iyi yapmışsınnn aferinnnnndün üşendiğim frencimi yaptım
sabah sabah işin mi yok dediğini duyar gibiyim
Burası güneşli ki
Ekim ayına gircez olsun o kadar, sonbahar olsun kış olmasın ama. kıştan nefffffffffffffffret ediyorum
Dün akşam haberim oldu
Eylül mesaj attı mutluluktan ağlayacaktı ahahahahahah
yalnız şeye koptum, bende aaa beni arıyor dedim sevindim meğer yanlışlıkla aramış dedi. dumur etmişsin kızı ahahaha
hırbonun biridir
dün üşendiğim frencimi yaptım
sabah sabah işin mi yok dediğini duyar gibiyim
Burası güneşli ki
Ekim ayına gircez olsun o kadar, sonbahar olsun kış olmasın ama. kıştan nefffffffffffffffret ediyorum
bir de uykulu haliyleeebende diyorum eneem ne oldu acepp , ama çoook değişik bir duygu yaaa nazarrrrrrr seninde duyacaam
aaa niiiiden ama yaaa ben kansızım çoküşürüm falan ama yinede kışı çok severim sarıp sarmalanıyoruz sıcacık ohh ne güzel
yazın sıcaktan bunalmaktan nefret ediyorum bende
Dün akşam haberim oldu
Eylül mesaj attı mutluluktan ağlayacaktı ahahahahahah
yalnız şeye koptum, bende aaa beni arıyor dedim sevindim meğer yanlışlıkla aramış dedi. dumur etmişsin kızı ahahaha
hırbonun biridir
vayy demek beni ne sandınnnahhahahaha
evet serviste uyuyakalmışım. sonra uyandım teli aldım elime bi hışımla eylülü aradım
birde kız açtı
ben düşünüyorumki sevgilimin telefonunu bir kız açtı
bian kendime gelemedim
evet bende diyorum niye sürekli kusura bakma yanlış aradım seni aramıycaktım diyorr
aynen yaaa ben uykuluyum yaaa.. kız bana diyorki bende beni aradın sandım çokkkkk sevinmiştiiiiğğmm ben hala diyorumki yok yaaaa ben x.... aradım seni değil :26::26:
ama uykudan hep walla bian afalaldım x...in telefonunu bir kızzzzzzzzzzzz açtı zannedince
konuşalım bebişim.
aynen yaaa ben uykuluyum yaaa.. kız bana diyorki bende beni aradın sandım çokkkkk sevinmiştiiiiğğmm ben hala diyorumki yok yaaaa ben x.... aradım seni değil :26::26:
ama uykudan hep walla bian afalaldım x...in telefonunu bir kızzzzzzzzzzzz açtı zannedince
vayy demek beni ne sandınnn
evet bende diyorum niye sürekli kusura bakma yanlış aradım seni aramıycaktım diyorrkaldım öyle yetimm gibii
konuşalım ama yanlış aramaları açmıyorum artıkınnn
Alemsiniz yahuEki Görüntüle 806466
fena mı olmuş, seslerinizi duymuşsunuz
ilkbahar ve sonbaharı seviyorum
bende kansızım. hava kapalı olsun hemen uzun kollu çorap giyerim, çok üşürüm , benimki biraz psikolojik bide
Hoşgeldin tatlım ballım kaymaklım nabergünaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnn
bende geldimmm
Nazarım Boncuğum
günaydınn yeeeeğrum , hoşgeldin.
lunnam şekerliğim
yetiştinn azıcık ucundannnnapıyosun kuzumm
bende sabah nesfit yedim evden çıkmadan bakalım ne akdar tok tutacakiyi olmaya çalışıyorum bende tatlımmm
pekii o zaman çay vereyim sana kalmadı zatiisesini de duydummmm
ilkbahar ve sonbaharı seviyorum
bende kansızım. hava kapalı olsun hemen uzun kollu çorap giyerim, çok üşürüm , benimki biraz psikolojik bide
Yok ben şey yapcam.
morinciyi arıycam. aaaa pardon ben seni değil eylül ü arycaktım dicem 3-5 kez söylicem bide yanlş oldu diye ahahahahha
bu arada uzun kollu çorap ne la
vayy demek beni ne sandınnn
evet bende diyorum niye sürekli kusura bakma yanlış aradım seni aramıycaktım diyorrkaldım öyle yetimm gibii
konuşalım ama yanlış aramaları açmıyorum artıkınnn
yokk kızzz sana denk gelmemişşş demekkHoşgeldin tatlım ballım kaymaklım naber
Nazarım Boncuğum
Eylül sorduğumuzda bi kerede iyiym de hep iyi olmaya çalışıyorum diyosun
bu arada uzun kollu çorap ne la
Alemsiniz yahuEki Görüntüle 806466
fena mı olmuş, seslerinizi duymuşsunuz
aslında benımksııde psikolojik olabilir hava soğuk olmasada kapalı olduğunu gördüysem hemen gardımı alırım
ama kan değerlerimde çok düşükk
ya aslında birde birşey var kansızım demişken ,,,, ben tatile gittim ya gittiğim gün regl oldum çok üzüldüm denize giremyeceğim diye gittim eczaneye ilaç istedim dedim reglımı kesecek bi ilaç verin bana.... bana yasmin diye bi ilaç verdiler ne olduğunu bilmem etmem üçtane içtim
sonra ertesi gün tekrar üçtane içtim kesti. sonra içini bir okudumki meğer doğum kntrl hapıymış
neyse sonra tatilden geldiğimde bi rgl oldum neredeyse 3 hafta olacak hala hastayım :26:
ilaçtandır falan diyorum ama iyice kansız kaldım ya gitsemmi doktora... ya işte adeti kesmek için ilaç aldım demeye çekiniyorum ondan gidesim yok:26:
Yok ben şey yapcam.
morinciyi arıycam. aaaa pardon ben seni değil eylül ü arycaktım dicem 3-5 kez söylicem bide yanlş oldu diye ahahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?