Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ben hatırlıyorumm ihihihi böyle bir anı oldu işteee
aynen
ama eylülün sesi çok güzelmiş heee benim bir arkidişimin sesine çok benziyordu

senin sesinde çok tatlı bebişimmm hangi arkdşın oo

Hoşgeldin tatlım ballım kaymaklım naber

Nazarım Boncuğum

Eylül sorduğumuzda bi kerede iyiym de hep iyi olmaya çalışıyorum diyosun

iyiyim canımmmmmm benimmmm, nişanlı kuzummmmmmm
sen nasılsın bakim bu sabah
ay dün seninle kaynana muhabbetini konuştuk ya bu sabah saat 07:00de annem aradı çok kötü rüyalar görmüş ben ve sevgilmle ilgili kaynananda vardı dedi ama anlatmadı. sadece iyimisin diye sordu kapattı :26:
içimede kurt düştü heee:26:

jsdhfkjhdkjfhskjdhfkjhdkfhsdkjhfkdhsfk kriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

uzun kollu üstler diycektim bari virgül koysaymışım aahaahhahahahahahhahaa nasıl farkettin sen onu yaaaaaaaaaaaa

bencede kriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz çok güldüm yaaa ben

farkedilmeyecek gibimi kuzum ciddi ciddi uzun kollu çorap yazmışsın

işte bu benim uykumu tamamen açtı iyide oldu

vayyyyyyyyyyy

bakıyorum bana komplolar hain planlar kuruluyorrrrrrrrr... ıııııhımmmmmmmmmm bunu kaydetmem lazım hemennn.... çıkıt çıkıt çıkıt

ahhh üstadımmm hayat böyle işteee kaydet tabisiiii ahahah :90:

kızçeler size söylemedimm dün hala konuşmadıkkk , faceye resim koymuş parmağında yüzük yokk ve gece 5 te whatsapa girmiş
3:

Son düzenleyen: Moderatör:

Amaaaan kadının içine doğmuş resmen eyvah eyvah Gerçi benim planları sana verdiğim akılları bilse hiç korkmaz annen
Şurda aklıma takılan tek bişey : Sen sabahın köründe nerdeydin de annen seni telefonla aradı

niyeee yaaaaa ben anladım uzun kollu üstlük ve çorap dediğini hiç gülmedim :26::26: :106::106:

ahhh üstadımmm hayat böyle işteee kaydet tabisiiii ahahah :90:

kızçeler size söylemedimm dün hala konuşmadıkkk , faceye resim koymuş parmağında yüzük yokk ve gece 5 te whatsapa girmiş
3:

bebeğim senin paşa senden ayrılmıııııııışşşş, sen hala konuşmadık watsaba girmiş diyorsuuunnn

sn deyince okudum oldum

lunnam yazmış bende onu merak ettim

canı sıkılınca sana mesaj atar. aramaz bileeeee. ve sende 1 mesaja kanarsın diye korkuyoruum

yokk artık arap saçına döndü hep aynı sorunlar sözler yeminler düşünceleri o kadar saçma ki hayatımdan memnumuşum onunla ne işim varmış bu kadar çocukluk olmazzz

yokk artık arap saçına döndü hep aynı sorunlar sözler yeminler düşünceleri o kadar saçma ki hayatımdan memnumuşum onunla ne işim varmış bu kadar çocukluk olmazzz

tamam şu saatten sonra asla ama aslaaaaa mesaj atmıyorsun!

işin olmasın onunla.

sn deyince okudum oldum

lunnam yazmış bende onu merak ettim
STV izliyorum ben ordaki gelinlerden taktik alıp kafamda geliştiriyorum şimdi kaynanalar korksun hahahahhh

3 hafta mı lohusa gibi tvbe estf.

git sen doktora bu yazdıklarını onada söyle. başka bi ilaç verir belki.

niye bilmeden abuk sabuk ilaçlar içtin girmeyiverirdin denize nolcaktııııııı

du bakim haftasonuna kadar geçmezse gideceğima rtık :/:/

ya nasıl girmiyim misss gibi hava çarşaf gibi deniz yumuşacık kumlar arklarım sevgilim denize girip eğlenecek ben nasıl kumsaldan onları izlerimmmm:26:
mimkin değildi girmemem.... ama hiç iyi etmedim sanırım.

ahaa sen olayı bilmiyorsun ben ilacın içindeki şeyi okuyup onun d.kontrol hapı olduğunu öğrenince bizimkilere söyledim böyle böyle diye benımkı eczaneye gitti bi çocuk var o vermişti bana haapı çocuugu çok fena haşladı hani allahtan çocuk çok ılımlı davrandı birazda biz kızlar sakinleştridikte olay çıkmadı hani çocuk azıcık artistlik yapsa dalacak bnmki
birde diyorki ''ben sevgilinize adet kesici kalmadı ama yazmin var oda keser veriimmi dedim oda ver dedi diyor''
len mal ben ne biliiim yasminin ne olduuunu ver dedim tabi zarralı bişi olsa teklif etmez diye düşündüm. ya tatilimizde arada böyle trajikomik olaylarda yaşadık
neyse ben gideyim en iyisi doktora iyice hortlak gibi oldu ellerim yakında kansızlıktan ölebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…