İyi yevrum sen nasılsınnn ?
Hasta?! İncimin nesi var ki...ya ben fayton istiyoruummsen hala hasta mısın yoksa
Hasta?! İncimin nesi var ki...
İyi Allahaşükür, boşboş oturuyodum
Tuncel Kurtiz mi ölmüş la. Allah rahmet eylesin.
Evet mübarek günde öldü Rabbimin sevgili kuluymuş aniden gidiverdi adam çektirmedi Allahım ona
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
Ohh misss :)) İyilik canim nolsun bavulumu hazirliyorum yol gorundu yine eve gitcem...bugun biraz durgun sanirim burlar yada oyle denk geldiihoşgeldin canım, gellllnaber?
Ohh misss :)) İyilik canim nolsun bavulumu hazirliyorum yol gorundu yine eve gitcem...bugun biraz durgun sanirim burlar yada oyle denk geldii
Heee anladim canimm onceki yorumdada doktora gitcez belki dedi ya sende hasta diyince bise olmus sandim Allah korusunAdetli misin demek istemiştimAdet demeyi sevmiyorum, hasta diyorum
Adam bi anda gitmiş, şaka gibi.
Ani ölümlerde çok kötü be, ailesi perişandır.
Hey girll
nereye kayboldun demin.
Heee anladim canimm onceki yorumdada doktora gitcez belki dedi ya sende hasta diyince bise olmus sandim Allah korusun
Hehe hemen tam rapor :)) aferimmtosbağanın kardeşi geldi kahvaltıya. morincimde yemeğe gitmiştir. eylül de geldi şimdi altta gördümgenelde durgundu canım.
Hehe hemen tam rapor :)) aferimmeyluuulll
Adam 77 yaşındaymış. Ne diyelim Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin.Öyle ama çekmedi işte mübarek cuma gününde öldü herkese nasip olmaz hepimizin gideceği yer orası değil mi ölmicekmişiz gibi yaşıyoruz amaaa işte kabirde ne olcak halimizi Allah'ım korusun ya
yemekten önce iş yoğunlaştı birdennn çok çalıştımmsonra yemek yedim geldim dostlarrr
napıyosunzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?