Hoşbuldk tatlım evli olarak 2.günün nasıl geçiyo
Nereleri ve hangi bölümü yazdın?
Bu arada nerelisin??
22 yaşındayım, ön muhasebeciyim. İzmitliyim
Nasılsın morincim..
Aşk olsuun, olur mu öyle şey.Baktm beni takan yok gidiyodum valla
isimle dua edince daha makbulmuş canım
bu arada düns enin söylediğin şeye baktım kuzum öyle birşey bendeki namaz kitaplarında yok ya:26::26:
annaneme falanda sordum oda bilmiyor.. isteğe bağlı yapılan birşey sanırım ama onun ne olduğunuda bulamadık
aaa evlendimi yağmuuur ben kaçırmışım orayı
canım tebriklerrr
yağmur benimkide memnun oldum tatlım..az evvel okudum yaş 19 bir çıtır var aramızdabu arada umarım istediğin yerde okuma şansı edinirsin.hangi bölümü istiyorsun
Şeyy, senin ismin neydi sanal ortamda vermiyosan anlarim
En başa samsun sivil hava ulaştırma işletmeciliği yazdım, sonra ise uni olarak batıda kalan her yeri yazdım sayılır reklamcılık halkla ilişkiler iletişim tasarımı okul oncesi öğr. edebiyat coğrafya.. Daha sayiim mi
lunnaammmm hoşgeldinnn fıstık nasılsınnnn
Aşk olsuun, olur mu öyle şey.
Valla yetişemiyodum o ara o yüzden geç cevap verdim
Nasılsın?
Cınım cınııım, o şeymiş ya dua değil de 2 kelimelil bişeymiş, annem dün dedi bak şimdi yine unuttumZ ile başlıyodu. :18: ay çarpılcam şimdi.
Edirne sessiz sakin kimsecikler kalmadı birazda sıcak ama hala çok güzellunnacım nasılsın edirne nasıl =)=)=)=)
vallaha balım hala idrakta sorun var bende.o bana karım benim ben ona kocaamm benim deyip duruyoruzdeli gibi tekrar edip beyine sinyal gönderme aşamasındayız haha
Ben de çook memnun oldum
Samsun sivil hava ulaştırma işletmeciliği istiyorum en çokAma hangisi gelirse gelsin hiç ses etmem çünkü isteyerek yazdım :)
Hoibuldk güzelim iyiym sen nasılsın ne yaptınız akşam seninki huysuzluk yaptı mı
Aşk olsuun, olur mu öyle şey.
Valla yetişemiyodum o ara o yüzden geç cevap verdim
Nasılsın?
iiiviiiit evli bir hatunum ben artıkkk :) sağol balım darısı hayırlı şekilde başınıza olsun inşallah:13:
iyiyim bende tatlım ne olsunnnyokk maşallah gerçekten hiiç sorun çıkartmadı gece de biraz geç döndük hiç ses etmedi 2 yıldır ilk defa bi yere gidipte üzülmeden ağlamadan eve dönüp uyudmmm
iyiyim bende tatlım ne olsunnnyokk maşallah gerçekten hiiç sorun çıkartmadı gece de biraz geç döndük hiç ses etmedi 2 yıldır ilk defa bi yere gidipte üzülmeden ağlamadan eve dönüp uyudmmm
Buldumheee tamam ozaman isteğe bağlı söylenen birşeydir o öğrnde bizede söyle bizde öğrenelim
tövbe de kız allah korusun
Neyseki ben sana hiiiiç kıyamıyorum çok tatlısınİyiyim tatlım şimdi bölge müdürleri geldi ayy üretimi anlatıp duruyolar karşımda çok sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?