herkese günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
vveeee herkese iyi haftalaaaarr
Günaydın babyfaceler
İyi bi hafta olsun, çabucak geçsiiinnnn
bizi üzmesin :103:
Aynen öyleee ; çok güzel bir hafta olsunnn :103::103:
napıyosunnn cınımmmm
Napayım canım, işlerimi düzene soktum, postaneye vergi dairesine falan gidicem patronu bekliyorum.
Bugün yoğunum biraz.
Sen napıyosun ne var ne yok bakalım
Günaydın babyfaceler
İyi bi hafta olsun, çabucak geçsiiinnnn
bizi üzmesin :103:
hımmm kolay gelsin canımmm , bende aynı işe geldim evraklar falan uğraışıyorum
sabah kalkmak zor geldiii gece de hi. rahat uyumadım sürekli uyandım terledim bunaldım falaann :99:
bir de benimkinin ablasıyla konuştuk facebookta işte :26:
iyiyim canımm
sen nasılsınn
iyiyim kuzum ne olsunnn hava soğuk bugün birazzzz :106::106:
ne konuştunuuuzzz :44:
yaa birden dayanamadım yazdım ablasına mesajla biliyor musun diye oda yok daha neler sorun olduğunu tahmın etmiştim hatta x i arayıp sordum sorun mu var aranızda diye sorun yok dedi bana üzülme aranızda halledersiniz dedi ,
belki senın aramanı bekliyordur dedi bende çok kırıldım benim aramamı beklemiyordur dedim , vazgeçemez senden biraz zaman geçsin biraz özlesin seni gelince yüzyüze konuşur halledersiniz hatta bence siz 1 haftaya kalmaz barışırsınız seni çok seviyor dedi , bende kırıcı sözler söyledi çok kırıldım falan dedim sinirinden öyle yapmıştır dedi :26::26:
hmmm anladım cnm sen ne olursa olsun arama sakın bence
ablasının söyledıklerı senı cesaretlendrmesın arama sakın
ve barışmada
yaa birden dayanamadım yazdım ablasına mesajla biliyor musun diye oda yok daha neler sorun olduğunu tahmın etmiştim hatta x i arayıp sordum sorun mu var aranızda diye sorun yok dedi bana üzülme aranızda halledersiniz dedi ,
belki senın aramanı bekliyordur dedi bende çok kırıldım benim aramamı beklemiyordur dedim , vazgeçemez senden biraz zaman geçsin biraz özlesin seni gelince yüzyüze konuşur halledersiniz hatta bence siz 1 haftaya kalmaz barışırsınız seni çok seviyor dedi , bende kırıcı sözler söyledi çok kırıldım falan dedim sinirinden öyle yapmıştır dedi :26::26:
sonuçta ablası ne olursa olsun onu savunur diye :26:
yok canım aramam zaten araması gerekn kişi ben değilim kiaslında yaptıklarını ablasına anlatmak istedim ama vazgeçtim sonra sonuçta ablası ne olursa olsun onu savunur diye :26:
Ablası , seninkinin söylediklerine şahit olsaydı, böyle söylemezdi.
Demekki ablası alışık bu tarz şeylere
Bilmiyorum canım ama dönseydi şimdiye kadar dönerdi heralde. 2 hafta oldu ya. kolay mı öyle.
Naptığını ne ettiğini bilmicen, sana bi mesaj çekecek, (aramıcak bile ) ben özledim seni değşiicem eylül bilmem ne...
Ben sanmıyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?