canım beyaz işte içlerii seramik olması lazımmm çoookk cahilimm yaaaacanım hazır kampanyada diyorsun e beğendiysen al o zaman. seramik miydi bu tencereler? kız seramikse candır ben esseden almıştım çok seviyorum kullanmasını. ne yapışıyo ne bi şey pilavda çok güzel pişiyo içinde. canım bilmez miyim benim de bi şeyim yoktu nişandan sonra hız verdik her şeye. ama bak bu kampanyadan sonra nevresim, pike, havlu bornoz gibi şeylere bak bi de sadece öyle değil başlayacaksan am başla internetten alışveriş sitelerine bak ordada çok indirim ouyo takipte olman lazım.
kız niye boşasın şimdi ben yemek yapmayı bilmesem beni bırakacak mı ki sanki kocamtabikisi hayırrrrr aksine iyi ki almışım seni iyi ki senle evlenmişim diyo ama yemeklerimi yerken demiyo sadece başka zamanlarda söylüyo bunları yemek yerken ellerimi öpüyo daha çok
canım beyaz işte içlerii seramik olması lazımmm çoookk cahilimm yaaaa
yaaa canım ben burda türk markası biraz zor bulurum italyan markaymış bunlar BALLARINI yazıyorr araştırcam nettende bakalım kaliteliler mi ona göre alcamm artıkkk... aaa canım ayıpsınnn bitane bulgar sitesi keşfettim türkiyeden ve dünyaca tüm marka tekstil ürünleri satıyolarrr üye oldum anında kampanya oldukça mail geliyor sürekliii...ben eşşeğimi yaş kazığa bağlarmıyımmmm
ayyyy ellerini mii öpüyoooo
aynen canımmm tek sorun güvenilir site bulmaktı o olduktan sonra gerisi geliyor zatenbilmez miyim seniseramiktir o zaman yavrum bence al kaçırma iyi kaliteli bi şeyse çok kullanışlı seramikler
türk markası olması sart değil zaten kuzum yeterki vereceğin paraya değecek bi marka olsun. işte o siteden iyi şeyler kapabilirsin ben bi çok seyi öyle aldım netten
Beni unuttun sandım bende
günaydıııınnnn:126:
aaaaaa e gideyim o zaman:26:Kızzz napıyosun bu saattee buralardaaa :127::127:
aaaaaa e gideyim o zaman:26:
bugün dersim yoookk tatiiillll birazda rahatsızlandım doğru düzgün uyku uyuyamadım erkenden geldimmm
sen güzell diyosan öyledir canımm
şaşırdım canım ondannn genelde bu saatte hep tek başıma kimsesiz oliyommm
hımmm iyi yaptın canımmm burası rüzgarlı ve yağmurlu bugün çok güzelll :109::109:
sen güzell diyosan öyledir canımm
ben dünkü yağmurdan rüzgardan kaptım şifayı :2:
gelirler canım birazdan kızlarda dur bi iş yerine varsınlar
sağol tatlıımmm....inşAllahhad iya geçmiş olsun tatlımmm
nazarr gelir birazdan , bugün güzel bir gün olaur inşallahhh
bende gündüz yoğundum bebeğim gelemedim pek ama yarın olurum burda inş sabahtan
yavrummmmm evlenince bütün hünerlerimi sunuyorum kocama işteayhhh bugün aklıma geldi bi ara kızlarla konusuyoduk pembegelin de vardı ütüden dert yanıyoduk ben çamaşır ütülemem demiştim ama valla bugün anladım ki ütülermişim çamaşırdan çoraba gömleğe her türlü ütüledim kendimden korktum
ooo canımm benimkinin sülalesi saymakla bitmeeeezzzz
sadece baba tarafından 40 küsür kuzenleri var hepside birinci dereceeee ikincileri saysakk savaşa çıkacak bir ordu toplarız yaniiii
amin kuzum allah yuvamdan huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallahbugün ütü ev süpürme silme toz alma pazar alışverişi derken akşamı ettim kuzum birazdan yemek yapmaya başlıcam dün güzel bi günde bebeğim kocam beni gezmelere götürdü dışarda yemek yedik ayhh bi de çok kalorili şeyler yedirdi zaten o yüzden bugün aç aç geziyorum sabah bi dilim tost yedim daha da hyemedim bi şey kilo almak istemiyorummmmmmmmmmm:18::18: neyse düne dönüyoum sonra ikeaya gittik evimize alışveriş yaptık salonumuzdaki tv ünitesine cicler aldık bi de canlı çiçek aldık çok güzel oldu içim açıldı resmen üleeee işte
günaydıııınnnn:126:
aaaaaa e gideyim o zaman:26:
bugün dersim yoookk tatiiillll birazda rahatsızlandım doğru düzgün uyku uyuyamadım erkenden geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?