Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sen bilirsinnn
yalana tesvik etmiş olmıyım
bizim kütühanedeki adam cidden çok fenaydı
mecbur kaldıkk

bir de şeyyy mp3 şarkı indirme programı varya onu indirirsem istedğim şarkıyı inidiir miii

amann zaten bana gerek kalmadan o benim şifremi değişir kendine yeni face aç der sanki onunmuş giibi

sen niye bnm slmımı almıyon bu arada sevgilinle kavgalısın sanırım konu ne bilmiyorum ama çok fazla üzme kendini

sen niye bnm slmımı almıyon bu arada sevgilinle kavgalısın sanırım konu ne bilmiyorum ama çok fazla üzme kendini

ne zaman bana selam verdin canımm görmedim kii napıyosunn öyle evet bitecek gbi görünüyo

hımm götürem ya o zaman ya ne kaybederim ki dimi :)
götür bence, yada lousun dediği gibi yap ama hala getirmediğin öğrenilmicek mi ?
Seviyorum ama bana yılın belli dönemlerinde gelirler gidiyolar bugün hissettim
ay gitsinlerde bir daha gelmesinler
amann zaten bana gerek kalmadan o benim şifremi değişir kendine yeni face aç der sanki onunmuş giibi
daha neler.. seninki iyice azıtık bişe
sonrada kötü kötü rüyala görürsün amaaaa

Cıks, boşanmalı aldatmalı şeyleri okumuyorum kuzu, sıkıntı yok

aynennn kuzum az önce whatsaptaymış şu makarna da hayattan soğuttu beni 2 günüdürrr :109:

ne zaman bana selam verdin canımm görmedim kii napıyosunn öyle evet bitecek gbi görünüyo

Hakkında hayırlısı neyse o olsun. bitecekse zaten biter kendini yıpratma. bende yaşadım yani. ama belkide herşey düzelir hayırlısını dile konuyu bilmediğim için genel bi yorum yaptım

benim de canım çekiyo bakmamaya çalışıyorum
sorma deli etti beni alacam o soslardan
Hakkında hayırlısı neyse o olsun. bitecekse zaten biter kendini yıpratma. bende yaşadım yani. ama belkide herşey düzelir hayırlısını dile konuyu bilmediğim için genel bi yorum yaptım

amin canımm inşallah dualarım kabul olur , başka bişey gelmez elimizde hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…