Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

canım beyaz işte içlerii seramik olması lazımmm çoookk cahilimm yaaaa
yaaa canım ben burda türk markası biraz zor bulurum italyan markaymış bunlar BALLARINI yazıyorr araştırcam nettende bakalım kaliteliler mi ona göre alcamm artıkkk... aaa canım ayıpsınnn bitane bulgar sitesi keşfettim türkiyeden ve dünyaca tüm marka tekstil ürünleri satıyolarrr üye oldum anında kampanya oldukça mail geliyor sürekliii...ben eşşeğimi yaş kazığa bağlarmıyımmmm

ayyyy ellerini mii öpüyoooo

bilmez miyim seni seramiktir o zaman yavrum bence al kaçırma iyi kaliteli bi şeyse çok kullanışlı seramikler
türk markası olması sart değil zaten kuzum yeterki vereceğin paraya değecek bi marka olsun. işte o siteden iyi şeyler kapabilirsin ben bi çok seyi öyle aldım netten

aynen canımmm tek sorun güvenilir site bulmaktı o olduktan sonra gerisi geliyor zaten
gayette istediğini alabiliyosunn
iyi bariii alim ben bu seramikleriii
ya ben kk dan baya etkileniyorum canımm ondan olsa gerekk
mesela çeyiz topiklerine giriyorumm bakıyorumm sonra burda bi dolanıyorum mağazaları bakıyorum markalar aynı değill
sonra kuruntu yapıyorumm hıımmm acaba güzel değil mi bunlar fln diyorum halbuki haklısınn bir sürü kaliteli marka var sadece araştırmak lazımm

aaaaaa e gideyim o zaman:26:
bugün dersim yoookk tatiiillll birazda rahatsızlandım doğru düzgün uyku uyuyamadım erkenden geldimmm

şaşırdım canım ondannn genelde bu saatte hep tek başıma kimsesiz oliyommm

hımmm iyi yaptın canımmm burası rüzgarlı ve yağmurlu bugün çok güzelll :109::109:

şaşırdım canım ondannn genelde bu saatte hep tek başıma kimsesiz oliyommm

hımmm iyi yaptın canımmm burası rüzgarlı ve yağmurlu bugün çok güzelll :109::109:
sen güzell diyosan öyledir canımm
ben dünkü yağmurdan rüzgardan kaptım şifayı :2:
gelirler canım birazdan kızlarda dur bi iş yerine varsınlar

sen güzell diyosan öyledir canımm
ben dünkü yağmurdan rüzgardan kaptım şifayı :2:
gelirler canım birazdan kızlarda dur bi iş yerine varsınlar

had iya geçmiş olsun tatlımmm

nazarr gelir birazdan , bugün güzel bir gün olaur inşallahhh

öylemi oluyormuş diyorsun inşallah bizim içinde öyle olur. çünkü bende aynı seyı dusunuyorum . yanı herseyı yaparım evelallah ama utu yapamam dıyorum ayrıca yapmayıda pek bılmıyorum zaten :26:

ooo canımm benimkinin sülalesi saymakla bitmeeeezzzz
sadece baba tarafından 40 küsür kuzenleri var hepside birinci dereceeee ikincileri saysakk savaşa çıkacak bir ordu toplarız yaniiii

ooooo yerlerde yatak dolu olacak yanii kuzum sen o yatağı keşke alsaydın marketten.
birdaha gelirse sakın kaçırma

vaayy dışarda yemek yemelerede başlamışız tamam yaaaa oldu bu evlilik
kocan haftasonları izinli dğeil mi canım...
yok canım öyle birkerecik yemeyle hemen almazsın kilo ama sen yınede dıkkatlı ol tabı dıkkat etmekte fayda var almaya bir başlayınca hoop şişiveriyorsun valla
ay çok severim canlı çiçek misss gibide kokar ne aldınız... eşin birşeyler ekiyordu biçiyordu onları ne yaptınız
ay bana bak yaaaa kızın herbişeyini sorgulayıp duruyorum ne meraklıymışım

aaaaaa e gideyim o zaman:26:
bugün dersim yoookk tatiiillll birazda rahatsızlandım doğru düzgün uyku uyuyamadım erkenden geldimmm

heee yazmışsın zaten

geçmiş olsun canımmmmmmm
neyin var niye uyuyamadın.... iyi ettin seni bu saatte buralarda görmek ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…