Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

rahatlığa bak, bide belediye
ben düğünümz için izin isterken bile kıvrandımmmm

çok çekinirm.

hadi yaaaaa
1gün izin zor ya insan gezsinmi temizlikmi yapsın dinlensin mi bilemiyor yan

benım önceki işim birgün izindi.. çok zorlanıyordum izin günümde ne yapacağımı şaşırıyordum :26:

temizlik ütü vs.yapmıyorum.

pazar gnleri kahvaltyı bn hazrlarım. genelde tüm günü evde yatarak geçirmek istiyorum

belediyenin rahat şirketlerinden biri canım ama izin konusunda rahatlıktan faydalanamıyorumm
evet kötü bir durum yaa bende direksıyon dersine gidememiştim ya hala unutmam allahtan ki geçtim direksiyon sınavını :95:

ohh ohh maşallah ben hiç bişey yapmıyorum yaaa annem yaptırmıyo anca sofrayı kurup kaldırıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

hatrlyrm o olayı.

la senin ehliyeti ıslatcaz daha

annem çalışıyoruz diye yaptırmadı hiç
ama ablam şuan zorluk çekiyomuş, ütü yapamamış

git ütülü başka pant.giy demişşşşşş

daha emniyetten alamadımmm kii

annemde öyle ama yapmak isteyince de mesela mutfak dağılır , yok ütü güzel olmaz gibi şeylerle hıc bıseye elletmıyo hevesım kırılıyo benımde artık yapıyım demıyorum zaten hem ogretmıyo hemde zorluk cekıcen evlenınce diyo

hahaha bizde öyle olucaz kesinnnn ama alışılıcak mecburrr

ya şimdi öyle tabi ki ama neden biliyo musun, arkamızda toplayan biri var diye düşündüğümüz için.

ben mutfakta bulaşık bırakmam aslaa. yemek yaparken bi yandanda toplarım makineye atarım, sevmem dağınıklığı.

ama ütü işi biraz sıkıntılı.:26:

en son ne zaman ütü yaptığımı bilmiyoruuummm

yemek yapmak zor gelmiyor bana zaten , temizlikte de bir şey yok sonuçta annelerimizden ne gördüysek hepimiz yaparız elbettt

ütü dediğin gibi sıkıntılı annem hiç beğenmez benim ütü ypaışımı ve çamaşır katlamamı, mağazadakiler gibi katlıycaksın diyoo :18:

mağazadakiler gibi mi ne gerek var . biz normal katlıyoruz valla.

ütülenecekleri ütüleyip askıya asıyor annem.

yemek yapmayı çok seviyorum bende, ama yaptığım yemeğin tadına tuzuna bakamam, başkasına baktrırım.

Meyve pek sevmem.

Erik-kiraz- çilek severim

armut-elma-portakal-mandalina bana gelmez .

bisküvi-cips gibi şeyler istiyorum

ahh ahhh abur cubur bende istiyorum ama hem zararlı hemde sivilce yapıyo yaa cips

armut da öğle yemeğinden kalma yiyemedim daha , o zaman eti form limonlu bisküvi var ondan veriyimmm

evet çok fena bu konuda tüm dolaplar mağaza stili katlı bizim evde asılacak giysilere de aynı şeyi uyguluyo ama ben uğraşamıyom deli oluyo :18:

ben kendım bakarım tadına yaparken biraz yerim de doyarım zaten

yemek yapmak keyiflidir tabiii

ahh ahhh abur cubur bende istiyorum ama hem zararlı hemde sivilce yapıyo yaa cips

armut da öğle yemeğinden kalma yiyemedim daha , o zaman eti form limonlu bisküvi var ondan veriyimmm

ben yiyorum doyana kadar, sonra diyorum ayyy bi da yemicem bu sondu

ben yemem o tahtalardan

annenin işi mi yok allasen benim ömrüm yetmez kıyafetlerimizi öyle katlarsam .

yarın ablama gidicez, tahminimce anneme ütü yaptırcak ahahaahah

bende hep bu sondu derimmm

yok kızzz limonlusu tahta değil çok güzell bir tek onu beğeniyorummm

sorma çok fena her konudaa :18: bulaşık makinesine de bulaşıkları onun dizdiği , belirlediği düzende dizmezsem söyleniyo

ahahaha yaptırsın tabii bende olsam yaptırırımdım annemee

annen fevkalade titiz bi kadın . :18:

ben olsam bende yaptırırdım valla

yarım saatin kalmış.

benim son 1 saat

benim canım mornciimmm, nerdesiiinnn.

ne olur geri dööğğğğnnnnn

sabahları sensiz uyuyamıymmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…