görüşürüzzz canımmmmYaaaaaaaa görmedim hiiiç
Neyse hatunlar ben gidiyore
Lady kaçar behlül kovalar
Azcık işlerim var
Öptüm hepinizi
of yaaaaaaaaaaaaaaa keşke işyerinden markafoni açılsaydıııııı
rahatlığa bak, bide belediye
aöf bürosuna gidicem kayıt yenilemeye ve başka işlerimde var canımmm
ordan iş yeri o kadar ters kiii işim uzun sürerse gelemem zaten iş yerine arayıp derim artık napıyımmburda tüm birimlerde izin almak kebappp herşey için izin alıyolarrrr , ama biz odada iki kişi olduğumuz için zor izin alabiliyosun falann öenmli işim olduğunda bile izin alamaıştım , millet okullar açıldı çocugunu ılk gun okula goturecek dıye ızın alabılıyoo haksızlık gibi geliyo bana
hadi yaaaaa
1gün izin zor ya insan gezsinmi temizlikmi yapsın dinlensin mi bilemiyor yan
benım önceki işim birgün izindi.. çok zorlanıyordum izin günümde ne yapacağımı şaşırıyordum :26:
belediyenin rahat şirketlerinden biri canım ama izin konusunda rahatlıktan faydalanamıyorummrahatlığa bak, bide belediye
ben düğünümz için izin isterken bile kıvrandımmmm
çok çekinirm.
temizlik ütü vs.yapmıyorum.
pazar gnleri kahvaltyı bn hazrlarım. genelde tüm günü evde yatarak geçirmek istiyorum
belediyenin rahat şirketlerinden biri canım ama izin konusunda rahatlıktan faydalanamıyorumm
evet kötü bir durum yaa bende direksıyon dersine gidememiştim ya hala unutmam allahtan ki geçtim direksiyon sınavını :95:
ohh ohh maşallah ben hiç bişey yapmıyorum yaaa annem yaptırmıyo anca sofrayı kurup kaldırıyorum
hatrlyrm o olayı.
la senin ehliyeti ıslatcaz daha
annem çalışıyoruz diye yaptırmadı hiç
ama ablam şuan zorluk çekiyomuş, ütü yapamamış
git ütülü başka pant.giy demişşşşşş
görüşürüzzz canımmmm
niye açılmıyooo :117::117:
yasak siteler arasında açılmıyor bankada :26:
daha emniyetten alamadımmm kii
annemde öyle ama yapmak isteyince de mesela mutfak dağılır , yok ütü güzel olmaz gibi şeylerle hıc bıseye elletmıyo hevesım kırılıyo benımde artık yapıyım demıyorum zaten hem ogretmıyo hemde zorluk cekıcen evlenınce diyo
hahahabizde öyle olucaz kesinnnn ama alışılıcak mecburrr
ya şimdi öyle tabi ki ama neden biliyo musun, arkamızda toplayan biri var diye düşündüğümüz için.
ben mutfakta bulaşık bırakmam aslaa. yemek yaparken bi yandanda toplarım makineye atarım, sevmem dağınıklığı.
ama ütü işi biraz sıkıntılı.:26:
en son ne zaman ütü yaptığımı bilmiyoruuummm
Canım bişiler yemek istiyo ya
Ne gibi meselaaaarmutum var yer misinnn cınımmm :125::125:
yemek yapmak zor gelmiyor bana zaten , temizlikte de bir şey yok sonuçta annelerimizden ne gördüysek hepimiz yaparız elbettt
ütü dediğin gibi sıkıntılı annem hiç beğenmez benim ütü ypaışımı ve çamaşır katlamamı, mağazadakiler gibi katlıycaksın diyoo :18:
Meyve pek sevmem.
Erik-kiraz- çilek severim
armut-elma-portakal-mandalina bana gelmez .
bisküvi-cips gibi şeyler istiyorum
mağazadakiler gibi mine gerek var . biz normal katlıyoruz valla.
ütülenecekleri ütüleyip askıya asıyor annem.
yemek yapmayı çok seviyorum bende, ama yaptığım yemeğin tadına tuzuna bakamam, başkasına baktrırım.
ahh ahhh abur cubur bende istiyorum ama hem zararlı hemde sivilce yapıyo yaa cips
armut da öğle yemeğinden kalma yiyemedim daha , o zaman eti form limonlu bisküvi var ondan veriyimmm
evet çok fena bu konuda tüm dolaplar mağaza stili katlı bizim evdeasılacak giysilere de aynı şeyi uyguluyo ama ben uğraşamıyom deli oluyo :18:
ben kendım bakarım tadına yaparken biraz yerim de doyarım zaten
yemek yapmak keyiflidir tabiii
ben yiyorum doyana kadar, sonra diyorum ayyy bi da yemicem bu sondu
ben yemem o tahtalardan
annenin işi mi yok allasenbenim ömrüm yetmez kıyafetlerimizi öyle katlarsam .
yarın ablama gidicez, tahminimce anneme ütü yaptırcak ahahaahah
bende hep bu sondu derimmm
yok kızzz limonlusu tahta değil çok güzell bir tek onu beğeniyorummm
sorma çok fena her konudaa :18:bulaşık makinesine de bulaşıkları onun dizdiği , belirlediği düzende dizmezsem söyleniyo
ahahaha yaptırsın tabii bende olsam yaptırırımdım annemee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?