- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deli olucaaaaaaaaaaaaam
Pazartesi izne çıkıyorum ya patron deyip duruyo boşver çıkma, bu mevsimde nereye gidiceksin, evde oturmak için izin mi alıyosun, 1 hafta çok değil mi, kesin kararlı mısın???
Ayyy kafayı yiycem resmen bu ne ya
Nefretttt ediyorum burdan![]()
Deli olucaaaaaaaaaaaaam
Pazartesi izne çıkıyorum ya patron deyip duruyo boşver çıkma, bu mevsimde nereye gidiceksin, evde oturmak için izin mi alıyosun, 1 hafta çok değil mi, kesin kararlı mısın???
Ayyy kafayı yiycem resmen bu ne ya
Nefretttt ediyorum burdan![]()
bırak kuzum sakın yüz verme hiçte caını sıkma işte bu patronlar böyle demekki...
evet kesin kararlıyım de dahada konuşma ayıptır ya adama batıyor senin biraz rahat etmen galiba. alalala
hiç takma cnm sen çık iznine bir güzel kafanı dinlee
Ona mahsus burda olmycam İstanbul'a gidicem, Tekirdağ'a gidicem dedim. Sanki hakkım değil de o lütfedip izin veriyomuş gibi davranıyo bu ne böyle ya. Evlenince asla çalışmycam şu son zmnlarda yaptıkları iyice bezdirdi beni. Keşke kurumsal bi yerde çalışsama-a ne münasebet.
izin senin hakkın sonuçta. ayrca iila bi yere gitmek için mi izine çıkılır.
densiz![]()
Ona mahsus burda olmycam İstanbul'a gidicem, Tekirdağ'a gidicem dedim. Sanki hakkım değil de o lütfedip izin veriyomuş gibi davranıyo bu ne böyle ya. Evlenince asla çalışmycam şu son zmnlarda yaptıkları iyice bezdirdi beni. Keşke kurumsal bi yerde çalışsam![]()
Ona mahsus burda olmycam İstanbul'a gidicem, Tekirdağ'a gidicem dedim. Sanki hakkım değil de o lütfedip izin veriyomuş gibi davranıyo bu ne böyle ya. Evlenince asla çalışmycam şu son zmnlarda yaptıkları iyice bezdirdi beni. Keşke kurumsal bi yerde çalışsam![]()
İhtiyacın yoksa çıksana, biraz kafa dinler başka bi yere girersin.
Baksana huzur yok, isteyerek gitmiyosun işe :26:
Aynen öyle tatlım evlenip kurtulacağım inşallahevet cnm ya kurumsal yerde olsan kımse sormaz sana bunları
aslına bakarsan onunda sormaması lazım ne demek yanı hakkın sonucta bu senın. ıznını nerede nasıl kullanacagın onu hıc ama hıc ılgılendırmez ama bazıları buna hakkı var zannedıyor . terbıyesızler.. hıc sıkma canını canım...
ınsallah kısa zamanda evleneceksınız zaten
ben geldiimmm![]()
Aynen öyle tatlım evlenip kurtulacağım inşallah
Hoşgeldin güzelim naber![]()
hoşbulduk canım :) içgüveysinden halliceyimsen nasılsın bakalım.
Al benden de o kadarKilo alma çalışmaları nasıl gidiyo bakalım
![]()
kızlar bir kaç tunik beğendim de hangisi daha güzel sizcee :44::44:
Eki Görüntüle 807528 Eki Görüntüle 807527 Eki Görüntüle 807529
Kuzum ben üçünü de beğendim. Aslında en çok somon rengini beğendim ama o insanı kilolu gösterebilir gibi geldi. En iyisi siyah beyaz olan galiba. Ayy yeşilli de altına lacivert pantolonla çok şık durur. Bilemedim![]()
hoşbulduk canım :) içgüveysinden halliceyimsen nasılsın bakalım.
kızlar bir kaç tunik beğendim de hangisi daha güzel sizcee :44::44:
Eki Görüntüle 807528 Eki Görüntüle 807527 Eki Görüntüle 807529
Bence ikisinide al ikiside çok hoş. Diğerini boşver.evet bana da öyle geldi belden oturtma benim göbeğimi çıkartır ortada diğer ikisini de alsam mı:126: