• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

he vereceği cevap fix

aşkım senin üstünde göreceğim günü iple çekiyorummmmmmm:26:

ne ipmiş arkadaş çek çek yaklaşmadı :9::9:

ya lady ben senin yazılarını alıntıla dedikten sonra görebiliyorum ancak sen yazdıktan sonra dikey çıkıyor senin yazıların tüm sayfayı kaplıyor falan neden acaba benim bilgisayardamı sorun var annamadım :26:

Nasııl ya yok kuzum sende sorun vardır sanırım :26:

ya ne yapıcamı hangi doktora uğramam gerektini bilmiyorum ya sizde oldu mu böyle bi problem ya :25:
eskiden kollarımda aşırı tüylenme yoktu ama birden bir atış oldu üstüne üstlük ellerim yani parmaklarımın üstünde bile tüyler var kafayı yiycem ya hangi doktor anlar bakar bu tarzda sorunlara

birşey dokunmuştur belki :26:
ama hangi doktor bakar hiç bilmiyorum... cildiyeci falan olabilir mi acaba

ya hiç bir fikrim yok malesef :26:

Nasııl ya yok kuzum sende sorun vardır sanırım :26:

evet cnm yaaa kaç gündür herkesinki normal senin yazdıklarını dikey görüyorum böyle

l
a
d
y
m
o
r
i
n
c
i
işte tüm yazdığın bana bu şekilde geliyor...:26:

diğer kızlar normalmi görüyor acaba ben kaç gündür söylicem bugun söyledim mesela acaba onlarda öyle görüyorda söylemeye fırsat bulamamış olabilirlermiiiiiii :27::27::27:
yada tamam kabul ediyirim bnm bilg sorun var :26::1:

neyse cnm bende toparlanıyorum yavaş yavaş kaçayım

görüşürüz yarın kndine iyi bakkkkkkkk :54::54::54:

evet cnm yaaa kaç gündür herkesinki normal senin yazdıklarını dikey görüyorum böyle

l
a
d
y
m
o
r
i
n
c
i

diğer kızlar normalmi görüyor acaba ben kaç gündür söylicem bugun söyledim mesela acaba onlarda öyle görüyorda söylemeye fırsat bulamamış olabilirlermiiiiiii :27::27::27:

Bilemedim kuzuuum :26:

neyse cnm bende toparlanıyorum yavaş yavaş kaçayım

görüşürüz yarın kndine iyi bakkkkkkkk :54::54::54:

Görüşürüz tatlmmmm :54::54::54::54:

l
a
d
y
m
o
r
i
n
c
i

Bende normal görüyorum balım senin bilgisayarda problem var:50:

Selaamm bos topic.

Selamm yazimi okuyanlar.

Sizede selam olsun ziyaaaaalar:3:

Günaydınnn kızlarrrr :3::3::3:

bugün hava ne güzel yağmur yağsınnnn :103:

Yağmur demek İzmirde çamur demek. İzmire yağmasın en azından :1:

Teşekkür ederim. Sen nasılsın. Tanışmadık evet. Ben bu geyik alanını bulana kadar çok vakit geçti :D

oo izmir demek bende istanbuldayım :13: o zaman sadece buraya yağsın özledim yağmuru :55:

neyse geç olsun güç olmasın :1: 22 yaşındayım muhasebe bölümünde çalışıyorum sennn :78:

oo izmir demek bende istanbuldayım :13: o zaman sadece buraya yağsın özledim yağmuru :55:

neyse geç olsun güç olmasın :1: 22 yaşındayım muhasebe bölümünde çalışıyorum sennn :78:

Bende 28 yaşındayım. Öğrenciyim. Evliyim. Çalışıyorum. Haftaya çarşamba işi bırakıcam. Gün sayıyorum resmen burdan kurtulmak için. Bir fabrikada kalite bölümünde çalışıyorum. :)

Back
X