ladymm gelmiş yalnız kalır mıyım hiçnapıyosun bakim
herkesler nereyelere gitti :26:
Unutmuşum yazmayı kuzum araya bişiler girdi de :26:
geldim bn incim napıyosun
napm cnm bugun yoğundum pek giremedim maşallah kimsede girmemiş
nazında muhasebecisi var zaten. bomboş kalmış topiğimiz :26:
kilo almışım biraz. şu dukan diyeti sayfalarında dolaştım biraz sağlıklı birşey mi acebe yaaa. tabi sende öyle bi problem olmadığı için bilmiyorsundur
bahanesi olmuş işte o whatsapp normal davranmıyodu zaten. üzülme diyemiyorum çünkü kolay olmuyo yaptığı onca şeye rağmen sen onu seviyordun ama şükret kuzum allah seni ondan kurtardı bence rabbim daha hayırlı insanlarla karşılaştırsın. bak ben bugün bi arkadaşımın mutlu haberini aldım. geçen sene iki yıllık ilişkisi bitti hem de ailesini karşısına alıp eve tanışmaya getirmişti ve olmadı çocuk onu yüzüstü bıraktı çok zor günler geçirdi kız ama şimdi her şey yoluna giriyo mastere başlamış ve yeni biri varmış hayatında mutluyum yaralarım kabuk bağladı dedi. senin de öyle olacak inşallah bi bakmışsın o aklına bile gelmiyo ve kalbin bi başkası için çarpıyo
yok kız doğum gününe daha iki hafta var aslında doğum gününde yapmak istiyordum ama o kadar bekleyemem canı çekiyomuş yapim bugün bi gün dolapta durması gerekiyormuş ama akşam dayanamaz saldırır bencedoğum gününe bi şeyler düşünmem lazım evliliğimizdeki ilk kutlama olacak özel olsun istiyorum
yaaa bende suanda 4 sınıf ısletmedeyım
yok cnm yabancı gıbıyız suanda
İvit hiç bi fikrim yooookkkk
Amann takma be 3-5 kilo almşsındır nolceeekkk
evet bahane yaarattı zaten artık çok ilgisizdi sevildiğimi hissettirmiyodu bana , hiç adam adkıllı konuşmuyoduk yani düşününce binlerce olumsuz yanı var ama yine de tabiki üzülüyo insan
hayırlısı olsun aynen kuzum başka bişey diyemiyorum , hımmm arkadaşın ne güzel herşeyi yoluna koymuş ama ben sanmıyorum benim öyle olsun uzun bir süre atlatacağımı düşünmüyorum kimsryi de istemiyorum zaten artık o kadar hayal kırıklığına uğradım ki kimseye güvenim kalmadı
aa hadi yaa hangi aöf bürosuna gidiyosun sen
yabancı gibi mi neden ama aramıyo muuuu
evet öyle ama sınırdaydım zaten o sebepten alınca hemen göbiş çıktı
ondan vermek istedimpilateside seyrek yapmaya basladım onu çoğaltim bari
sen ne yapıyorsun bugun gidebildin mi sen okula
ARIYOR CANIM DA BUZ GİBİYİZ İŞTE :/
bahçelievler aöf bürosuna gidiyorum ben cnm
hımm ne olacak peki böyleee :26:
bende aksaray ama değiştiricem çok kalabalık oluyo orası yaaa
hımmm kimsecikler yokmuu ..:2: kızlarrrr napionuz nasılsınızzz
şuan için hiç bilmiyorum cnm derdimin ne olduğunu dün az çok anlattım okuduysan... ben 3 hafta boyunca kilit olacağım.. keyfi bilir..
arıyor sürekli. ama oda bi değişik. bilmiyorum canım ne oalcak böyle :26:
cnmm ara ara girip bakınıyoruz hepimiz
bugun hepimiz yoğunuz...
sen nasılsın cnm keyifler nasıl
biliyorum canım şaşırıdm bende ne desem ki :26:ne konuşuyosunuz peki değişik derkenşuan için hiç bilmiyorum cnm derdimin ne olduğunu dün az çok anlattım okuduysan... ben 3 hafta boyunca kilit olacağım.. keyfi bilir..
arıyor sürekli. ama oda bi değişik. bilmiyorum canım ne oalcak böyle :26:
hu huuuuuuuuuuuuuuuuu
sana da huhuuuuuuuuu
biliyorum canım şaşırıdm bende ne desem ki :26:ne konuşuyosunuz peki değişik derken
huuu huuuuu :119::119:
cnm bnm sıkıntı nedir az çok anladım ama tam net bilmiyorum tabi inşallah herşey gönlünce olsun.yüreğine ferahlık ve çıkış yolu dilerim senin için. ayrıca biz bayanların cidden hissi kuvvetli istediğimiz gibi değilse bir terslik varsa kırılıyoruz uzaklaşıyoruz.onların dırdır ya da amaan büyütüyorsun,yok birşey dedikleri şeyler aslında bizim çıkış kapısı aramalarımız..anlayana tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?