Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

valla şu yazdıklarını böyle okuyorum :109: :109: :109: :109:

amanda aman misafirliğede gidermiiiiiiişşşşş
kime yemeğe davetlisiniz bakayım :))
bencede bol bol şükür edin maşallah maşallah nazardan gözden uzak

VALLA BİLMİYORUM HİÇ CANIM inşallah dediğin gibi olur :26:

hatırlamazsan bile mutlaka yeni face açmanı ısrarla şiddetle mutlaka kesinlikle istiyoruz. kocişinide ikna ettt ve bizi ekle jet hızıylaaa
cidden mi . tüm gelinlerin korkulu rüyası o yaaaa.nereden aldın ayakkabıyı peki belirli bir marka mı? aklımızda bulunsun
he tabi cınımmmm tabiiiiiiiiiiisii kesin açlıktandır o hehe tabi

bizim ordada adettir kv ilk gün gelin evine yiyecek birşeyler yapıp bırakır

kız sakın ilk gün ev işi yapmasaydın ilk gün yaptığın iş yakan yapışır tüm ev hayatıı o işle şikayet ederek geçirirsin derler

piskonun bilgisayarının bataryası bozuk giremiyor cnm batarya sipariş etti onun gelmesini bekliyor...

inşallah iyi insanlar iyi arkadaşlar senin gibi yenii taze gelinler gelir binanıza

ama taze gelinler gelse bile bizi unutma sakın heeee

bebeğim kırmızı ilede bugun konuşabildik daha bugun kırmızının evine dönmüşler balayından kocişi ile beraber hemen yazzdı bize
perşembe günü fransaya gidecek
artık oraya gidince her gün sabah akşam bizimle olacak bebişimmm

Son düzenleme:
neden gidip duruyosunnnnn

siz yokken bdv gidiyorum.. ordada psikom bozuliiiiiyyy

bebeğimmmmmmmmmmmm kıyamam girme oralara girme girmeeee

bebeğim bnkisi arayıp duruyor onunla konuşmak için çıkıyorum... annesi tedavi oluyordu bacağından diyorki tedavisi bu ay sonu bitecek (varis) ekimde bayramda memlekete gidecek döner dönmez gelelim olmazmı lütfen falan dedi.
bende saçmalama ben evdekilere ne diyeceğim dedim :26:
resmen kendimi zorluyormuş gibi hissediyorum... ama kararımız buydu şimdi böyle yapması çok zoruma gidiyor
ben eylülde yoksa hiçbirzaman yok dedim. oda ikna etmeye calısıyor işte

aa, hastalıkda var işin ucunda ama :26:

iyide istemeye gelmicekler hemen ,gelsinler bu hfta sonu işte. onların yapacağı bi hazırlık yokki. altı üstü duracakları 2-3 saat. bayramdan sonrada istemeye gelirler.

ya da sen hiç ısrar etme bayram sonu sıraysıyla hepsi olsun.

seninkide orta yolu bulmaya calışıyo işte napsın. sende durumu babana anlatırsın uygun bi dille.. ne diyebilir ki :26:

yok o anlamda söylemedim kuzum.

genelde cumartesileri bomboş oluyor ya topic. bugün salı ama kimse yok. hooof

sende gidip geliyorsun zate

heeeeeee annadım cınımmmmmmmm

ama gecerli bir nedenim var
yazdım yukarıda

zaten inanılmaz sinirlerim gerildi. bi ağlıyorum bir gülüyorum deli gibiyim bir görsen..:26: psikolojimi bozdu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…