- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
Bende 28 yaşındayım. Öğrenciyim. Evliyim. Çalışıyorum. Haftaya çarşamba işi bırakıcam. Gün sayıyorum resmen burdan kurtulmak için. Bir fabrikada kalite bölümünde çalışıyorum. :)
Hımm neden işi bırakıyosunn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 28 yaşındayım. Öğrenciyim. Evliyim. Çalışıyorum. Haftaya çarşamba işi bırakıcam. Gün sayıyorum resmen burdan kurtulmak için. Bir fabrikada kalite bölümünde çalışıyorum. :)
Hımm neden işi bırakıyosunnne güzell mutluluklarrr
![]()
Bu sene 4. sınıfım. Okul bitecek kısmetse aksilik olmazsa. İş-ev-okul hepsini idare edemiyorum. Dersler kalıyor hep.
Birde işimden de çok memnun değilim. Bırakıcam gidicek o yüzden :)
İstanbul'un neresindesin.
Anladım evet bende açıköğretimden okumaya devam ediyorum zor oluyor , iyi yapmışsınn
İstanbul Şişli deyim canım![]()
Şişli'yi severim. Can kanlı bir semt Amma Beşiktaş favorim :)
Açıköğretim eskiden kolaydı. Şimdi sistemi değiştirmişler iyice bi zorlaşmış. Bütünlemeyi filan kaldırmışlar sanırım.
Allah kolaylık versin okuyanlara. :26:
hımmm bende karşıyı seviyorum ama üsküdar , kadıköy taraflarıını
evet zor baya bütünleme falan yok bir zayıfın da olsa ortalamadan o dönemi tekrar ediyosunn![]()
aminnn inşallah bizim kızlarda gelir birazdannn![]()
ahahhaçok doğru diyiii
günaydın cınımmmm nörüyonnn![]()
aaaa inanmıyorummmAçıköğretim deyince aklıma düğün zamanlarım aklıma geliyor. Düğün günümü öyle bir tarihe almışız ki tam açıköğretim bütlerinin olduğu gün. O sene son sınıf öğrencisiyim. Kalan 7 dersim var. Finallerde veremezsem gelinlikle sınava gidicem.İnternetten bile baktım gelinlikle sınava gidenler varmı diye. Baktım varmış. Aldım gazı tabi. Hesabı kitabı yaptık kuzenimle . Önce sınav sonra kuaför sonra tekrar sınav ordanda düğüne yetişiriz filan diye. Ertesi gün açıklandı final sonuçları. Bütsüz mezun olmuşum.
![]()
Ay ne kaaa ballıyım, yağmur çiseliyordu, ben büroya girdim yağmur bastırdı, şuan şakkkııır şakkııır yağıyor.
İyi be eylülüm, napayım, geldik yine işe.
Bu arada cumanız mübarek olsun.
ahhhh tişekkür ederimmm yivrummmGöksel - Yarabbi Sükür - YouTube
günün anlam ve önemini belirten şarkıyı size armağan ediyorum baağğyanlar
heheh ben gözümü karartmıştım. 1-2 ders yüzünden 1 sene uğraşmıyım harç ödemiyim diye.Tarihlere bakmak hiç aklımıza geldi. Halbuki o senelerde de çok yoğun bir sınav takvimim vardı. tesadüfen farkettim çakıştığını. Gelinlikle sınava gitmeme gerek kalsaydı televizyona çıkardım sanırım hehehhe
![]()
aaaa inanmıyorummmyokk ben asla gitmezdim gelinlikle falann ne gerek kalırsam da seneye artık , hem niye tarihlere bakmadınızz
iyiki gerek kalmamışşş çok kötü bir durum olurduu , o telaşta sınavla nasıl uğraşılırrr
hımmmm köftehor seniiburda hafif yağıyor gibi bişeyler
![]()
aynen geldik yine işee , sağol kuzumm senindee![]()
İstanbul'a kaydı şuan
ahhhh tişekkür ederimmm yivrummm:132:
bence de kesin çıkardın tv yeneyse ki ucuz atlatmışsın böyle bir anı olarak kalmışş işteee
![]()
ahhhh tişekkür ederimmm yivrummm:132:
bence de kesin çıkardın tv yeneyse ki ucuz atlatmışsın böyle bir anı olarak kalmışş işteee
![]()
Hehhe çocuklarıma anlatacağım buna benzer çok sınav anılarım var. Erkeklerin askerlik benim sınav anıları
Bu arada merhaba nazarboncuğu :)))
Merhaba dheria, hoşgeldin .
Kaç yaşındasın?
Hoşbuldum. 28 yaşındayım ben
Sen kaç yaşındasın :)
kaysınn kaysınnnnİstanbul'a kaydı şuan
Rca ederim canım![]()
Hehhe çocuklarıma anlatacağım buna benzer çok sınav anılarım var. Erkeklerin askerlik benim sınav anıları
Bu arada merhaba nazarboncuğu :)))