hım şey burbery parfümüm,çokzel kokuyr
küsmeyin:18:
en sevdiğim kokuuuuuuuuuuuuuuuu
onlar küsersede sen bana sık o kokuyu
Yemek yemek için bi sebep
Bu arada gözün aydın.
şuan sadece bağırmak istiyorum
:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
Günaydınnn Kızlarrrr
Nerdesinizzzz
ben buradayım cnm
hoşgeldinnn
ne yaptın dün
sende hoşgeldin canımm , napıyım sıra bekledim bayaa bir kaydımı yeniledim kitaplarımı aldım ; kursa yazılamadım sınıflar dolmuş
spora yazılıcam hem zayıflama hem aktivite olsun diye , hiç keyfim yok bugünnnn sen napıyosunnn
malum benımde pek keyfim yok :/
iyi cnm çalış derslerinede mezun ol güzelce
kaçıncı sınıftasın sen bölüm ne
nazarı merak ettim :26:
kızzzzzzzzzzzzzzzz nerelerdesiniz bakim kaçışmış herkesler gelin de iki laf edelim bak bekliyorum hadiiiiiiiieylülüm eskileri okuyamadım ama kızla söyledi hayırlısı olsun kuzum üzülme inşallah seni hak eden biri çıkacak karşına
Ben geldiiiiiiiiiim.
Napıyon kız evliiii
allah allahhh o da yanii ablana gidiyosun alt tarafı niye arıza çıkarmışşGünayyydın kızlar.
Dün tam çıkacağım saatte asker aradı. Konuşuyoruz. Ablama gidicz diyorum.
Kimle, niye, napcanız. neden annen önce gidiyo diye ahiret soruları sordu uyuz etti beni.
Kavga ettik, telefonu yüzüne kapattım. 5-10 dk sonra bida aradı. özür dilrim, sakinim tamam sende sakin ol öyle konuşalım dedi.
İşten cıktıktan sonra barıştık ama sırnaşmıyorum hiç... uyuz oldum bi kere. hemen kavgayı yok sayamıyorum
hoşgeldinn kuzum çok mutluyum senin adına , allah bir ömür boyu mutlulukla huzurla evinde oturmayı nasip etsinnnkızzzzzzzzzzzzzzzz nerelerdesiniz bakim kaçışmış herkesler gelin de iki laf edelim bak bekliyorum hadiiiiiiiieylülüm eskileri okuyamadım ama kızla söyledi hayırlısı olsun kuzum üzülme inşallah seni hak eden biri çıkacak karşına
nasıl bi pasta o öyle çok aşamalınapim yavrum kocamı işe gönderdim vurdum kafayı uyudum sonra annem aradı uyandımkadın şaşırıyo bu halime evde hortlar dururdun sabahın köründen şimdi maşallahın var diyo. e napim işim yok aslında bugün kocama bi pasta yapıcam annesinin bi tarifi var çok seviyo kv de üşeniyo baya aşaması var o yüzden yapmıyomuş kaç zamandır kocama sevgilim ister de ben yapmaz mıyım? yaparımmmmmmmmmm güzel beceririm inşallah
allah allahhh o da yanii ablana gidiyosun alt tarafı niye arıza çıkarmışş
neyseki anlamış hatasını kuzumm , düzelrisin sende biraz sonraa
hoşgeldinn kuzum çok mutluyum senin adına , allah bir ömür boyu mutlulukla huzurla evinde oturmayı nasip etsinnn
ne güzl pek de hamarat olmuş kızımızzzçok güzell bunlarrr darısı burdaki bekar kızların başınaaa
amin inşallah hayrlısı olur sağol kuzum , öyle işte bir haftayı geçti
amin kuzum amin inşallah teker teker hepiciğiniz gelin olacaksınız bu topikte mutluluğunuzu paylaşıcaz
allah allahhh o da yanii ablana gidiyosun alt tarafı niye arıza çıkarmışş
neyseki anlamış hatasını kuzumm , düzelrisin sende biraz sonraa
hoşgeldinn kuzum çok mutluyum senin adına , allah bir ömür boyu mutlulukla huzurla evinde oturmayı nasip etsinnn
ne güzl pek de hamarat olmuş kızımızzzçok güzell bunlarrr darısı burdaki bekar kızların başınaaa
amin inşallah hayrlısı olur sağol kuzum , öyle işte bir haftayı geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?