Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Dinliyodum sizle paylaşmak istedim kızlar

Gelmiş Geçmiş En Büyük Sanatçı Allah Rahmet Eylesin

[video=youtube;WngDJIVxxCk]http://www.youtube.com/watch?v=WngDJIVxxCk[/video]

neler yapıyodun peki unideyken? liseye gore de daha rahat diyorlar :)

evett öyle tabiii en azından bazı dersler dışında zorunluluk yoktuu canın istemeyince girmiyodunn

bizim üni. orda bir cafe vardı hep orda Jenga oynardık heyy gidiii çokta fazla takılmazdım ama güzeldii

Kızlar bişicik sorcemm:))

Şimdi düğünde ailenin taktıkları değil.Biz kendimiz gelinliğin üstüne bi takı takacakmıyız.İlk çıkışta yani.

nerdesn sen tospaaammmm yaaa

sabah sabah iş yerinde tartıştım gene bi tanesiyle. şu dışarı işlerine çıkan abiden getirmesi gereken evrakları istiyorum ters ters cevap veriyo hiç anlamam yaşına başına bakmam burada ben ondan üst kademede çalışıyosam ve benim verdiğim işleri yapmakla yükümlüyse herkes haddini bilecek efendi gibi konuşuyorum sert yapıyo bana sonra bi sesim yükseldi tartıştık işte. adama diyorum ki bankadan şu şu ekstreyi ne zaman getirebilirsin iim var görmüyo musun diyo elini kaldırarak görmüyorum nan aramızda o kadar masa var insanlıktan çıkardı beni artık bilmiyorum kime kızmış benden çıkaracak ben de eziktim ya piki abi dicem. neyse o kadar sinirlendim ki dedim ben bunların kahrını mı çekicem işi bırakıyorum gider paşalar gibi evimde otururum düğün hazırlığımı yaparım. bekledim patron gelsin. gelmeden önce de şu müdüre söyledim patronla konuşucam işten çıkıcam ıslık çalarsam hemen ambulansı ara adam fenalık geçirmesin
neyse bu şaşırdı niye falan sordu öyle çalışmak istemiyorum artık dedim evleniceğimi yine söylemiyorum
içeri geçtim patron bey kurulmuş koltuğa uyumaya hazırlanıyo dedim bi şey konuşucaktım ama sonra geleyim en iyisi gözler yarı açık yok yok gel dedi söyle. başladım işte geçici vergileri bitirip jübilemi yapmak istiyorum diye. adamın bi an da gözler fal taşı böylee hemen doğruldu uykumu kaçırdın dedi elini sigara paketine götürdü
niye otur bakalım dedi konuşalım. anlattım işte çalışmak istemiyorum biraz kafa dinlmek istiyorum. bi sorun mu var ded bunlar hep vazgeçirme taktikleri yoksa ilgilendiğinden değil sorun yok muhasebeyi sevmesem çoktan ayrılırdım işten ama artık kendime sıkıntı vermek isemiyorum dedim. başka bi yerde çalışıcam zannetti bi an yok dedim evde oturcam. sen evde sıkılırsın dedi olsun burda da sıkılıyorum dedim. bildiğin sohbet etmeye başladık kanka gibi nerdeyse kötü imajını silicekti gözümde ama hopsss dedim tospaa napıyosun işten çıkıcaksın
bu deştikçe deşmeye çalışıyo en son dedim evet işimi çok seviyorum ama ortamımı sevmiyorum. kim canını sıkıyo söyle konuşur hjallederiz dedim yok bi sıkıntım varsa bile biriyle gider onla konuşurum şikayete gelmedim olmaz çıkamazsın göndermem dedi eylülllllllllllllllllllll haklı çıktın kız dedin ya adam ya göndermem bırakmam derse
olmaz didim hem belki evlenirim bu sene olsun askere gitmekten vazgeçti nişanlım yüksek yapıcak. e yapsın ama siz yine düğünü seneye yapın dedi. olmaz dedim biz zaten düğünü askerlik için ertelemiştik. ayyyy çok uzattım tamam kızmayın

sonuca geliyorum bizi zor durumda bırakırsın hele bi dur bakalım bayrama kadar allah kerim şimdi çıkma zaten bırakmam bence siz benim yerime birini bulun ben evlenirsem size sürpriz olmasın yok bulmıcam birini daha senin stajını başlatıcaz burda (hayallerde yaşıyo bazı patronlar) mali müşavirlik stajımdan bahsediyo sonuç çıkamıyorum işten nannnnn illa hadi ben evleniyorum diyip çekip gitmemi istiyor

en makbul dua günahsız ağızla yapılan duadır demiş efendimiz

günahsız ağız nasıl olurki demişler

sen benim için dua edersen bu günahsız ağızdır çünkü sen benim adıma günah işleymezsin demiş...

ben namazdan sonra kendim için neredeyse hiç dua etmem hep başkaları için ederim hepte başkalarından dua isterim sürkli:)
zaten mümin bir kardeşin için dua ettiğinde yanındaki meleklerd ellerini açar rabbim lady ede daha fazlasını ver diye dua ederler..))
mümin kardeşliği hiçbbirşeye benzemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…