Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ilgilenmeyom artık çeyzleee

benimde hiç bir şeyim yokkk benim annem de demezzz daha erken der

ama sadece dantel gümüşlük takım yaptırıyo ; bir kaç küçük bişeylerim varr o kadarrr :121::121:
olsun canımm bak birşeyler yaptırıyomuş sonuçtaa

tospaamm ne yemekler yaptın bakalım kocanaa
neler yaptın bügünn şaka maka 16 gündür evlisin lunna 25 gündür nişanlııı
ne ara bu kadar olduu yaaaaa:44:

tospaamm ne yemekler yaptın bakalım kocanaa
neler yaptın bügünn şaka maka 16 gündür evlisin lunna 25 gündür nişanlııı
ne ara bu kadar olduu yaaaaa:44:

daha pişirmedim yavrum kociş 7.30 gibi geliyo eve bende onun gelmesine yakın başlıyorum yemekleri sıcak yiyebilelim diye. ayıptır söylemesi çorbayı kaynama derecesinde severim de ama bugün yapacağım yemekler belli sabahtan aklımda tavuklu çorba, zeytinyağlı pırasa, tavuk pirzola yanına da biraz patates özel baharatlarımla harmanlayıp o vok tavada kızartıyorum accık yağda bence lazım o vok tava ve pilav bi de benim vazgeçilmezim acı biber turşularım kız geldim geleli doğru düzgün acı biber bulamıyorum acı dedikleri bana acı gelmiyor hele bi memlekete gidiyim gelirken stok yapıcam acılarımı

bu kadar kısa sürede hepsini yapabiliyorsan helal olsun canımm yaa 2 saatin kalmışşş
bak yaaaa tava yorumlarını bile mi okudun seeeennnn vok tava lazım diyosun şimdi yanii öyle miii:26:
ayy turşu bende çoookk severimmm kurufasülyenin yanında helee ohhh misss bak canım çekti şimdii tüüü

Son düzenleme:

valla övünmek gibi olmasın canım ama yetiştiriyorum zaten pırasa ve çorbanın bi şeyi yok pilavda kolay biliyosun bi tavukları pişirirken tavayı kontrol etmek lazım çevir filan ahh ben öyle çok seviyorum ki her türlü şeyin yanında yiyorum canım biber turşusunu karnım acıktı yalnızken yemek yenilmiyo akşama da az kaldı az daha sabretmeliyim:26: çok severim kurufasulyeyi yapmam lazım tez vakitte

kız kimse yoktu sizden bende okuyim dedim napim canım sıkılmam diyosan ve sonra bütün ceyizi almam sıkıntı olur diyosan yavastan başla illaki ama nevresim havlu bornoz bu tarz ev tekstile yönel derim ben. ilk aldığım şeyler bunlar oldu benim. bi de şunu düşün uzak yere gelin gidiyorsun ceyiz götürmek kolay olmuyo para biriktirip turkiyeden alma fikrini de düşün

canım onu bende düşünüyorumm alsamda koli koli nasıl gidecek taa cizreye kadar
sonra diyorum amaaannn sınırdan hali geçiren bile var diyee...
zor olacağını biliyorum zaten istanbula kadar olsa hadi neysede 30 saat yol gidecek çeyizler nasıl olcak hiç bilmiyorum uçağa zaten almazlar beni öyleee ama dediğim gibi tek bir ürüne odaklanıpta para biriktirp alması daha kolay oluyor hedef koyuyorum çünkü önüme hani param yetişmesede azcık kendimden kısıp yine alıyorum..ama diğer şekilde sadece biriktirsem bir hedefim fln olmadan bu seferde dicem ohh daha 3 yıl var biriktiririm nasıl olsa ve ufak bir sıkışıklıkta hemen o birikenlerden azcık alırım kullanırım:26:ama kesinlikle sona bırakamamm çünkü yetişmicek valla birde durumları biliyosun annem karşı biraz son anda ikna edersem ne hazırlık var ne birşey var herşeyi bir kaç aya sığdıramayız birde ben hala okuyor olcam yeni geçtin bu dönemden biliyosun çok sterslidir okulu mu düşüncem çeyizim hazır değil ele güne rezil olcam diye mi düşüncemm.....
tencere tava sende mi önermiyosun almamı... tekstille başlicaktım aslında ama kampanyayı görünce caydım sankii

yapta bende yiyim kuruuu oh ohh maşallah ben diyorum kızlara beni ikinci gün boşayacak diye onlar inanmıyo bana bi kahve bile yapamıyorum ben

öyle yapçam artık canımmm
Yatakta güzeldi hani 70tl fln dı birde baya kampanyalar yapıyolar alamadığıma yanarım çift kişilikti birde ikili koltuk gibide oluyorduuu

hadi ya özelliklere bak :)
hem yatak hem koltuk hemde yanında taşıyabilirsin
tatiller için falan çok ideal birşey

amanda aman maşallah menuye bak baya baya ev hanımı olmuşsun sen tospaaam

hadi ya özelliklere bak :)
hem yatak hem koltuk hemde yanında taşıyabilirsin
tatiller için falan çok ideal birşey
evet canım yaa fiyatıda gayet uygundu ama kaçırdım artııkk
ben çeyize atıp evlenince misafirler için kullanmayı planlıyodum ama olmadıııı yerde yatçaklar artıkkk

tospaaaaam nasılsın canıııııııııııııııım

bugun bayagı yogundum gıremedım hıc

anca sımdı gırdım ondada 4 dakıka sonra cıkacagım :26:

canım hazır kampanyada diyorsun e beğendiysen al o zaman. seramik miydi bu tencereler? kız seramikse candır ben esseden almıştım çok seviyorum kullanmasını. ne yapışıyo ne bi şey pilavda çok güzel pişiyo içinde. canım bilmez miyim benim de bi şeyim yoktu nişandan sonra hız verdik her şeye. ama bak bu kampanyadan sonra nevresim, pike, havlu bornoz gibi şeylere bak bi de sadece öyle değil başlayacaksan am başla internetten alışveriş sitelerine bak ordada çok indirim ouyo takipte olman lazım.
kız niye boşasın şimdi ben yemek yapmayı bilmesem beni bırakacak mı ki sanki kocam tabikisi hayırrrrr aksine iyi ki almışım seni iyi ki senle evlenmişim diyo ama yemeklerimi yerken demiyo sadece başka zamanlarda söylüyo bunları yemek yerken ellerimi öpüyo daha çok

evet canım yaa fiyatıda gayet uygundu ama kaçırdım artııkk
ben çeyize atıp evlenince misafirler için kullanmayı planlıyodum ama olmadıııı yerde yatçaklar artıkkk

hehe
nıye yerde yatırıyorsun kız çekyatı açarsın

yerde yatıracak kadar cook fazla mısafır olmaz zaten heralde

maşallah size yaa nolur size nazar değmesin valla oturur ağlarım
sende eşine iyi ki varmışsın ozaman baksana nekadaaaa mutlu edıyor senıııı .. bugun naaaptın dısarı cıkmadın mı kuzum
haftasonu ne yaptınız bakayım

Son düzenleme:
tospaaaaam nasılsın canıııııııııııııııım

bugun bayagı yogundum gıremedım hıc

anca sımdı gırdım ondada 4 dakıka sonra cıkacagım :26:
bende gündüz yoğundum bebeğim gelemedim pek ama yarın olurum burda inş sabahtan

amanda aman maşallah menuye bak baya baya ev hanımı olmuşsun sen tospaaam

yavrummmmm evlenince bütün hünerlerimi sunuyorum kocama işte ayhhh bugün aklıma geldi bi ara kızlarla konusuyoduk pembegelin de vardı ütüden dert yanıyoduk ben çamaşır ütülemem demiştim ama valla bugün anladım ki ütülermişim çamaşırdan çoraba gömleğe her türlü ütüledim kendimden korktum

hehe
nıye yerde yatırıyorsun kız çekyatı açarsın

yerde yatıracak kadar cook fazla mısafır olmaz zaten heralde
ooo canımm benimkinin sülalesi saymakla bitmeeeezzzz
sadece baba tarafından 40 küsür kuzenleri var hepside birinci dereceeee ikincileri saysakk savaşa çıkacak bir ordu toplarız yaniiii

Son düzenleme:

amin kuzum allah yuvamdan huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah bugün ütü ev süpürme silme toz alma pazar alışverişi derken akşamı ettim kuzum birazdan yemek yapmaya başlıcam dün güzel bi günde bebeğim kocam beni gezmelere götürdü dışarda yemek yedik ayhh bi de çok kalorili şeyler yedirdi zaten o yüzden bugün aç aç geziyorum sabah bi dilim tost yedim daha da hyemedim bi şey kilo almak istemiyorummmmmmmmmmm:18::18: neyse düne dönüyoum sonra ikeaya gittik evimize alışveriş yaptık salonumuzdaki tv ünitesine cicler aldık bi de canlı çiçek aldık çok güzel oldu içim açıldı resmen üleeee işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…