Ayyyyyynen öyle.
iyi etmişsin boşver hiç anlatma kardeşini savunur o yine üzülen sen olursun
bilmiyor ki işte aramızda ne geçtiğini sorunlarımızı bilmediği için yüzeysel yorum yaptı haliyle tabiki bana yaptıklarını bilse böyle demezdi bencede
evet aynen öyle inanmıyorum da artık zaten , sadece baştan ablasına yazdım diye rezil olduğumu düşündüm ama sonra öyle anlayışla konuşunca rahatladım , bende değişeceğini snamıyorum . hayırlısı
Ben bişey söyliyim mi.
Senin hala umudun var ve sen barışmayı bekliyosun şuan.
Kızlaaaaar ben geldim özlediniz mi beni napıyosunuz bakalım
HoşgeldiiiiinKızlaaaaar ben geldim özlediniz mi beni napıyosunuz bakalım
yokk yanii ne hissettiğimi anlatamıyorum ; barışmak istemiyorum ama çok pişman olsun vicdan azabından sürünsün istiyorum
Ben bişey söyliyim mi.
Senin hala umudun var ve sen barışmayı bekliyosun şuan.
yokk yanii ne hissettiğimi anlatamıyorum ; barışmak istemiyorum ama çok pişman olsun vicdan azabından sürünsün istiyorum
Hoşgeldiiiiin
En çok ben özledim
Süründüğünü gördüğünde dayanamayıp geri dönmek isticeksin , bunun farkında mısın?
banada öyle gibi geldi ama inşallah öyle değildir :26:
yok yok olur yanı kalmadı artıkkbanada öyle gibi geldi ama inşallah öyle değildir :26:
seni kaybettiğini iyice anlasın o pişmanlığı yaşayacak zaten emin ol
İyiyim bebeğim 1 hafta tatilden sonra işe adapte olmaya çalışıyorum çok zor
hoşgeldinnn yumiyummmm
özledik tabi napıyosunnnnnn
Sen yabancısın lütfen topiğimizden gidermisin biz burda yabancıları pek sevmeyizHoşgeldiiiiin
En çok ben özledim
Süründüğünü gördüğünde dayanamayıp geri dönmek isticeksin , bunun farkında mısın?
Şuan o çocuk onu arayıp sormadığı için rahatça yok istemem yok barışmam falan sallıyo ama hele bi mesaj atsın , eylülü o zaman görün
not: kendimden biliyorum
Şuan o çocuk onu arayıp sormadığı için rahatça yok istemem yok barışmam falan sallıyo ama hele bi mesaj atsın , eylülü o zaman görün
not: kendimden biliyorum
İyiyim bebeğim 1 hafta tatilden sonra işe adapte olmaya çalışıyorum çok zorSen napıyosun nasıl gidiyo
Sen yabancısın lütfen topiğimizden gidermisin biz burda yabancıları pek sevmeyiz
Beni beniiiii.BronZ'unuuuuuİyiyim bebeğim 1 hafta tatilden sonra işe adapte olmaya çalışıyorum çok zorSen napıyosun nasıl gidiyo
Sen yabancısın lütfen topiğimizden gidermisin biz burda yabancıları pek sevmeyiz
ahahahabilmiyorum ki yaa keşke bunların hiç biri olmasaydıı uyuz kafaaa bir de sorun yok dmeiş ablasına
evet zor geliyo dimiiiİyiyim bebeğim 1 hafta tatilden sonra işe adapte olmaya çalışıyorum çok zorSen napıyosun nasıl gidiyo
evet ya aynen bende o aramazken bitti aska vs diyorum ama arayıp yalvarmaya basladıgı an buzlar eriyor ister istemez
ama bu çok farklı artık çizmeyi aştı eylulunkı ınsallah eylulun buzları eımez
tabı kaderde ne varsa o yasanır yıne hayırlısı neyse o olsun ne dıyelım
evet ya aynen bende o aramazken bitti aska vs diyorum ama arayıp yalvarmaya basladıgı an buzlar eriyor ister istemez
ama bu çok farklı artık çizmeyi aştı eylulunkı ınsallah eylulun buzları eımez
tabı kaderde ne varsa o yasanır yıne hayırlısı neyse o olsun ne dıyelım
Bitanemmmmbebeğim geldiiii
Ben Bronzumu yerimmmm nasılsın bitanem ne yaptın ben yokken anlat bakalım. Telefonum bozuldu whatsapa giremiyorumBeni beniiiii.BronZ'unuuuuu
evet zor geliyo dimiii
iyiyim bende aynı tas aynı hamam valla kuzummm
erimesin artıkkkevet kaderde ne varsa o hayırlısı diyelimmm
Sen anlatttt seeeeeennnn.
Barıştınız mı son durum ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?