• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ahahah deli manyak :27::27:
Geçmedi mi daha kuzum :26:
Hala mı devam ediyo hastalık :52:

evet cınım hala
ama az az akıyor normalde benım deli gibi akar. sımdı bır ped bırgunde ancak doluyor işte
ama normalde gunde 4 ped falan kullanırım :26:
haftasonu gideceğim bi nöbetci doktora bakalım o derse önemli bişey var diye ozaman haftaiçin yine giderim

canım deli gibi tatlı istiyor

bugun sabah kahvaltıda bir simitle neredeyse 200gr balı bitirdim :27::27::27::27:

öğlende şerbetli tatlı yedim

şuandada pasta krizim geldi :23::23::23:

evet cınım hala
ama az az akıyor normalde benım deli gibi akar. sımdı bır ped bırgunde ancak doluyor işte
ama normalde gunde 4 ped falan kullanırım :26:
haftasonu gideceğim bi nöbetci doktora bakalım o derse önemli bişey var diye ozaman haftaiçin yine giderim

canım deli gibi tatlı istiyor

bugun sabah kahvaltıda bir simitle neredeyse 200gr balı bitirdim :27::27::27::27:

öğlende şerbetli tatlı yedim

şuandada pasta krizim geldi :23::23::23:

Kan şekerin düşmüş cidden herhalde :27::27::27::27:
Git hemen kuzum bnce de erteleme artık :20:

Yokk kuzum bende böyle sadelerden hoşlanıyorum ama göğüs bölgesine bi el değmesi lazım çok açık dantelle bişi ile kapatılması lazım
Allah nasip ederse bende bu tarz istiyorum A tipi diyorlarmış buna dmi çok kabarık olmayan :1:
Benmde var arşivim şimdiden beğendiklerimi kaydettim pcye :27::27::27::27::27:

aynen bende bunu mailime kaydettim

bende aynı şeyi düşündüm onu yazmayı unutmuşum bak
göğüs bölgesine bir el atılacak aslında benım düşündüğüm dantel değilde aynı modelin göğüs kısmını yukarı aldıabilirim yada yine model aynı ama göğüs bölgesini kayık yapa yaptırırırm mesela ben gelinlikte kayık yaka cok severim
kolları falan eteği ay herşeyi çokkkkkkk hoşuma gitti ya tam hayalim böyle sade ve asil bir modeldi benim işte :16::16::16:

Kan şekerin düşmüş cidden herhalde :27::27::27::27:
Git hemen kuzum bnce de erteleme artık :20:

yok gideceğim canım bir gün daha kaldı cumartesi sabahtan gdeceğim inşallah.....

bencede yaa düştü hani canım çekiyor değilde bir ihtiyaç gibi resmen tatlı olan herşeyi miğdeye indiresim var rahatlamak için ...:26::1::1::1:

aynen bende bunu mailime kaydettim

bende aynı şeyi düşündüm onu yazmayı unutmuşum bak
göğüs bölgesine bir el atılacak aslında benım düşündüğüm dantel değilde aynı modelin göğüs kısmını yukarı aldıabilirim yada yine model aynı ama göğüs bölgesini kayık yapa yaptırırırm mesela ben gelinlikte kayık yaka cok severim
kolları falan eteği ay herşeyi çokkkkkkk hoşuma gitti ya tam hayalim böyle sade ve asil bir modeldi benim işte :16::16::16:

Aaa yok mümkünatı yok ben kayık yaka falan uğraşamam aman açıldı mı aman etti mi rahat olması taraftarıyım göğsüm kapalı olsun sırttan açarm diye dşündüm :1:
Bakalıım o da tabi eşlerimiz ne dicek bu duruma bnmki acayip kıskançtır da :27::27::27:

Aaa yok mümkünatı yok ben kayık yaka falan uğraşamam aman açıldı mı aman etti mi rahat olması taraftarıyım göğsüm kapalı olsun sırttan açarm diye dşündüm :1:
Bakalıım o da tabi eşlerimiz ne dicek bu duruma bnmki acayip kıskançtır da :27::27::27:

kız nettin kayık yaka bu oluyor bak.... bunun neresi açıldımı derdi olacak tamamen kapalı oluyor yakası daha rahat :1:

bende rahat olması taraftarıyım düğünde rahat rahat hareket edebilmem lazım yani:9:

evet bnmkide acayip kıskanç nedir bu cektigmiz :36:

hatta olmayan seyleri ya olursa diye kıskanıp benımle kavga edecek kadar :20::20:

az önce bunu yasadık deli ediyor bazen beni :27:

kız nettin kayık yaka bu oluyor bak.... bunun neresi açıldımı derdi olacak tamamen kapalı oluyor yakası daha rahat :1:

bende rahat olması taraftarıyım düğünde rahat rahat hareket edebilmem lazım yani:9:

evet bnmkide acayip kıskanç nedir bu cektigmiz :36:

hatta olmayan seyleri ya olursa diye kıskanıp benımle kavga edecek kadar :20::20:

az önce bunu yasadık deli ediyor bazen beni :27:

Annamamm ben kayık yaka falan :27::27:
Gemi yaka olcak benmki :27::27::27::27::27:

Ne diye kavga ettiniz be nolcekmiş ki :44:

ceza sana :19:

neredesin sen habersiz habersiz gittin kayboldun ortalıktan :23:

Ay sormaaaaa, günlerdir genel muhasebeye gidicem 1 fatura yüzünden gidememştim, (bugün geldi faturam oflaya puflaya gittim. (muhasebeciyi pek sevmiyorum, gıcık bi tip)

bankaya falan gittim, bi 40 dk önce geldim yerime işlerimi toparladım, anca fırsat buldum kuzum.

Annamamm ben kayık yaka falan :27::27:
Gemi yaka olcak benmki :27::27::27::27::27:

Ne diye kavga ettiniz be nolcekmiş ki :44:

haahahhaahhahha:1: manyakkkkkkkkkkk... ya eklediğim foto çıkmamış kayık yakaya bak ona göre fikrni söle deli etme beniiğğğğ:27::27::27:

ya işte kimse muhabbet ediyormu snenle yok erkekler konuşuyormu sennle yok şaka yapan varmı

ya yok yok yokkkkkkkkkkkkkk diyorum adam '' ii'' diyor... kendi kendine triplere girmiş yine artık nolduysa :19::19:

hayır konuşan var desem napcak acaba yok dediğim halde tribe bağlıyorsa.... hey allam bak sinir etti beni akşam akşam pasta getiriiiiğn bana :33::27::27::1::1::1::1::1:

Back
X