• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bende 28 yaşındayım. Öğrenciyim. Evliyim. Çalışıyorum. Haftaya çarşamba işi bırakıcam. Gün sayıyorum resmen burdan kurtulmak için. Bir fabrikada kalite bölümünde çalışıyorum. :)

Hımm neden işi bırakıyosunn :51: ne güzell mutluluklarrr :16:

Hımm neden işi bırakıyosunn :51: ne güzell mutluluklarrr :16:

Bu sene 4. sınıfım. Okul bitecek kısmetse aksilik olmazsa. İş-ev-okul hepsini idare edemiyorum. Dersler kalıyor hep.
Birde işimden de çok memnun değilim. Bırakıcam gidicek o yüzden :)

İstanbul'un neresindesin.

Bu sene 4. sınıfım. Okul bitecek kısmetse aksilik olmazsa. İş-ev-okul hepsini idare edemiyorum. Dersler kalıyor hep.
Birde işimden de çok memnun değilim. Bırakıcam gidicek o yüzden :)

İstanbul'un neresindesin.

Anladım evet bende açıköğretimden okumaya devam ediyorum zor oluyor , iyi yapmışsınn :ssz:

İstanbul Şişli deyim canım :55:

Anladım evet bende açıköğretimden okumaya devam ediyorum zor oluyor , iyi yapmışsınn :ssz:

İstanbul Şişli deyim canım :55:

Şişli'yi severim. Can kanlı bir semt Amma Beşiktaş favorim :)

Açıköğretim eskiden kolaydı. Şimdi sistemi değiştirmişler iyice bi zorlaşmış. Bütünlemeyi filan kaldırmışlar sanırım.
Allah kolaylık versin okuyanlara. :26:

Şişli'yi severim. Can kanlı bir semt Amma Beşiktaş favorim :)

Açıköğretim eskiden kolaydı. Şimdi sistemi değiştirmişler iyice bi zorlaşmış. Bütünlemeyi filan kaldırmışlar sanırım.
Allah kolaylık versin okuyanlara. :26:

hımmm bende karşıyı seviyorum ama üsküdar , kadıköy taraflarıını :42:

evet zor baya bütünleme falan yok bir zayıfın da olsa ortalamadan o dönemi tekrar ediyosunn :41:

aminnn inşallah bizim kızlarda gelir birazdannn :ssz:

Good morning class :1::1::1:

$1233389_623278097716217_206903871_n.webp

hımmm bende karşıyı seviyorum ama üsküdar , kadıköy taraflarıını :42:

evet zor baya bütünleme falan yok bir zayıfın da olsa ortalamadan o dönemi tekrar ediyosunn :41:

aminnn inşallah bizim kızlarda gelir birazdannn :ssz:

:D Açıköğretim deyince aklıma düğün zamanlarım aklıma geliyor. Düğün günümü öyle bir tarihe almışız ki tam açıköğretim bütlerinin olduğu gün. O sene son sınıf öğrencisiyim. Kalan 7 dersim var. Finallerde veremezsem gelinlikle sınava gidicem.İnternetten bile baktım gelinlikle sınava gidenler varmı diye. Baktım varmış. Aldım gazı tabi. Hesabı kitabı yaptık kuzenimle . Önce sınav sonra kuaför sonra tekrar sınav ordanda düğüne yetişiriz filan diye. Ertesi gün açıklandı final sonuçları. Bütsüz mezun olmuşum. :1:

ahahha :1: çok doğru diyiii :32:

günaydın cınımmmm nörüyonnn :6::6:

Ay ne kaaa ballıyım, yağmur çiseliyordu, ben büroya girdim yağmur bastırdı, şuan şakkkııır şakkııır yağıyor.

İyi be eylülüm, napayım, geldik yine işe.

Bu arada cumanız mübarek olsun.

:D Açıköğretim deyince aklıma düğün zamanlarım aklıma geliyor. Düğün günümü öyle bir tarihe almışız ki tam açıköğretim bütlerinin olduğu gün. O sene son sınıf öğrencisiyim. Kalan 7 dersim var. Finallerde veremezsem gelinlikle sınava gidicem.İnternetten bile baktım gelinlikle sınava gidenler varmı diye. Baktım varmış. Aldım gazı tabi. Hesabı kitabı yaptık kuzenimle . Önce sınav sonra kuaför sonra tekrar sınav ordanda düğüne yetişiriz filan diye. Ertesi gün açıklandı final sonuçları. Bütsüz mezun olmuşum. :1:
aaaa inanmıyorummm :53: yokk ben asla gitmezdim gelinlikle falann ne gerek kalırsam da seneye artık , hem niye tarihlere bakmadınızz :32: iyiki gerek kalmamışşş çok kötü bir durum olurduu , o telaşta sınavla nasıl uğraşılırrr :28:
Ay ne kaaa ballıyım, yağmur çiseliyordu, ben büroya girdim yağmur bastırdı, şuan şakkkııır şakkııır yağıyor.

İyi be eylülüm, napayım, geldik yine işe.

Bu arada cumanız mübarek olsun.

hımmmm köftehor senii :38: burda hafif yağıyor gibi bişeyler :51:

aynen geldik yine işee , sağol kuzumm senindee :21:

Son düzenleyen: Moderatör:
heheh ben gözümü karartmıştım. 1-2 ders yüzünden 1 sene uğraşmıyım harç ödemiyim diye.:1: Tarihlere bakmak hiç aklımıza geldi. Halbuki o senelerde de çok yoğun bir sınav takvimim vardı. tesadüfen farkettim çakıştığını. Gelinlikle sınava gitmeme gerek kalsaydı televizyona çıkardım sanırım hehehhe:27:

Son düzenleme:
Göksel - Yarabbi Sükür - YouTube

günün anlam ve önemini belirten şarkıyı size armağan ediyorum baağğyanlar :24:
ahhhh tişekkür ederimmm yivrummm :24::24: :132:
heheh ben gözümü karartmıştım. 1-2 ders yüzünden 1 sene uğraşmıyım harç ödemiyim diye.:1: Tarihlere bakmak hiç aklımıza geldi. Halbuki o senelerde de çok yoğun bir sınav takvimim vardı. tesadüfen farkettim çakıştığını. Gelinlikle sınava gitmeme gerek kalsaydı televizyona çıkardım sanırım hehehhe:27:

bence de kesin çıkardın tv ye :1: neyse ki ucuz atlatmışsın böyle bir anı olarak kalmışş işteee :55::55:

aaaa inanmıyorummm :53: yokk ben asla gitmezdim gelinlikle falann ne gerek kalırsam da seneye artık , hem niye tarihlere bakmadınızz :32: iyiki gerek kalmamışşş çok kötü bir durum olurduu , o telaşta sınavla nasıl uğraşılırrr :28:

hımmmm köftehor senii :38: burda hafif yağıyor gibi bişeyler :51:

aynen geldik yine işee , sağol kuzumm senindee :21:

bence de kesin çıkardın tv ye :1: neyse ki ucuz atlatmışsın böyle bir anı olarak kalmışş işteee :55::55:
İstanbul'a kaydı şuan:27:

Rca ederim canım :21:

Hehhe çocuklarıma anlatacağım buna benzer çok sınav anılarım var. Erkeklerin askerlik benim sınav anıları :P

Bu arada merhaba nazarboncuğu :)))

İstanbul'a kaydı şuan:27:

Rca ederim canım :21:
kaysınn kaysınnnn :23::23:

moriii morrr , lunna nerdeee :10: tospaaa ne zaman gelecek yaaa merak ediyorummmm :32:
Hehhe çocuklarıma anlatacağım buna benzer çok sınav anılarım var. Erkeklerin askerlik benim sınav anıları :P

Bu arada merhaba nazarboncuğu :)))

hadi yaaaa, benim hiç yoktur öyle sınav anılarımmmm :28:

Back
X