem bide yanlş oldu diye ahahahahha

ilkbahar ve sonbaharı seviyorum

bende kansızım. hava kapalı olsun hemen uzun kollu çorap giyerim, çok üşürüm , benimki biraz psikolojik bide

aslında benımksııde psikolojik olabilir hava soğuk olmasada kapalı olduğunu gördüysem hemen gardımı alırım
ama kan değerlerimde çok düşükk

ya aslında birde birşey var kansızım demişken ,,,, ben tatile gittim ya gittiğim gün regl oldum çok üzüldüm denize giremyeceğim diye gittim eczaneye ilaç istedim dedim reglımı kesecek bi ilaç verin bana.... bana yasmin diye bi ilaç verdiler ne olduğunu bilmem etmem üçtane içtim
sonra ertesi gün tekrar üçtane içtim kesti. sonra içini bir okudumki meğer doğum kntrl hapıymış
neyse sonra tatilden geldiğimde bi rgl oldum neredeyse 3 hafta olacak hala hastayım :26:
ilaçtandır falan diyorum ama iyice kansız kaldım ya gitsemmi doktora... ya işte adeti kesmek için ilaç aldım demeye çekiniyorum ondan gidesim yok:26:

günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnn

bende geldimmm
Hoşgeldin tatlım ballım kaymaklım naber

günaydınn yeeeeğrum , hoşgeldin.

lunnam şekerliğim
Nazarım Boncuğum

Eylül sorduğumuzda bi kerede iyiym de hep iyi olmaya çalışıyorum diyosun

bu arada uzun kollu çorap ne la

jsdhfkjhdkjfhskjdhfkjhdkfhsdkjhfkdhsfk kriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

uzun kollu üstler diycektim bari virgül koysaymışım aahaahhahahahahahhahaa nasıl farkettin sen onu yaaaaaaaaaaaa

öyle sandım tabi ne bilim ben sevgilimi arıyorum sanıyordum kız sesi duyunca birden

amannn ne bileyim ya uyku sersemliği ne dediğimi bile hatırlamıyorum
ararım kuzum senıde ararım ayıpsın.. hemde yanlış değil doooğğğğğğğğruuu

3 hafta mı lohusa gibi tvbe estf.

git sen doktora bu yazdıklarını onada söyle. başka bi ilaç verir belki.

niye bilmeden abuk sabuk ilaçlar içtin girmeyiverirdin denize nolcaktııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…