Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Nereleri ve hangi bölümü yazdın?
Bu arada nerelisin??

22 yaşındayım, ön muhasebeciyim. İzmitliyim

Şeyy, senin ismin neydi sanal ortamda vermiyosan anlarim

En başa samsun sivil hava ulaştırma işletmeciliği yazdım, sonra ise uni olarak batıda kalan her yeri yazdım sayılır reklamcılık halkla ilişkiler iletişim tasarımı okul oncesi öğr. edebiyat coğrafya.. Daha sayiim mi

Baktm beni takan yok gidiyodum valla
Aşk olsuun, olur mu öyle şey.
Valla yetişemiyodum o ara o yüzden geç cevap verdim
Nasılsın?

Cınım cınııım, o şeymiş ya dua değil de 2 kelimelil bişeymiş, annem dün dedi bak şimdi yine unuttum Z ile başlıyodu. :18: ay çarpılcam şimdi.

yağmur benimkide memnun oldum tatlım..az evvel okudum yaş 19 bir çıtır var aramızda bu arada umarım istediğin yerde okuma şansı edinirsin.hangi bölümü istiyorsun

Ben de çook memnun oldum

Samsun sivil hava ulaştırma işletmeciliği istiyorum en çok Ama hangisi gelirse gelsin hiç ses etmem çünkü isteyerek yazdım :)

Önceden söylüyododum da , söylememe kararı aldım
nazar de boncuk de, hiç farketmez.
Samsunlusun??
Hayırlısı neyse o olsun inşAllah
Ne zaman belli olcak sonuçlar?

heee tamam ozaman isteğe bağlı söylenen birşeydir o öğrnde bizede söyle bizde öğrenelim
tövbe de kız allah korusun

lunnacım nasılsın edirne nasıl =)=)=)=)
Edirne sessiz sakin kimsecikler kalmadı birazda sıcak ama hala çok güzel
vallaha balım hala idrakta sorun var bende.o bana karım benim ben ona kocaamm benim deyip duruyoruz deli gibi tekrar edip beyine sinyal gönderme aşamasındayız haha

Hahahhh çok iyiymiş o zmnda bizde sık sık hatırlatıp sana destek olalım

Ben de çook memnun oldum

Samsun sivil hava ulaştırma işletmeciliği istiyorum en çok Ama hangisi gelirse gelsin hiç ses etmem çünkü isteyerek yazdım :)

allah gönlüne göre versin cnm..bende işletme mezunuyum denk geldiği için okudum :)

Hoibuldk güzelim iyiym sen nasılsın ne yaptınız akşam seninki huysuzluk yaptı mı

iyiyim bende tatlım ne olsunnn yokk maşallah gerçekten hiiç sorun çıkartmadı gece de biraz geç döndük hiç ses etmedi 2 yıldır ilk defa bi yere gidipte üzülmeden ağlamadan eve dönüp uyudmmm

iyiyim bende tatlım ne olsunnn yokk maşallah gerçekten hiiç sorun çıkartmadı gece de biraz geç döndük hiç ses etmedi 2 yıldır ilk defa bi yere gidipte üzülmeden ağlamadan eve dönüp uyudmmm

Çoook sevindim balım aferin enişteye yola geliyo

maşallah nazar değmesin enişte akıllanıyor

heee tamam ozaman isteğe bağlı söylenen birşeydir o öğrnde bizede söyle bizde öğrenelim
tövbe de kız allah korusun
Buldum
vehüvel aliyyül azimü zülcelali sübhanallah
sübhanel kerim elhamdülillah
rabbil alemine.....Allahü ekber
isteğe bağlıymış meğersem.

Neyseki ben sana hiiiiç kıyamıyorum çok tatlısın İyiyim tatlım şimdi bölge müdürleri geldi ayy üretimi anlatıp duruyolar karşımda çok sıkıcı

He he de.
Sen çık iki gömlek bişi al onlar varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…