açıcam yavrum burdan çok sıkıntı oluyor hep dursun istemiyorum e kızlar da hep beraber toplanamıyo artık en iyisi faceaynen canım hala inanamasak da biz artık evliyiz evimize girdik şükürler havada uçuşmaya başladı resmen bi ondan bi benden akşamları zaten giremiyorum hiç bi de bugün yemeğe davetliyiz ohh yatış yapıyorum bugün gerçi kornişon aldım dün turşu kurucm markete gitmeye üşeniyorum sirke almam lazım bildiğin ev hanımı moduna girdim valla dün akşam abisi çaya davet etti evlerimiz yakın yolda yürüyoruz diyorum ki büyüdükte evlendik şimdi de ev gezmelerine gidiyoruz inanamıyoruz gülüyoruz bize hala sanki sevgiliymişiz gibi geliyo
morincim,yazamadıklarımıda yazmış iyi olmuş.
ekran klavyesnden yazdğım için kısa kısa yazıyorum, anlayın
merak etme kanka. O iş BENDE :79::79::79:
inşallah canım istanbulu bi de senle gezelim inşallahaslında yıllar önce açmış oldum bi face vardı ama şifresini hatırlar mıyım bilmiyorum eğer hatırlarsam onu kullanırım. kocama bi sorayım akşam sümüklü falandım ama geçti gitti işte tüm telaşım stresim bu muymuş ya diyomuş gerçekten insan. ayyyy bi de müzik çaldı salona girdik ya yok böyle bi heyecan kalbim yerinden çıkıcak sandım korktum şimdi heyecandan düşerim falan diye de neyse ki sorunsuz geçti topuklar baya yüksekti ama hiç vurmadı şaşırdım kız sabırsızlıktan değil benimkisi yoruldum bi de düğünde doğru düzgün yemedim bi şey heyecandan allahtan kv yemek göndermiş düğün günü evimize aç aç uyuyamazdım
şimdilik çalışmayı düşünmüyorum tatlım biraz evimde durucam şöyle bikaç ay sonra da bebiş çalışmalarına başlarız allah nasip eder de olursa zaten çalışmam.
kuzum olur olur hiç üzülme bak benimde nişanım hiç olmaz dediğim bi anda oldu lunna da aynı şekilde ayrıldık dedi sonra bi baktık hop nişanbu dönemler baya bi stresli geçiyo ama hayırlısıyla geçp gidecek.
AYYY beeen çok duygulandııımmm çok muuuttlannndım kiiiii
ne güzel yaa. 2 insan kör kütük aşık oluyo. gönüllerince geziyolar..
evlenmek için hayal kuruyolar ve kendilerni kurdukları hayalin içinde buluyolar
senelerce ayrı yataktan birbirine sarılıp uyuyup, yıllar sonra aynı yatakta uyannmasıııııı
cok duygulandım çookk
yok kız o kadar da değilama apartmanda yaşıtım kimse yok en genci 35 yaşında falan 4 dairede boş daha yeni yapıldı bu bina inşallah iyi insanlar gelir. ayy gün değil de tebrikler başlar o zaman çok bunalıcam tanımadığım bi sürü insanı misafir edicem hepsi de incelemeye gelmiş olacak bilirsiniz tatlı topiklerine dalarım ahh be canım aynen öyle neler neler yaşadık ne kadar hasret çektik çok şükür biz aşkımızı evlilikle taçlandırdık allah size de nasip etsin inşallah
eylül noldu doktor mevzuları falan inşallah kötü bi şey çıkmadı. lunna sürprizdeymiş zaten pembiş geldi mi hiç? eskileri okuyamadımpiskodan da ses çıkmıyo sanki
Bugün bende tospik gibi ev hanımı moduna giricem birazdan bi çkıcam evi toparlıcam odamı toparlıcam
Akşama misafir var
anamm lunnadan taktik alayım neler yaptı bkalım benimde kocamın d.günü ekimin ilk haftası bi şeyler yapmak istiyorum
eylülü dün öğrendim açıkçası bi yandan iyi oldu diyorum bi yandan da eylüle üzülüyorum o çok seviyodu çünkü ama nasıl bitirmeye karar verdi şaşırdım.
pembiş okula başlamıştır belkide. piskoyu da tee ne zamandan biliyodum dha yaptırmamış demek. acaba kırmızı ne yaptı evlendi evleneli gelmez oldu gitti i fransaya acaba? bu sorunun cevavı morincimde
kızzz anca yazdım napimaslında bende çıkıyım markete gidiyim turşu kurucam sonra yıkanırım akşama evde yohummmm 4 te çıkıcam eltimle beraber komik laa evlendim elti görümce kv bilmem ne
bugün cumartesi gibiiiiii:100::100:
neden gidip duruyosunnnnn
siz yokken bdv gidiyorum.. ordada psikom bozuliiiiiyyy
tospaaaaaa geldi renk geldi ondadır belkiii
bebeğimmmmmmmmmmmm kıyamam girme oralara girme girmeeee
bebeğim bnkisi arayıp duruyor onunla konuşmak için çıkıyorum... annesi tedavi oluyordu bacağından diyorki tedavisi bu ay sonu bitecek (varis) ekimde bayramda memlekete gidecek döner dönmez gelelim olmazmı lütfen falan dedi.
bende saçmalama ben evdekilere ne diyeceğim dedim:26:
resmen kendimi zorluyormuş gibi hissediyorum... ama kararımız buydu şimdi böyle yapması çok zoruma gidiyor
ben eylülde yoksa hiçbirzaman yok dedim. oda ikna etmeye calısıyor işte
kaldık mı başbaşa NAZARIM
ahahahah morincim yaza yaza geliyor
yok o anlamda söylemedim kuzum.
genelde cumartesileri bomboş oluyor ya topic. bugün salı ama kimse yok. hooof
sende gidip geliyorsun zate
eheh
herzamanki gibi
kaçırmış olduğum bir konu olmasın istiyorum ondan
kolay gelsin kuzum yemeğide sen mi yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?