Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sağol kuzumm

sorma bende face de gördüm şaşırdım birden allah rahmet eylesin ani olmuş gerçekten

Öyle tabi yavrum Allah gecinden versin o acıları yaşatmasın

Bende bazen kendime çok kızıyorum dedemde yaşlı hiç sanki ölmicekmiş gbi burnumun dibindeki yere bazen 2 ay uğramadığım oluyor :2:
Aklıma gelnce de kendime içten içe sövüyorumm

Öldükten sonra kıymetli oluyolar.

sonradan pişman olmamak için sık sık ziyaretine git.

bende ne annneanne,ne babaanne ne de dede var hepsi vefat etti biz bayaa küçükken.

Dedem benim kahramanimdirrr sevgilim hic kusura bakmasin....bende cok korkuyorum bir gun sonsuza dek veda etmekten onun sevgisini hic kimse doldutamazzzz

bende ne annneanne,ne babaanne ne de dede var hepsi vefat etti biz bayaa küçükken.

Ya işte insanoğlu herşeye bahane buluyoruz en saçma bahanede evden çıkasım yok bnm bahanem ne alaka lan çık git işte altında araba 5dakikaya ordasın amaan yavrum ya sorma valla Rabbim gecinden versin yine de

Dedem benim kahramanimdirrr sevgilim hic kusura bakmasin....bende cok korkuyorum bir gun sonsuza dek veda etmekten onun sevgisini hic kimse doldutamazzzz

Öyle valla düşününce çok üzülüyorum niye hergün gidip 1 saatimi ayırmıyorum ki onlara diye

Ya işte insanoğlu herşeye bahane buluyoruz en saçma bahanede evden çıkasım yok bnm bahanem ne alaka lan çık git işte altında araba 5dakikaya ordasın amaan yavrum ya sorma valla Rabbim gecinden versin yine de

hiiisstt tamam. at üstünden kötü düşünceleri

eee gidiyo musun okula bakalım

benım cınımmmmmmm ananem bıkaç sokak altta oturur her hafta mutlaka zıyaret ederım bırtanem pamugum o benım.. onun dısındakılerın hepsi vefat etti o tayfadan birtek ananem kaldı
bencede hayattayken değerini bilmek lazım birgün bizde yaşlanacağız. birde onlar bebek gibi ilgi bekliyorlar ne ekersen onu biçersin derler ya.. çok ilgilenmek lazım onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…