Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Unutmuşum yazmayı kuzum araya bişiler girdi de :26:

geldim bn incim napıyosun

napm cnm bugun yoğundum pek giremedim maşallah kimsede girmemiş
nazında muhasebecisi var zaten. bomboş kalmış topiğimiz :26:

kilo almışım biraz. şu dukan diyeti sayfalarında dolaştım biraz sağlıklı birşey mi acebe yaaa. tabi sende öyle bi problem olmadığı için bilmiyorsundur

İvit hiç bi fikrim yooookkkk
Amann takma be 3-5 kilo almşsındır nolceeekkk

evet bahane yaarattı zaten artık çok ilgisizdi sevildiğimi hissettirmiyodu bana , hiç adam adkıllı konuşmuyoduk yani düşününce binlerce olumsuz yanı var ama yine de tabiki üzülüyo insan

hayırlısı olsun aynen kuzum başka bişey diyemiyorum , hımmm arkadaşın ne güzel herşeyi yoluna koymuş ama ben sanmıyorum benim öyle olsun uzun bir süre atlatacağımı düşünmüyorum kimsryi de istemiyorum zaten artık o kadar hayal kırıklığına uğradım ki kimseye güvenim kalmadı

yaaa bende suanda 4 sınıf ısletmedeyım

yok cnm yabancı gıbıyız suanda

aa hadi yaa hangi aöf bürosuna gidiyosun sen

yabancı gibi mi neden ama aramıyo muuuu

İvit hiç bi fikrim yooookkkk
Amann takma be 3-5 kilo almşsındır nolceeekkk

evet öyle ama sınırdaydım zaten o sebepten alınca hemen göbiş çıktı
ondan vermek istedim pilateside seyrek yapmaya basladım onu çoğaltim bari

sen ne yapıyorsun bugun gidebildin mi sen okula

ARIYOR CANIM DA BUZ GİBİYİZ İŞTE :/

bahçelievler aöf bürosuna gidiyorum ben cnm

hımmm kimsecikler yokmuu ..:2: kızlarrrr napionuz nasılsınızzz

hımm ne olacak peki böyleee :26:

bende aksaray ama değiştiricem çok kalabalık oluyo orası yaaa

şuan için hiç bilmiyorum cnm derdimin ne olduğunu dün az çok anlattım okuduysan... ben 3 hafta boyunca kilit olacağım.. keyfi bilir..
arıyor sürekli. ama oda bi değişik. bilmiyorum canım ne oalcak böyle :26:

cnm bnm sıkıntı nedir az çok anladım ama tam net bilmiyorum tabi inşallah herşey gönlünce olsun.yüreğine ferahlık ve çıkış yolu dilerim senin için. ayrıca biz bayanların cidden hissi kuvvetli istediğimiz gibi değilse bir terslik varsa kırılıyoruz uzaklaşıyoruz.onların dırdır ya da amaan büyütüyorsun,yok birşey dedikleri şeyler aslında bizim çıkış kapısı aramalarımız..anlayana tabi..

cnmm ara ara girip bakınıyoruz hepimiz

bugun hepimiz yoğunuz...

sen nasılsın cnm keyifler nasıl

anladım belli cvp verilen saatlerden anladım cnm iyiyim şükür sen de iyisindir umarım cnm..benimde işler yoğundu daha yeni hafifledi bir bakayım dedim buraya :)

biliyorum canım şaşırıdm bende ne desem ki :26:ne konuşuyosunuz peki değişik derken
hu huuuuuuuuuuuuuuuuu

huuu huuuuu :119::119:

aynen öyle cnm
anlayana... kırıldım,küstüm işteeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…