Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

yaz kuzucum yazz en güzel paylaşımlar bunlarrr

o lojistik ve dış ticaret istiyor ikisinin olduğu 6 tane il yazdı
en çok düzceyi istiyor bakalım. sende yazdınmı düzceyi yazdıysan aynı yer tutarsa tanıştırıyım sizide göz kulak olun birbirinize
Güya bende lojistik mezunuyum
Yaz tatlm yaz topikçe sevaba girelim ne güzel
Yarın yazıcam
naber kızzz? görüşemedik bayadır
İyiym Allahaşükür, sen nasılsın pufpufum.
Saçını sarıya boyattın mı

Denizliliyim boncukummm

1 haftaya belli olur diye düşünüyorum

Rabbim gönlüne göre versin, şansına artık

Cnm bence bırak gitsin ama msja geç cvp vermek konusunda kesinlikle sert bi dille uyar derim.

izin ver canım yoksa oda sana tekrar aynı şeyleri yapmaya başlar
ayrıca gitsin tabiki ne varki bunda .. söylersin geç cevap verme vs diye.. gezsin gazı çıksınki sseni sıkmasın
Cnm bence bırak gitsin ama msja geç cvp vermek konusunda kesinlikle sert bi dille uyar derim.

söyledim canım ama atar o biliyorum evde otururken geç cevap veriyoda gezerken mi vermiycek , bilmiyorum ki ben gitseydim ne derdi acaba amaa , gerçi açıkladı 15 gün babamla gezicez zaten sende biliyosun nasıl yerler olduğunu falan dedi gerçekten antalya,izmir tarafında bir yerler olsaydııı konusunu bile edemezdi de hadi yine orası öyle değil sonuçtaa :26:

haftayada kuznelerim halam falan gelicekk o gezerken bend e kuzenlerimle gezerim o zamann dimi amaa

Son düzenleyen: Moderatör:

Resim koyma ve geç atma konusunu tekrar söyliycem zaten canımmm çünkü en çok sinir olduğum şeydir geç cevap vermesii

bir de diyo ki tamam o zaman babama söyliyim baba gelinin senle gitmeme izin vermiyo :18:

Resim koyma ve geç atma konusunu tekrar söyliycem zaten canımmm çünkü en çok sinir olduğum şeydir geç cevap vermesii

bir de diyo ki tamam o zaman babama söyliyim baba gelinin senle gitmeme izin vermiyo :18:

Bak neyle tehdit ediyo seni deli çocuk O zmn o geç yazarsa msj atmazsa sende atma kuzum. Böyle dene bi de bakalm

Bak neyle tehdit ediyo seni deli çocuk O zmn o geç yazarsa msj atmazsa sende atma kuzum. Böyle dene bi de bakalm

sorma yaa ilk günden kötü gelin yapıcak beniii :18:

öyle yapıcam artık kuzum bakalım bir gitsin de bende gitmeyi isterdim ama ahh olmuyo işteee bana ne getiriceksin oralardan dedim çeyizim için güzel şeyler al hee dedimm

Son düzenleyen: Moderatör:

Çeyizine ne alıcak ordan 84 parça yemek takımı mı Eylülüm alemsin ya Çeyizi boşver kıyafet alsın en güzel hediye kıyafettir bence

Çeyizine ne alıcak ordan 84 parça yemek takımı mı Eylülüm alemsin ya Çeyizi boşver kıyafet alsın en güzel hediye kıyafettir bence

hahaha o da öyle dedi ne alabilirim ki dedi bend e bilmem arabayla gidiyosun bagaja koyarsın dedim ne bileyim şöyle bakır , gümüş kaplama bir şeyler olabilir fincan takımları falan olur yaa

kıyafeti hep alıyoo farklı şeyler isterimm baksın artık eli boş gelemezz

Sen benim hüzün yanımsın. Güneşin vurmadığı gölgede kalan yanım…kimselerin bilmediği kendime sakladığım..alıp alıp defalarca sineme sardığımsın.en çokta kanayan yarama sarmaya çalıştığımsın.sardıkça kanayan kanadıkça sardığımsın.sen benim hüzün yanımsın.her doğan günle birkez daha ümidimi yıkan tarafımsın.olmadı olmayacak dedirten hain düşmanımsın.ah çıksa gelse şimdi,diyecek kadar kendimi kaptırdığım saflığımsın.çıksa gelse, alsa ve götürse diye çırpınan kanadımsın.ve her defasında kendime kırk kez söyleyip kırk kez yanıldığımsın.sen benim söküp atamadığım umut çiçeklerini gömdüğü toprağımsın.bahar gelir yeşerir diye , yağmur çamur kar kış demeden suladığımsın.olurda birgün açarsın diye beklediğim sevdamsın.sen benim gece ile gündüzümü,yanlışla doğrumu karıştıran Arafımsın.sen diye başladığıpta bitiremediğim 3 noktamsın. Sen varsan bede varım’’diyecek kadar kendimi hiçe sayışımsın.nefretim,kinim,öfkem,sevincim,umudum ama en çok kanatanımsın.

ne kadar güzelmiş canımm ama böyle şeyler okuyup daha da daraltma içini kuzumm kıyamamm

vallaha balım hala idrakta sorun var bende.o bana karım benim ben ona kocaamm benim deyip duruyoruz deli gibi tekrar edip beyine sinyal gönderme aşamasındayız haha

biz de ilk zamanlar öyleydik
insan ne mutlu oluyo karıcımlar kocacımlar havada ucusuyo
hahaha ilk zamanlar demişim bi de baya eskidik mi ne 3 gün sonra 3 ay olucak inşallah :103:
bi de ben her ay hatırlatıp bugün evlenme aydönümümüz kocacım nerde hediyem diyorum :119:
yeni mi cıktı ay dönümü kutlamak diyo gıcııkkk:123:

Moriinciiimmmm

Kaldık başbaşaaa huuuuu :96::96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…