• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

$cilekli-pasta.webp $cilekli-pasta.webp beş çayının yanına bol meylevli bir pasta yermiyiz kızlar

amaaaaaaaaaaaamyyynnn neredesinizzzzzzzzzzz:23:

Son düzenleme:
erken gel sende birazıcıkkkkkkkkk :24::23::23::23::23:
zaten bugun topiğimiz suskundu..... kimse gelip gitmedi. nazda nerelerde bilmiyooooruz sabah bi gitti dahada gelmedi. noluyor yine bu topiğe :27:

Eki Görüntüle 807739 Eki Görüntüle 807739 beş çayının yanına bol meylevli bir pasta yermiyiz kızlar

amaaaaaaaaaaaamyyynnn neredesinizzzzzzzzzzz:23:

Eki Görüntüle 807741
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

galiba pasta krizine girdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğğğğğğğğğmmmmmmmmmmmmmm:56::37::27::27::27::27:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: yapma bana bunu yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :22::22:

yyyaaa yalnızım diye çok korktuydummmmmmm nere kayboldun ıkı dakkadaaaaaaaaaa:26:

bugun kaçta uyandın bakalım

başarabildinmi dün akşam uyumamayı :ssz::1:

1de bi uyandım kalkıyım diye yeltendim ama gitmişim :52:
3te uyandım duşa girdim ayılıyım diye :27::27:
Sabah namazını kılıp yattım yavrum 6bçuktu ama yine en son saate baktığımda gün ışımıştı yani

bu akşam eve giderkene şu tek dilimlik pastalardan mı alsak napsak bilemedim :52:
ama ben torpilliyim kuzum kan şekerim - lerde kaç haftadır adet görüyorum

yaparım benim buna hakkım var bence :1::1::1::27::27::23::23:

Ahahah deli manyak :27::27:
Geçmedi mi daha kuzum :26:
Hala mı devam ediyo hastalık :52:

1de bi uyandım kalkıyım diye yeltendim ama gitmişim :52:
3te uyandım duşa girdim ayılıyım diye :27::27:
Sabah namazını kılıp yattım yavrum 6bçuktu ama yine en son saate baktığımda gün ışımıştı yani

yine başaramadm desene

şimdi yeniiiiimi uyandın sen bakiiiiimmm:20:
ya şu dn ender saracın mağazaları var bitkisel birşeyler satıyorlar bizim oralarda cadde üzerlerinde var sizin oralardada o tarz yerler varsa git söyle bitkisel uyku ilacı istiyorum diye bence:27:

Eki Görüntüle 807758

cınımmmmmmmmmmmmmmmmmmm sence bu gelinlik nasıll

çok mu sadee :23:

ben buna bayıldım yaaaa:16:

Yokk kuzum bende böyle sadelerden hoşlanıyorum ama göğüs bölgesine bi el değmesi lazım çok açık dantelle bişi ile kapatılması lazım
Allah nasip ederse bende bu tarz istiyorum A tipi diyorlarmış buna dmi çok kabarık olmayan :1:
Benmde var arşivim şimdiden beğendiklerimi kaydettim pcye :27::27::27::27::27:

Back
X