- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
öyle ayarlıcaz bişiler artıkındoğru ya hani kırmızım yeni bi nickle gelicekti aramıza hani kaç gün geçti yohhh:26:
yaramaz tospa yaramaz tospa
bn susamadm da birazck acıkıyorum artk normal
normalde de zaten bu saatlerde yiyordum oruç iyi oldu aslında kışın da tutsam mı 1 ay geçen sene hiç tutmamıştım :44:
elbet bigün ödücem öyle öyle öderim yavaş yavaş olur mu ki boncuuum ?
Normal çıkışm 5:30 zaten
5:30 a kadar beklerim.
Sonra topuk
Zilliii ya
Heyyy tosbağnın patronuelemanın evleniyor, sen uyuuu
sıkıldın mı hatuun ?
benim de eksiğim var ya malum günlerimi telafi etmedim daha:26: nişanlımla evlenince p.tesi ve perşembe günleri tutucaz biz canım. peygamber efendimiz de her p.tesi perşembe oruç tutarmışyaramaz tospa yaramaz tospa
bn susamadm da birazck acıkıyorum artk normal
normalde de zaten bu saatlerde yiyordum oruç iyi oldu aslında kışın da tutsam mı 1 ay geçen sene hiç tutmamıştım :44:
elbet bigün ödücem öyle öyle öderim yavaş yavaş olur mu ki boncuuum ?
allahtan bilgisayrımı kontrol eden yok yoksa ohooo yanmıştım şimdiyeeNormal çıkışm 5:30 zaten
5:30 a kadar beklerim.
Sonra topuk
Zilliii ya
Heyyy tosbağnın patronuelemanın evleniyor, sen uyuuu
hadi bakalım her şeyiyle yepyeni bi kırmızı olucak demek ki gelsin ama şimdilerde özletmesin kendinialdı yenı üyeliğini ama kirletmek istemiyor evlenince kullanacakmış canlar
Noldu bebişim
hiçbi kuvvet tutamaz sni dmi
hemde ne zilli
tabi ki oluuur.
kışın gündüzler kısa zaten 4:30 da akşam ezanı okunuyo
benimde tutmam lazım. bu sene tutcam birazını yevrum.
benim de eksiğim var ya malum günlerimi telafi etmedim daha:26: nişanlımla evlenince p.tesi ve perşembe günleri tutucaz biz canım. peygamber efendimiz de her p.tesi perşembe oruç tutarmış
allahtan bilgisayrımı kontrol eden yok yoksa ohooo yanmıştım şimdiyee
hadi bakalım her şeyiyle yepyeni bi kırmızı olucak demek ki gelsin ama şimdilerde özletmesin kendini
evetttkimse benle ilgilenmiyööörrr :18:
bende çook susadımm dün pek içemedim ondan zaar :105:
ama mesela şöyle olur mu
bugün tuttum mesela ama yarn tutamadım snra ertesi gün müsait oldum tuttum öyle ara ara 30 gün tuttm
ya da direk 30gün aralıksız mı tutmak grekiyor ?:44:
evetttkimse benle ilgilenmiyööörrr :18:
bende çook susadımm dün pek içemedim ondan zaar :105:
benim de eksiğim var ya malum günlerimi telafi etmedim daha:26: nişanlımla evlenince p.tesi ve perşembe günleri tutucaz biz canım. peygamber efendimiz de her p.tesi perşembe oruç tutarmış
Noldu bebişim
tabikisi.
ay şianda wc gitmeye çok üşenyorum
yok kız bu durumda hayatta kovmaz beniEn fazla işten atardı?
sen de sen beni atamazsın ben istifa ediyorum derdin
ama mesela şöyle olur mu
bugün tuttum mesela ama yarn tutamadım snra ertesi gün müsait oldum tuttum öyle ara ara 30 gün tuttm
ya da direk 30gün aralıksız mı tutmak grekiyor ?:44:
onun belli günleri yok.
Sen ne zaman tutabiliyosan o zaman tutyosun canım.
Sana kalmış.
Yanlış biliyorsam uyarın lütfen
yok kız bu durumda hayatta kovmaz benihemen dedi bak görmüyo musun hergün bi yerlere koşturuyorum mahkemelerde şimdi tekrar birini alıp eğitmek yapamam dedi. e ben kendi kendime öğrendim eskileri karıştırdım size gelip sordum zamanla öğrendim sen farklısın diyo totom kalkıcaktı ama dedim tospaa dur bu şimdi işten çıkma diye yıkama yağlama yapıyoo
hayır canım aralıksız tutman gerekmiyor. müsait olduğun zamanlarda kaza edeceksin işte. ama niyet etmeyi unutmaman gerek
100. syf şerefine
yok kız bu durumda hayatta kovmaz benihemen dedi bak görmüyo musun hergün bi yerlere koşturuyorum mahkemelerde şimdi tekrar birini alıp eğitmek yapamam dedi. e ben kendi kendime öğrendim eskileri karıştırdım size gelip sordum zamanla öğrendim sen farklısın diyo totom kalkıcaktı ama dedim tospaa dur bu şimdi işten çıkma diye yıkama yağlama yapıyoo
hayır canım aralıksız tutman gerekmiyor. müsait olduğun zamanlarda kaza edeceksin işte. ama niyet etmeyi unutmaman gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?