Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

iyiyim bende tatlım ne olsunnn yokk maşallah gerçekten hiiç sorun çıkartmadı gece de biraz geç döndük hiç ses etmedi 2 yıldır ilk defa bi yere gidipte üzülmeden ağlamadan eve dönüp uyudmmm

maşallah maşallah normalde çok mu kıskanç balım

iyiyim bende tatlım ne olsunnn yokk maşallah gerçekten hiiç sorun çıkartmadı gece de biraz geç döndük hiç ses etmedi 2 yıldır ilk defa bi yere gidipte üzülmeden ağlamadan eve dönüp uyudmmm

Aferrrin aferriiiin.
Başka türlü gözümüze giremezdi

hmm anlamı ne acabaa:44:
not alııyyiruum .evet bizde isteriz ozaman 5 sn zaman alır okumak ama bize verdiği değer paha biçilemezdir eminim

hmm anlamı ne acabaa:44:
not alııyyiruum .evet bizde isteriz ozaman 5 sn zaman alır okumak ama bize verdiği değer paha biçilemezdir eminim

Kardeşim paldır küldür okuyunca dua sandım
dün yine sormuştum da unuttum. buldum neyse ki.
ay evde bi kağıda not etmiştim ben. ikindiden sonra amme suresi ok.
sabah ve akşam namazından sonra şu duayı oku vs.
onu da getiriyim yazayım size.

kızlar şimdilik bana müsade işler bekler..hepinizi öpüyorum

Hoibuldk güzelim iyiym sen nasılsın ne yaptınız akşam seninki huysuzluk yaptı mı

Çoook sevindim balım aferin enişteye yola geliyo

maşallah nazar değmesin enişte akıllanıyor

maşallah maşallah normalde çok mu kıskanç balım

Aferrrin aferriiiin.
Başka türlü gözümüze giremezdi

sağolunn kızlarr amann nazar değmesinn hepp böyle olsunn ben onu yerimm yeter ki böyle olsaa

artık kıskançlık mıydı başka bişey miydi bilmiyorum canım da kararlar aldık akrabalarla falan olunca sorun çıkartmıycam dedi çıkartmıyo şimdilik ohh

Bir de kızlar ne sorucamm ( ayy herşeyi de buraya yazıyorum birisi tanıyacak diye korkmuyo değiilim heee :18:) benimki babasıyla memleketine gitmek istiyo da en son küçükken gitmiş merak ediyorum gezmek görmek istiyorum diyoo

15 gün falan kalıcaklar bende hayır hayır falan dedim ama çok gitmek istiyo ne olucak diye bişey demiyorum şimdi ama burnundan getiririm gittiğinde demiştim ,
çünkü kesin çook gezicek mesajları 2 saatte bir atıcak , resım çekilip facaye koyucak falan bende deliricemm kavgalar çıkıcıak

ne yapsam sizce sorun çıkartmasam mı gitsin mi zaten babasıyla olucak ama bilemiyorum gittiği yerde yazlık yerler değil sonuçta denize falan değil bilemedimmm :97::97:

Dün akşam çok stres yapmıştır o bi de geç yattı sahura kalktı fln. Uyanmasın zaten sıkılır bütün gün. Halide olmaz iş yapmayaç Gerçi biz oyalarız onu

evet yaaa yavrumm :26:
yok yok biz varken onun sıkılması mümkünmüüüüüğğğğğğ

Yaz tatlm yaz topikçe sevaba girelim ne güzel

izin ver canım yoksa oda sana tekrar aynı şeyleri yapmaya başlar
ayrıca gitsin tabiki ne varki bunda .. söylersin geç cevap verme vs diye.. gezsin gazı çıksınki sseni sıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…