• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

kaysınn kaysınnnn :23::23:

moriii morrr , lunna nerdeee :10: tospaaa ne zaman gelecek yaaa merak ediyorummmm :32:

hadi yaaaa, benim hiç yoktur öyle sınav anılarımmmm :28:
Gelirler az sonra, haftaya lunna yok , izinliymiş :21:

tospayı bende çok merak ediyorum ve özledim. 1 sayfa yazar %100:27::27:

Ayyy deme sakın. Yaşlı hissettirme kendimi. Gerçi kardeşimde 22 yaşında. Apla diyo.
Amaan neyse nasıl istiyorsanız öyle hitap edin. Ruhum genç nasıl olsa :ssz: :1:

Pekala :1: dheria ne demek?

başka ne şekilde hitap edebiliriz, dheria yazmak bana zor geldi de :17:

He bir de nerelisin ? :37:

Derya diyebilirsin abla diyebilirsin. Size bıraktım :)
Aslen istanbulluyum. Ailem yalovada oturuyor. Ben evlenip 2 yıl önce izmire yerleştim.

Çok karışık demi heheh:27:

nihahhah aynen hatta kına ve düğünü anlatmaya başlarsa 5-10 sayfayı bulurr :1: evet gelsin ya bakalım neler olmuşşş :32::32:

ohh izne çıksınn tabii bende bayramdaki tatille 1 haftalık iznimi birleştirmek istiyorum ama bir yere gidersemmm evde oturmak için izin almak istemiyorumm yakın turlara mı katılsammm kızzz :26::10:

Son düzenleyen: Moderatör:
Derya diyebilirsin abla diyebilirsin. Size bıraktım :)
Aslen istanbulluyum. Ailem yalovada oturuyor. Ben evlenip 2 yıl önce izmire yerleştim.

Çok karışık demi heheh:27:

Daha ne karışıklıklarla karşılaştık biz burda , bu hiç :1:

İzmirli demek istiyorum :51:

Ne iş yapıyorsun?

(ya ben niye sorgu memuru gibiyim :37:)

nihahhah aynen hatta kına ve düğünü anlatmaya başlarsa 5-10 sayfayı bulurr :1: evet gelsin ya bakalım neler olmuşşş :32::32:

ohh izne çıksınn tabii bende bayramdaki tatille 1 haftalık iznimi birleştirmek istiyorum ama bir yere gidersemmm evde oturmak için izin almak istemiyorumm yakın turlara mı katılsammm kızzz :26::10:

Süper olur senin için, ihtiyacında var zaten. 15 gün izin oohh kekaaa :27::27:

ailen izin veriyorsa git şekerim, bu zamana kdar evde durduğun yeter, artık bir engelin yok nasıl olsa :23:

Daha ne karışıklıklarla karşılaştık biz burda , bu hiç :1:

İzmirli demek istiyorum :51:

Ne iş yapıyorsun?

(ya ben niye sorgu memuru gibiyim :37:)

Heheh de bakalım. İzmir'i çok sevmesem de katlanabilirim sanırım :P

Bir fabrikanın kalite bölümünde çalışıyorum. Ama önümüzdeki hafta ayrılcam işten. Resmen şafak sayıyorum. :34:

Süper olur senin için, ihtiyacında var zaten. 15 gün izin oohh kekaaa :27::27:

ailen izin veriyorsa git şekerim, bu zamana kdar evde durduğun yeter, artık bir engelin yok nasıl olsa :23:

babam akrabalarla , iş yeriyle falan göderir de tek başıma tura gödermez herhalde yaa :1: pahalı da biraz :ssz: evet çok iyi gelirdi bana kafam dağılırdııı ucuz bir tur yok mu acepp kimle gidebilirim ki hemmm :31:

yada izmir e mi gitsem orda annemin teyzesi kuzenım var onlarda kalırım kuzen gezdirir benii :12:

Son düzenleyen: Moderatör:
Heheh de bakalım. İzmir'i çok sevmesem de katlanabilirim sanırım :P

Bir fabrikanın kalite bölümünde çalışıyorum. Ama önümüzdeki hafta ayrılcam işten. Resmen şafak sayıyorum. :34:
hayırlısı olsun, başka iş bakcak mısın peki?

bebek de istiyorsun. :49:

babam akrabalarla , iş yeriyle falan göderir de tek başıma tura gödermez herhalde yaa :1: pahalı da biraz :ssz: evet çok iyi gelirdi bana kafam dağılırdııı ucuz bir tur yok mu acepp kimle gidebilirim ki hemmm :31:

yada izmir e mi gitsem orda annemin teyzesi kuzenım var onlarda kalırım kuzen gezdirir benii :12:

ben bilmem baban bilir:27::27:

Dün yoktun özledim seni :54::54::54: Ama işlerin varmış o yüzden affettim. nasılsın canımıniçi

Bende çook iyiym kuzum. Sabah sabah nerden buluyorum bu enerjiyi şaşıyorum ama Allah bozmasın keyfimi:21:

bugünde bi ara kaçıcam sonra hep burdayım bebeğim.

çook iyiyim,çook iyiyiz,maaşallah hepimize:nazar::16:

Dün yoktun özledim seni :54::54::54: Ama işlerin varmış o yüzden affettim. nasılsın canımıniçi

Bende çook iyiym kuzum. Sabah sabah nerden buluyorum bu enerjiyi şaşıyorum ama Allah bozmasın keyfimi:21:

aminnn canımmm allah bozmasınnn tabiii :16:

Nazarrrr ; belediyenin turları var günübirlik sanırım hepsi dolmuş amaa :41::1:

3-4 sene kadar ara vericem işe. Okulu bitirip bebiş yapıcam. :emir_bebek:
Bebişi büyütürken yüksek lisansı bitiriyim diyorum. Ondan sonra bakıcam artık işe güce. :49:
baya yoğunsun:9:

herşeyin hayırlısı olsun izmirli, Rabbim gönlüne göre versin :29:

aminnn canımmm allah bozmasınnn tabiii :16:

Nazarrrr ; belediyenin turları var günübirlik sanırım hepsi dolmuş amaa :41::1:

şansına küs bbşm:27::27:

Back
X