nasılda biliyorum amaaaaasabah sabah iş yerinde tartıştım gene bi tanesiyle. şu dışarı işlerine çıkan abiden getirmesi gereken evrakları istiyorum ters ters cevap veriyo hiç anlamam yaşına başına bakmam burada ben ondan üst kademede çalışıyosam ve benim verdiğim işleri yapmakla yükümlüyse herkes haddini bilecekefendi gibi konuşuyorum sert yapıyo bana sonra bi sesim yükseldi tartıştık işte. adama diyorum ki bankadan şu şu ekstreyi ne zaman getirebilirsin iim var görmüyo musun diyo elini kaldırarak görmüyorum nan aramızda o kadar masa var insanlıktan çıkardı beni artık bilmiyorum kime kızmış benden çıkaracak ben de eziktim ya piki abi dicem. neyse o kadar sinirlendim ki dedim ben bunların kahrını mı çekicem işi bırakıyorum gider paşalar gibi evimde otururum düğün hazırlığımı yaparım. bekledim patron gelsin. gelmeden önce de şu müdüre söyledim patronla konuşucam işten çıkıcam ıslık çalarsam hemen ambulansı ara adam fenalık geçirmesin
neyse bu şaşırdı niye falan sordu öyle çalışmak istemiyorum artık dedim evleniceğimi yine söylemiyorum
içeri geçtim patron bey kurulmuş koltuğa uyumaya hazırlanıyodedim bi şey konuşucaktım ama sonra geleyim en iyisi gözler yarı açık yok yok gel dedi söyle. başladım işte geçici vergileri bitirip jübilemi yapmak istiyorum diye. adamın bi an da gözler fal taşı böylee hemen doğruldu uykumu kaçırdın dedi elini sigara paketine götürdü
niye otur bakalım dedi konuşalım. anlattım işte çalışmak istemiyorum biraz kafa dinlmek istiyorum. bi sorun mu var ded bunlar hep vazgeçirme taktikleri yoksa ilgilendiğinden değilsorun yok muhasebeyi sevmesem çoktan ayrılırdım işten ama artık kendime sıkıntı vermek isemiyorum dedim. başka bi yerde çalışıcam zannetti bi an yok dedim evde oturcam. sen evde sıkılırsın dedi olsun burda da sıkılıyorum dedim. bildiğin sohbet etmeye başladık kanka gibi nerdeyse kötü imajını silicekti gözümde ama hopsss dedim tospaa napıyosun işten çıkıcaksın
bu deştikçe deşmeye çalışıyo en son dedim evet işimi çok seviyorum ama ortamımı sevmiyorum. kim canını sıkıyo söyle konuşur hjallederiz dedim yok bi sıkıntım varsa bile biriyle gider onla konuşurum şikayete gelmedimolmaz çıkamazsın göndermem dedi eylülllllllllllllllllllll haklı çıktın kız dedin ya adam ya göndermem bırakmam derse
olmaz didim hem belki evlenirim bu sene olsun askere gitmekten vazgeçti nişanlım yüksek yapıcak. e yapsın ama siz yine düğünü seneye yapın dedi. olmaz dedim biz zaten düğünü askerlik için ertelemiştik. ayyyy çok uzattım tamam kızmayın
sonuca geliyorumbizi zor durumda bırakırsın hele bi dur bakalım bayrama kadar allah kerim şimdi çıkma zaten bırakmam bence siz benim yerime birini bulun ben evlenirsem size sürpriz olmasın yok bulmıcam birini daha senin stajını başlatıcaz burda (hayallerde yaşıyo bazı patronlar ) mali müşavirlik stajımdan bahsediyo sonuç çıkamıyorum işten nannnnn illa hadi ben evleniyorum diyip çekip gitmemi istiyor
beklemeyiz.
tamam
neler oldu kızzz anlat hemenn
napıyım tospaaamm sbaşım ağrıyo uykum var sıcak - boğuşuyorumm
kim olduğunu göremesemde allah rahmet eylesin
sabah sabah iş yerinde tartıştım gene bi tanesiyle. şu dışarı işlerine çıkan abiden getirmesi gereken evrakları istiyorum ters ters cevap veriyo hiç anlamam yaşına başına bakmam burada ben ondan üst kademede çalışıyosam ve benim verdiğim işleri yapmakla yükümlüyse herkes haddini bilecekefendi gibi konuşuyorum sert yapıyo bana sonra bi sesim yükseldi tartıştık işte. adama diyorum ki bankadan şu şu ekstreyi ne zaman getirebilirsin iim var görmüyo musun diyo elini kaldırarak görmüyorum nan aramızda o kadar masa var insanlıktan çıkardı beni artık bilmiyorum kime kızmış benden çıkaracak ben de eziktim ya piki abi dicem. neyse o kadar sinirlendim ki dedim ben bunların kahrını mı çekicem işi bırakıyorum gider paşalar gibi evimde otururum düğün hazırlığımı yaparım. bekledim patron gelsin. gelmeden önce de şu müdüre söyledim patronla konuşucam işten çıkıcam ıslık çalarsam hemen ambulansı ara adam fenalık geçirmesin
neyse bu şaşırdı niye falan sordu öyle çalışmak istemiyorum artık dedim evleniceğimi yine söylemiyorum
içeri geçtim patron bey kurulmuş koltuğa uyumaya hazırlanıyodedim bi şey konuşucaktım ama sonra geleyim en iyisi gözler yarı açık yok yok gel dedi söyle. başladım işte geçici vergileri bitirip jübilemi yapmak istiyorum diye. adamın bi an da gözler fal taşı böylee hemen doğruldu uykumu kaçırdın dedi elini sigara paketine götürdü
niye otur bakalım dedi konuşalım. anlattım işte çalışmak istemiyorum biraz kafa dinlmek istiyorum. bi sorun mu var ded bunlar hep vazgeçirme taktikleri yoksa ilgilendiğinden değilsorun yok muhasebeyi sevmesem çoktan ayrılırdım işten ama artık kendime sıkıntı vermek isemiyorum dedim. başka bi yerde çalışıcam zannetti bi an yok dedim evde oturcam. sen evde sıkılırsın dedi olsun burda da sıkılıyorum dedim. bildiğin sohbet etmeye başladık kanka gibi nerdeyse kötü imajını silicekti gözümde ama hopsss dedim tospaa napıyosun işten çıkıcaksın
bu deştikçe deşmeye çalışıyo en son dedim evet işimi çok seviyorum ama ortamımı sevmiyorum. kim canını sıkıyo söyle konuşur hjallederiz dedim yok bi sıkıntım varsa bile biriyle gider onla konuşurum şikayete gelmedimolmaz çıkamazsın göndermem dedi eylülllllllllllllllllllll haklı çıktın kız dedin ya adam ya göndermem bırakmam derse
olmaz didim hem belki evlenirim bu sene olsun askere gitmekten vazgeçti nişanlım yüksek yapıcak. e yapsın ama siz yine düğünü seneye yapın dedi. olmaz dedim biz zaten düğünü askerlik için ertelemiştik. ayyyy çok uzattım tamam kızmayın
sonuca geliyorumbizi zor durumda bırakırsın hele bi dur bakalım bayrama kadar allah kerim şimdi çıkma zaten bırakmam bence siz benim yerime birini bulun ben evlenirsem size sürpriz olmasın yok bulmıcam birini daha senin stajını başlatıcaz burda (hayallerde yaşıyo bazı patronlar ) mali müşavirlik stajımdan bahsediyo sonuç çıkamıyorum işten nannnnn illa hadi ben evleniyorum diyip çekip gitmemi istiyor
en makbul dua günahsız ağızla yapılan duadır demiş efendimiz
günahsız ağız nasıl olurki demişler
sen benim için dua edersen bu günahsız ağızdır çünkü sen benim adıma günah işleymezsin demiş...
ben namazdan sonra kendim için neredeyse hiç dua etmem hep başkaları için ederim hepte başkalarından dua isterim sürkli:)
zaten mümin bir kardeşin için dua ettiğinde yanındaki meleklerd ellerini açar rabbim lady ede daha fazlasını ver diye dua ederler..))
mümin kardeşliği hiçbbirşeye benzemez
sabah sabah iş yerinde tartıştım gene bi tanesiyle. şu dışarı işlerine çıkan abiden getirmesi gereken evrakları istiyorum ters ters cevap veriyo hiç anlamam yaşına başına bakmam burada ben ondan üst kademede çalışıyosam ve benim verdiğim işleri yapmakla yükümlüyse herkes haddini bilecekefendi gibi konuşuyorum sert yapıyo bana sonra bi sesim yükseldi tartıştık işte. adama diyorum ki bankadan şu şu ekstreyi ne zaman getirebilirsin iim var görmüyo musun diyo elini kaldırarak görmüyorum nan aramızda o kadar masa var insanlıktan çıkardı beni artık bilmiyorum kime kızmış benden çıkaracak ben de eziktim ya piki abi dicem. neyse o kadar sinirlendim ki dedim ben bunların kahrını mı çekicem işi bırakıyorum gider paşalar gibi evimde otururum düğün hazırlığımı yaparım. bekledim patron gelsin. gelmeden önce de şu müdüre söyledim patronla konuşucam işten çıkıcam ıslık çalarsam hemen ambulansı ara adam fenalık geçirmesin
tabiki zor durumda kalacak biliyorum bu da beni mes-ud ediyornasılda biliyorum amaaaaa
kızzz benim anlamadığım niyee düğünüm eylülde kesinleşti artık falan demedin kiii o kadar konuşmuşsunnnn :26:
sankiiii ona soruyodun patron düğünü seneye yapın dedı biz seneye evlenelım mi diyeceksin nişanlınaa
demekkk sen çıkınca zor durumda kalıcaklar kuzuusen aslında madem konu oraya kadar geldi felan gerçekten çıksaydın işten tatlımmm
illa açık açık evleniyorum dicen ,baramdan sonra pat diye söylicen mi?
ayy bana bile dert oldu
destan yazmışsın mübarek
manyak hatun desene evleniyorum ben hacı dünyadan haberin yok diyeeeeee
evet tatlım dün bende okudum aynısını ben hep kaç gündür kendim için dua ediyodum
bilmiyodum ki
ama artık öğrenmiş oldum
aniiiiiiiiiiiiii
Lady kürklenmişşşşşşşşşşşşşş
güle güle giiiyyyy, bu sıcaklarda zor olur biraz
aniiiiiiiiiiiiii
Lady kürklenmişşşşşşşşşşşşşş
güle güle giiiyyyy, bu sıcaklarda zor olur biraz
eveeet artık öğrendiğine göre bundan sonra benim için dua ediyorsun
ebeett ebeeett ebeeettttttt
teşekkür ederim balım çözücem ama dur
daha araştırıyorum ne yapablirim diye
ayy çok sevndm
bende anlamadım ne kürküüne kürkü ya fransız kaldım
allah seniii yaaaatabiki zor durumda kalacak biliyorum bu da beni mes-ud ediyor
öyle yapıcam kız ben iyi niyetli olarak göründüm şimdi tam babamın istediği gibiayıp diyodu söyle falan diye sıkıştırıyodu beni hele bi düğün tarihini netleştirin sonra konuşuruz dedi. içini rahatlatmaya çalışıyo kasımdan önce olmaz diyo dimi dedim belli olmaz nişanlım tez canlı hemen düğünü yaparız diyo ona göre size sürpriz olmasın ama yok içini rahatlatıyo
neyse geliyom 5 dk ya babam çağırdı gözlük alıyo gel sen de fikir ver diyo
nasıl oldu bu kürk işi,anlat bkym
bayadır düşünüyodum zaten tatlm oluveriyim dedm
yakışmış mı
kırmızı olmuşsun kızz ne demek kii buu nasıl olunuyoo
iveeet ben pro oldum
ohhh yandan yandannn
forumda en başta pro kart özellikleri diye bölüm var tatlm ordan olunuyor
30 tl yatırıyorsun ama yöneticelere gitmiyor o para geçen sene tekerlekli sandalye almışlar
bu sene öğrenciler burs olarak gidiyormuş
yardım amaçlı parayı veriyorsun ve pro üye oluyorsun
bayadır düşünüyodum zaten tatlm oluveriyim dedm
yakışmış mı
heee anladım canımm peki proolunca ne oluyoo forumdaki etkisi neyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?