nasıl bi pasta o öyle çok aşamalı
becerirsin sn, belki dahada lezzetli oluur
catlycak kıskançlıktan yaaa.
az snra arar aşkıııımmm naaaabeerr der hıh
evett kesinnnnasıl bi pasta o öyle çok aşamalı
becerirsin sn, belki dahada lezzetli oluur
catlycak kıskançlıktan yaaa.
az snra arar aşkıııımmm naaaabeerr der hıh
amin kuzum amin inşallah teker teker hepiciğiniz gelin olacaksınız bu topikte mutluluğunuzu paylaşıcazaslında yaranı desmek istemiyorum ama nasıl oldu bi tartışma üzerine mi bitirdiniz yoksa yine kötü mü davrandı sana. neden bu kadar uzatmış da seni üzmüş
kekini ayrı yapıyosun ayrıca muhallebi pişiriyosun sonra krem şanti çırpıyosun en son bi de çikolata sosu yapıyosun falan yapıyosun üşeniyomuş uzun sürüyomuş yapımı ama ben üşenmemyaparım
bahanesi olmuş işte o whatsapp normal davranmıyodu zaten. üzülme diyemiyorum çünkü kolay olmuyo yaptığı onca şeye rağmen sen onu seviyordun ama şükret kuzum allah seni ondan kurtardı bence rabbim daha hayırlı insanlarla karşılaştırsın. bak ben bugün bi arkadaşımın mutlu haberini aldım. geçen sene iki yıllık ilişkisi bitti hem de ailesini karşısına alıp eve tanışmaya getirmişti ve olmadı çocuk onu yüzüstü bıraktı çok zor günler geçirdi kız ama şimdi her şey yoluna giriyo mastere başlamış ve yeni biri varmış hayatında mutluyum yaralarım kabuk bağladı dedi. senin de öyle olacak inşallah bi bakmışsın o aklına bile gelmiyo ve kalbin bi başkası için çarpıyoevett kesinnnbiraz trip yaaparsın gönlünü alır zatenn
inşallah onlar olurlar da ben kaldımmmm
nasıl olduğu bile pek bellei değil canım kavga bile etmedik ki :26: halamlar bizdeydi bir hafta onlar varken 0 mesaj 0 arama 0 ilgi hiç konuşmadık etmedik sonraben telefona whatsap yükledim diye kendnden geçti hakaretler laflar ;
sonra yıldönümümüzü kutladık güzel geçmişti ; sonra düğün vardı oraya gittim diye o gün hiç mesaj atmadı bende her zmaanki tripleri sandım 2 gün ses bişey yok kudurdum artık sonra bir mesaj attı saçma sapan
sen hayatından memnunsun ailen işin iş arkadaşların kuzenlerinle gayet mutlusun benle bi işin olmamalı benle ne yapıcaksın ki falan , işte watsap yükledim diye ne çin yüklediğim ne haltlar yedğim belliymiş beni kaybettin umarım mutlusundur gibi şeyler söyledi ,
baya kavga ettik işte senin hiç bi sözüne inanmıyorum güvenmüyorum sana yalanların beni soğutuyo senden falan dedi ( halbuki öyle bişey yok ) böyle olmaz güvenmiyorm dedi bitirdik iştepişman olmıycam unutucam seni dedi her yerden sildi engelledi falan öyle işte
yok kız doğum gününe daha iki hafta var aslında doğum gününde yapmak istiyordum ama o kadar bekleyemem canı çekiyomuş yapim bugün bi gün dolapta durması gerekiyormuş ama akşam dayanamaz saldırır bencekocaya yapıyosun üşenilir miiiiiiiiiiiiii
doğum gnümü bgn?
Lunnamın size selamı varrrrrrr.
biraz evvel uyanmış.
dün çok iyi geçmiş,herşey yolundaymıış
bahanesi olmuş işte o whatsapp normal davranmıyodu zaten. üzülme diyemiyorum çünkü kolay olmuyo yaptığı onca şeye rağmen sen onu seviyordun ama şükret kuzum allah seni ondan kurtardı bence rabbim daha hayırlı insanlarla karşılaştırsın. bak ben bugün bi arkadaşımın mutlu haberini aldım. geçen sene iki yıllık ilişkisi bitti hem de ailesini karşısına alıp eve tanışmaya getirmişti ve olmadı çocuk onu yüzüstü bıraktı çok zor günler geçirdi kız ama şimdi her şey yoluna giriyo mastere başlamış ve yeni biri varmış hayatında mutluyum yaralarım kabuk bağladı dedi. senin de öyle olacak inşallah bi bakmışsın o aklına bile gelmiyo ve kalbin bi başkası için çarpıyo
yok kız doğum gününe daha iki hafta var aslında doğum gününde yapmak istiyordum ama o kadar bekleyemem canı çekiyomuş yapim bugün bi gün dolapta durması gerekiyormuş ama akşam dayanamaz saldırır bencedoğum gününe bi şeyler düşünmem lazım evliliğimizdeki ilk kutlama olacak özel olsun istiyorum
a.s ama bugünde mi yok lunnaonu da özledim
aslında beğendiği bi saat vardı onu alayım diyorum beğendiği bi şey sonuçta sonra bakıyorum bi yandan saati var fazlaca koleksiyon mu yapıcazbugün sandım benn
ne alcaksın?
izinli o canım. bu hafta yok
Birazdan muhasebeci gelicek
çalışıcaz. hooofff
onu sivmiyirım.
ve şimdilik çıkıyırım.
gittiği zaman döncem size
ne oldu var mı bir gelişme :26:
inşallah yaa bakalım 4.sınıf işletme canım ama bölümü hiç beğenmedimm
bendee yaaa ne oldu acabaa
Günayyydın kızlar.
Dün tam çıkacağım saatte asker aradı. Konuşuyoruz. Ablama gidicz diyorum.
Kimle, niye, napcanız. neden annen önce gidiyo diye ahiret soruları sordu uyuz etti beni.
Kavga ettik, telefonu yüzüne kapattım. 5-10 dk sonra bida aradı. özür dilrim, sakinim tamam sende sakin ol öyle konuşalım dedi.
İşten cıktıktan sonra barıştık ama sırnaşmıyorum hiç... uyuz oldum bi kere. hemen kavgayı yok sayamıyorum
napim yavrum kocamı işe gönderdim vurdum kafayı uyudum sonra annem aradı uyandımkadın şaşırıyo bu halime evde hortlar dururdun sabahın köründen şimdi maşallahın var diyo. e napim işim yok aslında bugün kocama bi pasta yapıcam annesinin bi tarifi var çok seviyo kv de üşeniyo baya aşaması var o yüzden yapmıyomuş kaç zamandır kocama sevgilim ister de ben yapmaz mıyım? yaparımmmmmmmmmm güzel beceririm inşallah
kekini ayrı yapıyosun ayrıca muhallebi pişiriyosun sonra krem şanti çırpıyosun en son bi de çikolata sosu yapıyosun falan yapıyosun üşeniyomuş uzun sürüyomuş yapımı ama ben üşenmemyaparım
aslında istiyorum valla bebiş hemen olsun ama biraz zaman geçsin sonra çalışmalara başlıcaz inşallahe evlendin artık kızım yorgunsun uyucan tabi
sen önümüzdeki ay hamileyim diye gelirsin kız
ayyy pasta deme yaaa bu aralar pasta yiye yiye pasta gibi şiştim kaldım davul oldum
maşallah maşallah gelin kızımız çok hamarat çıktı
Tospaaam yanlız mı kaldııın
aslında istiyorum valla bebiş hemen olsun ama biraz zaman geçsin sonra çalışmalara başlıcaz inşallahayy bende valla iştahım açık bu ara haftaya da adet olcam bi hafta önceden belirtiler başlıyo bende iştahım açılıyo bi tatlı bi tuzlu istiyo canım
öyle valla yapacak başka işim yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?