iyiyim bende tatlım ne olsunnnyokk maşallah gerçekten hiiç sorun çıkartmadı gece de biraz geç döndük hiç ses etmedi 2 yıldır ilk defa bi yere gidipte üzülmeden ağlamadan eve dönüp uyudmmm
evet beeen
ay kardeşimle yaşıt benim kardeşte bekliyor bakalım neresi çıkacak çok heyecanlı :26:
iyiyim bende tatlım ne olsunnnyokk maşallah gerçekten hiiç sorun çıkartmadı gece de biraz geç döndük hiç ses etmedi 2 yıldır ilk defa bi yere gidipte üzülmeden ağlamadan eve dönüp uyudmmm
He he de.
Sen çık iki gömlek bişi al onlar varken
Buldum
vehüvel aliyyül azimü zülcelali sübhanallah
sübhanel kerim elhamdülillah
rabbil alemine.....Allahü ekber
isteğe bağlıymış meğersem.
He he de.
Sen çık iki gömlek bişi al onlar varken
11 oldu kırmızı hala uyuyor bugün
hmm anlamı ne acabaa:44:
not alııyyiruum .evet bizde isteriz ozaman5 sn zaman alır okumak ama bize verdiği değer paha biçilemezdir eminim
Her yerde karşıma çıkıyosun ne iş gece sen gündüz sen:82:
O nereyi istiyor pekii :)
Hoibuldk güzelim iyiym sen nasılsın ne yaptınız akşam seninki huysuzluk yaptı mı
Çoook sevindim balım aferin enişteye yola geliyo
maşallah nazar değmesin enişte akıllanıyor
maşallah maşallah normalde çok mu kıskanç balım
Aferrrin aferriiiin.
Başka türlü gözümüze giremezdi
Dün akşam çok stres yapmıştır o bi de geç yattı sahura kalktı fln. Uyanmasın zaten sıkılır bütün gün. Halide olmaz iş yapmayaç Gerçi biz oyalarız onu
Kardeşim paldır küldür okuyunca dua sandım
dün yine sormuştum da unuttum. buldum neyse ki.
ay evde bi kağıda not etmiştim ben. ikindiden sonra amme suresi ok.
sabah ve akşam namazından sonra şu duayı oku vs.
onu da getiriyim yazayım size.
Oyy pufpufum, hoşgeldin yivrm
Önceden söylüyododum da , söylememe kararı aldım
nazar de boncuk de, hiç farketmez.
Samsunlusun??
Hayırlısı neyse o olsun inşAllah
Ne zaman belli olcak sonuçlar?
öyleeee artık kurtuluşun yok bendeeen
yyyoksaa yoksaa şikayetçi misin :26:
evet yaaa yavrumm :26:
yok yok biz varken onun sıkılması mümkünmüüüüüğğğğğğ
sağolunn kızlarr amann nazar değmesinn hepp böyle olsunnben onu yerimm yeter ki böyle olsaa
artık kıskançlık mıydı başka bişey miydi bilmiyorum canım da kararlar aldık akrabalarla falan olunca sorun çıkartmıycam dedi çıkartmıyo şimdilik ohh
Bir de kızlar ne sorucamm ( ayy herşeyi de buraya yazıyorum birisi tanıyacak diye korkmuyo değiilim heee :18:) benimki babasıyla memleketine gitmek istiyo da en son küçükken gitmiş merak ediyorum gezmek görmek istiyorum diyoo
15 gün falan kalıcaklar bende hayır hayır falan dedim ama çok gitmek istiyo ne olucak diye bişey demiyorum şimdi ama burnundan getiririm gittiğinde demiştim ,
çünkü kesin çook gezicek mesajları 2 saatte bir atıcak , resım çekilip facaye koyucak falan bende deliricemm kavgalar çıkıcıak
ne yapsam sizce sorun çıkartmasam mı gitsin mi zaten babasıyla olucak ama bilemiyorum gittiği yerde yazlık yerler değil sonuçta denize falan değil bilemedimmm :97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?