Kardeşim paldır küldür okuyunca dua sandım
dün yine sormuştum da unuttum. buldum neyse ki.
ay evde bi kağıda not etmiştim ben. ikindiden sonra amme suresi ok.
sabah ve akşam namazından sonra şu duayı oku vs.
onu da getiriyim yazayım size.
Aman allahım dudağını da bükermiş ben sana ölürümmmm
Güya bende lojistik mezunuyumo lojistik ve dış ticaret istiyor ikisinin olduğu 6 tane il yazdı
en çok düzceyi istiyor bakalım. sende yazdınmı düzceyi yazdıysan aynı yer tutarsa tanıştırıyım sizide göz kulak olun birbirinize
Yarın yazıcamYaz tatlm yaz topikçe sevaba girelim ne güzel
İyiym Allahaşükür, sen nasılsın pufpufum.naber kızzz? görüşemedik bayadır
Denizliliyim boncukummm
1 haftaya belli olur diye düşünüyorum
Güya bende lojistik mezunuyum
Yarın yazıcam
İyiym Allahaşükür, sen nasılsın pufpufum.
Saçını sarıya boyattın mı
Rabbim gönlüne göre versin, şansına artık
niye kıızz iyi bayaa lojistik sen neden yapmıyoooğrsun
sağolunn kızlarr amann nazar değmesinn hepp böyle olsunnben onu yerimm yeter ki böyle olsaa
artık kıskançlık mıydı başka bişey miydi bilmiyorum canım da kararlar aldık akrabalarla falan olunca sorun çıkartmıycam dedi çıkartmıyo şimdilik ohh
Bir de kızlar ne sorucamm ( ayy herşeyi de buraya yazıyorum birisi tanıyacak diye korkmuyo değiilim heee :18:) benimki babasıyla memleketine gitmek istiyo da en son küçükken gitmiş merak ediyorum gezmek görmek istiyorum diyoo
15 gün falan kalıcaklar bende hayır hayır falan dedim ama çok gitmek istiyo ne olucak diye bişey demiyorum şimdi ama burnundan getiririm gittiğinde demiştim ,
çünkü kesin çook gezicek mesajları 2 saatte bir atıcak , resım çekilip facaye koyucak falan bende deliricemm kavgalar çıkıcıak
ne yapsam sizce sorun çıkartmasam mı gitsin mi zaten babasıyla olucak ama bilemiyorum gittiği yerde yazlık yerler değil sonuçta denize falan değil bilemedimmm :97::97:
İyiym Allahaşükür, sen nasılsın pufpufum.
Saçını sarıya boyattın mı
ouyy canım benimmmmmm.. ozaman pijama partilerine devammm
izin ver canım yoksa oda sana tekrar aynı şeyleri yapmaya başlar
ayrıca gitsin tabiki ne varki bunda .. söylersin geç cevap verme vs diye.. gezsin gazı çıksınki sseni sıkmasın
Cnm bence bırak gitsin ama msja geç cvp vermek konusunda kesinlikle sert bi dille uyar derim.
Cnm bence bırak gitsin ama msja geç cvp vermek konusunda kesinlikle sert bi dille uyar derim.
Resim koyma ve geç atma konusunu tekrar söyliycem zaten canımmm çünkü en çok sinir olduğum şeydir geç cevap vermesii
bir de diyo ki tamam o zaman babama söyliyim baba gelinin senle gitmeme izin vermiyo :18:
Bak neyle tehdit ediyo seni deli çocukO zmn o geç yazarsa msj atmazsa sende atma kuzum. Böyle dene bi de bakalm
sağol canım iyiyim bende.. aaah sarı aaaaahhhh hala olmadı
sorma yaa ilk günden kötü gelin yapıcak beniii :18:
öyle yapıcam artık kuzum bakalım bir gitsin de bende gitmeyi isterdim ama ahh olmuyo işteeebana ne getiriceksin oralardan dedim çeyizim için güzel şeyler al hee dedimm
Çeyizine ne alıcak ordan 84 parça yemek takımı mı Eylülüm alemsin yaÇeyizi boşver kıyafet alsın en güzel hediye kıyafettir bence
Sen benim hüzün yanımsın. Güneşin vurmadığı gölgede kalan yanım kimselerin bilmediği kendime sakladığım..alıp alıp defalarca sineme sardığımsın.en çokta kanayan yarama sarmaya çalıştığımsın.sardıkça kanayan kanadıkça sardığımsın.sen benim hüzün yanımsın.her doğan günle birkez daha ümidimi yıkan tarafımsın.olmadı olmayacak dedirten hain düşmanımsın.ah çıksa gelse şimdi,diyecek kadar kendimi kaptırdığım saflığımsın.çıksa gelse, alsa ve götürse diye çırpınan kanadımsın.ve her defasında kendime kırk kez söyleyip kırk kez yanıldığımsın.sen benim söküp atamadığım umut çiçeklerini gömdüğü toprağımsın.bahar gelir yeşerir diye , yağmur çamur kar kış demeden suladığımsın.olurda birgün açarsın diye beklediğim sevdamsın.sen benim gece ile gündüzümü,yanlışla doğrumu karıştıran Arafımsın.sen diye başladığıpta bitiremediğim 3 noktamsın. Sen varsan bede varımdiyecek kadar kendimi hiçe sayışımsın.nefretim,kinim,öfkem,sevincim,umudum ama en çok kanatanımsın.
vallaha balım hala idrakta sorun var bende.o bana karım benim ben ona kocaamm benim deyip duruyoruzdeli gibi tekrar edip beyine sinyal gönderme aşamasındayız haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?