Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

canım cok sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrr

benımkısı bugun bulusmak ıstedı kuzenımın bohcası var olmaz dedım ooooohhhhhhhhhhhh

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa yakın olaydıkta çıkışta bir kahve içeydik iki muhabbet edeydik yarın nasıl olsa haftasonu diyeydik hatta belki pijama partisi yapaydık biizm evde ben size kekler pastalar tatlılar yapaydım

noooooooooooooolllurdu heeeee nolurduuuuuuuuuuu

aaaaaaaaaaaaaaaa son iki sayfaaaaaaaaaaaaaaaa

1000 oldugunda ne ısmarlıyorsun bize panpa

ama neden :26:

turizm değilmiydi senin bölüm

memnun değişmiydinki sen ... yok yok bırakma ya son senen bitir gitsin sonra pişman olursan çok daha kötü

ALamadım tüm dersleri yarım dönem uzadı gibi şmdiden ya valla çok skıldım ne yapıcam bilmiyrum

Yaa bi de incim ben dün gece istihareye yattm ama kardeşimin odasında yattm çnkü yatağı oraya ayarlabldim kıbleye dönük olarak uykuyla uyanıklık arasnda çok uyuyup uyandm ve rüyamı hatırlayamıyorum gördüm eminm rüya gördm ama hatırlamıyorum

yaaa ne için yatmıştın istihareye ...eğer hatırlamıyorsan tekrar yatman gerekir ama kuzum :26:
renk falandamı hatırlamıyorsun. istiharede rüyadan çok rüyada görülen renkler önemlidir derler

yok kız buralardayım da bugün sürekli bi iş çıkıyor bende anlamadım

tadım tuzum yok kii pampaaa

söyle bakayım senin neden tadın tuzun yokkk

hala aynı mesele miii. biz sana yetmiyor muyuuuuzzz

kuzum cidden şaka biryana düşünmemeye calıs bak hayat don devam et keyfıne bak cok daha ıyılerı ıle karsılasacaksın mutlu bıle ol bence

yaaa ne için yatmıştın istihareye ...eğer hatırlamıyorsan tekrar yatman gerekir ama kuzum :26:
renk falandamı hatırlamıyorsun. istiharede rüyadan çok rüyada görülen renkler önemlidir derler

Hiç hatırlamıyorum kuzum ya hasta olmazsam bu gece tekrar yatıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…