Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ben bişey söyliyim mi.

Senin hala umudun var ve sen barışmayı bekliyosun şuan.

Ben bişey söyliyim mi.

Senin hala umudun var ve sen barışmayı bekliyosun şuan.

yokk yanii ne hissettiğimi anlatamıyorum ; barışmak istemiyorum ama çok pişman olsun vicdan azabından sürünsün istiyorum

Kızlaaaaar ben geldim özlediniz mi beni napıyosunuz bakalım
Hoşgeldiiiiin

En çok ben özledim

yokk yanii ne hissettiğimi anlatamıyorum ; barışmak istemiyorum ama çok pişman olsun vicdan azabından sürünsün istiyorum

Süründüğünü gördüğünde dayanamayıp geri dönmek isticeksin , bunun farkında mısın?

Hoşgeldiiiiin

En çok ben özledim

Süründüğünü gördüğünde dayanamayıp geri dönmek isticeksin , bunun farkında mısın?

:105: bilmem öyle mi olacak keşke bende anında silip atabilsem herşeyi ne güzel olurduu

banada öyle gibi geldi ama inşallah öyle değildir :26:

Şuan o çocuk onu arayıp sormadığı için rahatça yok istemem yok barışmam falan sallıyo ama hele bi mesaj atsın , eylülü o zaman görün

not: kendimden biliyorum

hoşgeldinnn yumiyummmm

özledik tabi napıyosunnnnnn
İyiyim bebeğim 1 hafta tatilden sonra işe adapte olmaya çalışıyorum çok zor Sen napıyosun nasıl gidiyo
Hoşgeldiiiiin

En çok ben özledim

Sen yabancısın lütfen topiğimizden gidermisin biz burda yabancıları pek sevmeyiz

Şuan o çocuk onu arayıp sormadığı için rahatça yok istemem yok barışmam falan sallıyo ama hele bi mesaj atsın , eylülü o zaman görün

ahahaha bilmiyorum ki yaa keşke bunların hiç biri olmasaydıı uyuz kafaaa bir de sorun yok dmeiş ablasına

evet ya aynen bende o aramazken bitti aska vs diyorum ama arayıp yalvarmaya basladıgı an buzlar eriyor ister istemez

ama bu çok farklı artık çizmeyi aştı eylulunkı ınsallah eylulun buzları eımez
tabı kaderde ne varsa o yasanır yıne hayırlısı neyse o olsun ne dıyelım

İyiyim bebeğim 1 hafta tatilden sonra işe adapte olmaya çalışıyorum çok zor Sen napıyosun nasıl gidiyo

Sen yabancısın lütfen topiğimizden gidermisin biz burda yabancıları pek sevmeyiz
Beni beniiiii.BronZ'unuuuuu

ahahaha bilmiyorum ki yaa keşke bunların hiç biri olmasaydıı uyuz kafaaa bir de sorun yok dmeiş ablasına

Sıkma canını, hayırlısı neyse o olsun.

Bazen sert çıkışlarda bulunabiliyorum canım kusura bakma olur mu , üzülmeni istemediğim için hepsi.

evet zor geliyo dimiii

iyiyim bende aynı tas aynı hamam valla kuzummm

erimesin artıkkk evet kaderde ne varsa o hayırlısı diyelimmm

Sen anlatttt seeeeeennnn.

Barıştınız mı son durum ne?

bebeğim geldiiii
Bitanemmmm
Beni beniiiii.BronZ'unuuuuu

Ben Bronzumu yerimmmm nasılsın bitanem ne yaptın ben yokken anlat bakalım. Telefonum bozuldu whatsapa giremiyorum

evet zor geliyo dimiii

iyiyim bende aynı tas aynı hamam valla kuzummm

erimesin artıkkk evet kaderde ne varsa o hayırlısı diyelimmm

Çokkk zor hemde ama napalım evlenene kadar sızlanıp durucam sonra rahatım inşallah
Ben şimdiye kadar barışırsınız diye düşünüyodum balım. Ama ne yalan söyleyeyim kızma bana ama sevindim barışmamanıza sende alışıyosun dimi böylesi çok çok daha güzel senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…