- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
çok beeeendııım yevrum,hayırlı olsun
morincim msjına bak bitanem
heee baktım canımm iyi hayırlı olsun bakalımmm
bende anlamadım ne kürküü
allah seniii yaaaaben oslam söylerdim benene yaaa
hee git seç bakalım gözlükkk
kız daha tedaya girsem boğardın dimek benidestan yazmışsın mübarek
manyak hatun desene evleniyorum ben hacı dünyadan haberin yok diyeeeeee
evet tatlım dün bende okudum aynısını ben hep kaç gündür kendim için dua ediyodum
bilmiyodum ki
ama artık öğrenmiş oldum
ayy iyi ki çıkmadan okudum dediğini morincim:18::18: el elden üstündür diye boşuna demiyolarhuuh maşallah:)
yalnız adam resmen bırakmıyor
kız bu babanı aramasın şimdi şikayet içn
babanda diyormuş evlenecek o falan diye
napim kız o kadar dedim bak evlenebilirim ona göre bul birini adam yok bırakmam diyobende anlamadım ne kürküü
allah seniii yaaaaben oslam söylerdim benene yaaa
hee git seç bakalım gözlükkk
bi görünmez olabilyosunbaşka ne var ki.tşk ederm bibiğim daha çözemedm ama
bnde lady'sem bugün çözerm bu işi
bizede anlatınnnn ne bu kürkkk :)
iveeet ben pro oldum
ohhh yandan yandannn
forumda en başta pro kart özellikleri diye bölüm var tatlm ordan olunuyor
30 tl yatırıyorsun ama yöneticelere gitmiyor o para geçen sene tekerlekli sandalye almışlar
bu sene öğrenciler burs olarak gidiyormuş
yardım amaçlı parayı veriyorsun ve pro üye oluyorsun
tatil yoktaa annem izmir e gidelim istiyo orda akrabası var hep o gelir biz hiç gitmedik aslında merakta ediyorum izmir i de görmüş olurdum amaa benimki izmir e göndermez sanırsammKızçeler
Tatil programı yapan varmı tatile çıkacaklar falan
kız daha tedaya girsem boğardın dimek benihayırlı ossun pro hatun
ayy iyi ki çıkmadan okudum dediğini morincim:18::18: el elden üstündür diye boşuna demiyolarhem de babama söyledim böyle böyle oldu sne renk verme
napim kız o kadar dedim bak evlenebilirim ona göre bul birini adam yok bırakmam diyosanki ona sorucam ne zaman evleniceğimi
ben düğünden sonra yapıcam ki balayımı tatilimiKızçeler
Tatil programı yapan varmı tatile çıkacaklar falan
bizede anlatınnnn ne bu kürkkk :)
bi görünmez olabilyosunbaşka ne var ki.
bi de özel mej gönderirken 5 dk engeli yok?:44:
lady,pro üye olmuş morinciimcimm.
aa ne güzel etmişsinnn hayırlı olsun yiiivruuum
ben düğünden sonra yapıcam ki balayımı tatilimi
kuzucum lady parayı basmış kürkü almış işteekstra haklar tanınmış mesela forumda görünmez olarak gezebiliyomuş mesaj attıktan sonra bi diğer mesajı atmak için bizim gibi 600 sn beklemesi gerekmiyomuş. yazı rengini kayıt edebiliyo gibi işte özellikler kazanmış oldu
kız daha tedaya girsem boğardın dimek benihayırlı ossun pro hatun
ayy iyi ki çıkmadan okudum dediğini morincim:18::18: el elden üstündür diye boşuna demiyolarhem de babama söyledim böyle böyle oldu sne renk verme
napim kız o kadar dedim bak evlenebilirim ona göre bul birini adam yok bırakmam diyosanki ona sorucam ne zaman evleniceğimi
tatil yoktaa annem izmir e gidelim istiyo orda akrabası var hep o gelir biz hiç gitmedik aslında merakta ediyorum izmir i de görmüş olurdum amaa benimki izmir e göndermez sanırsamm
baban ne dedi kızzzamaann o zaman boşver kendi düşen ağlamaz derler bir sabah işe gitmeyip posta atarsın davetiyeniiii
kuzucum lady parayı basmış kürkü almış işteekstra haklar tanınmış mesela forumda görünmez olarak gezebiliyomuş mesaj attıktan sonra bi diğer mesajı atmak için bizim gibi 600 sn beklemesi gerekmiyomuş. yazı rengini kayıt edebiliyo gibi işte özellikler kazanmış oldu
bi görünmez olabilyosunbaşka ne var ki.
bi de özel mej gönderirken 5 dk engeli yok?:44:
lady,pro üye olmuş morinciimcimm.
Erkek arkadaşın sorun çıkartırmı ki ailenle gidilecek yerlereeeee ????tatil yoktaa annem izmir e gidelim istiyo orda akrabası var hep o gelir biz hiç gitmedik aslında merakta ediyorum izmir i de görmüş olurdum amaa benimki izmir e göndermez sanırsamm
baban ne dedi kızzzamaann o zaman boşver kendi düşen ağlamaz derler bir sabah işe gitmeyip posta atarsın davetiyeniiii
5 dk çıktım canım babam kendine gözlük alıyomuş gel sen de bak dedi gittim geldim hemenhee iyi iyi babanda inşallah satmasın seni
sen nereye çıkıyorsun kii
vur kız vurolsn ben yardm etmek için aldm bayadır da aklımdaydı şmdi nasip oldu işte
tşk ederm bibiğim
vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Evet şekerim senin herşey belli zaman belli :)
Balayında nerdesin bakalım ????
olsn ben yardm etmek için aldm bayadır da aklımdaydı şmdi nasip oldu işte
tşk ederm bibiğim
vurucam kırbacı vurucam kırbacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?