Bitanemmmm
Ben Bronzumu yerimmmm nasılsın bitanem ne yaptın ben yokken anlat bakalım. Telefonum bozuldu whatsapa giremiyorum
Çokkk zor hemde ama napalım evlenene kadar sızlanıp durucam sonra rahatım inşallah
Ben şimdiye kadar barışırsınız diye düşünüyodum balım. Ama ne yalan söyleyeyim kızma bana ama sevindim barışmamanıza sende alışıyosun dimi böylesi çok çok daha güzel senin için
yanı aramız normal ama görüşmedik işte oh
Aa telefon kullanamıyor musun :26:
Değişiklik yok canım, 1 haftadır aynıyız, bıraktığın gibiyiz , tosbağa geldi gelinlikli resimlerini gördük
Burnunu sürtmeye kararlısın yani
Neyse haketmişti zaten
Ayyy tospiğimi çok merak ediyodum eminim çokk güzel olmuştur. Yok mu hiç birinizde fotoğrafları bende göreyim:26:
ayynen oyle cınımmmm
ama aramız normal yanı konusuyoruz bu arada içimemi doğmuş ne kuzenımın bohçası var ıdye gorusmemek ıcın demıstım ya buna
işte o kuzenımın bu cumartesı gerçekten bohçası var
şimdi ne diycem benımkıne bılmıyorum :18:
hey allam benım neyıme yalan atmakçok kötü patladııınnnn
hey allam benım neyıme yalan atmak:26:
Bende ağlayabilirim
şeften azar yedim hemde haksız yere rezil etti beni
Hadi yaaa.
Noldu yaz bakıyım.
hemde benim şefim değilbir evrak vardı çok acil cumadan beri imzayı bekliyor bende bizim müdür yardımcısına imzaya cuma günü götürdüm ne zaman gitsem yerinde yoktu kaldı bugüne , karşı taraft sürekli arayıp sıkıştırıyormuş onları ;
o birimin şefide beni odasına çağırdı kapıyı kapattı güya ama herkes duyduişte evrakları neden bekletiyosun neden imzalatmıyosun yerinde yoksa gerekirse kapısında yat , sanki tek işim bu benim baya bağırdı kadın bende açıklama yaptım ama dinlemedi hiç işte bir şeyler dedi dedi bnede kötü oldum bozuldum baya oda seni üzmek istemem hem abla tavsiyesi hem yönetici uyarısı bilmem ne falan dedi çok siniirim bozuldu ama odadan çktım herkes bana baktı bir benim şefim değil ona neee
ne gıcık bi duruuuuummm.
ben olsam sinirimden ağlardım kesin :26:
sinirini senden çıkarmış belliki. :26:
evet gözlerim doldu zaten onun üstüne dedi seni üzmek istemem diye
onu sıkıştırmışlar diye sinirini benden çıkardı bir de sanki sürekli böyle oluyomuş gibi konuştu evraklar geç gelior bilmem ne o kadar sinir oldum kiiiiiii şef diye üstünlük taslamaya çalıştı :88::88:
var böyleleri canım malesef. ne diyebilirsin ki.
üstünde durma, unutursun zaten.
Misafir gelecek falan de bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?