günaydınnn yavru kuşşgünaydın yavru ceylanlarrr
tamam şu saatten sonra asla ama aslaaaaa mesaj atmıyorsun!
işin olmasın onunla.
STV izliyorum ben ordaki gelinlerden taktik alıp kafamda geliştiriyorum şimdi kaynanalar korksun hahahahhh
ben hatırlıyorummihihihi böyle bir anı oldu işteee
senin sesinde çok tatlı bebişimmmhangi arkdşın oo
günaydınnn yavru kuşş
ama bitti falan demedik böyle saçma ayrılık olur muu :26:
selam yoğuuunnn bağğğğyaaan
günaydınnn yavru kuşş
ama bitti falan demedik böyle saçma ayrılık olur muu :26:
bende gelir seni öperim !
ay ben hala uzun kollu çoraba gülüyorum ahahaha
beni de bilgilendir kuzum. bildiğiniz üzre benim kaygana biraz şşşeeeyyy:18:
du bakim haftasonuna kadar geçmezse gideceğima rtık :/:/
ya nasıl girmiyim misss gibi hava çarşaf gibi deniz yumuşacık kumlar arklarım sevgilim denize girip eğlenecek ben nasıl kumsaldan onları izlerimmmm:26:
mimkin değildi girmemem.... ama hiç iyi etmedim sanırım.
ahaa sen olayı bilmiyorsun ben ilacın içindeki şeyi okuyup onun d.kontrol hapı olduğunu öğrenince bizimkilere söyledim böyle böyle diye benımkı eczaneye gitti bi çocuk var o vermişti bana haapı çocuugu çok fena haşladı hani allahtan çocuk çok ılımlı davrandı birazda biz kızlar sakinleştridikte olay çıkmadı hani çocuk azıcık artistlik yapsa dalacak bnmki
birde diyorki ''ben sevgilinize adet kesici kalmadı ama yazmin var oda keser veriimmi dedim oda ver dedi diyor''
len mal ben ne biliiim yasminin ne olduuunu ver dedim tabi zarralı bişi olsa teklif etmez diye düşündüm. ya tatilimizde arada böyle trajikomik olaylarda yaşadık
neyse ben gideyim en iyisi doktora iyice hortlak gibi oldu ellerim yakında kansızlıktan ölebilirim
ahhh üstadımmm hayat böyle işteeekaydet tabisiiii ahahah :90:
kızçeler size söylemedimm dün hala konuşmadıkkk , faceye resim koymuş parmağında yüzük yokk ve gece 5 te whatsapa girmiş3:
iyi beni bir deee o arkadaşın sanmadınn :18:ünv den çok sevdiğim bir arkidişim cnm kendisi antalyada yaşıyor 3 yıldır görüşmüyoruz
ama sürekli konuşuruz telefonda oda gecen ay nişan attı çok üzgün.. allah yardımcııs olsun çok dua ediyorum mutlu olması için
yüzüğünü çıkartıp foto çekilmek?
bu neyin göstergesi? :44:
beni gene çok güldürdünnnn Allahtan tekim şuan
evet birdaha topik açmamız gerekirse uzun kollu çorap giyenlerin topiği diye topik açalım. bu bi efsaneğğğğğ
Yaramaz mı senin kaynana hiç bilmiyordum:18: Eyvah bi de aynı apartmanda oturucaksınız Allah yardımcın olsun kuzum merak etme burda el birliğiyle püskürtürüz senin kaynanayı
Amaaaan kadının içine doğmuş resmen eyvah eyvahGerçi benim planları sana verdiğim akılları bilse hiç korkmaz annen
Şurda aklıma takılan tek bişey : Sen sabahın köründe nerdeydin de annen seni telefonla aradı
beni gene çok güldürdünnnn Allahtan tekim şuan
evet , cazgır biraz, ama ben ondan daha cazgırım
stv de ne var ki?
İbretlik diziler oluyor ya kötü gelinler fln
niyeee yaaaaa ben anladım uzun kollu üstlük ve çorap dediğini hiç gülmedim :26::26: :106::106:
aynennn , bir de whatsapa ne güzelllbenim firkirimi gayet net biliyorsun artık söylemme gerek yok
İbretlik diziler oluyor ya kötü gelinler fln
aynennn , bir de whatsapa ne güzelllyapmışşş
evet bende sırlar dünyasından kapıyorum bir şeylerrr
uuu hastasıyımmm sırlar dünyasııhee şu köprüden geçti gelin, ceviz oynamaya mı geldin , gibi
sen sırlar dünyasınıda izliyor muyduun
onu bende anadım zaten canımmmm.....
ama yinede komik işteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?