Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sen bu adamı düğününe çağırmıcan mı?
aslında çağırıcam ama düğüne gelmez kınaya gelir te istanbullardaki düğünüme kalkıp gelmez bi çeyrek bekliyorum ondan

ya evet kışın hep beraber oruç tutalım hem borç öderiz hem birbirimize destek oluruz
anlaştık gitti bile

görüşürüz tatlım

ama öyle napimm uyuyamıyorum snra da mis gibi uyuyorum işte

caspercanlarız biz :13::13:

hasta olmada

error durumu şuan bnde de var zaman durmuş bugün

birisi tutuyor zamanı bırakmıyor

Ben yemek yapmaya baslıyorum sımdıı kuzucukkk

Ilk kez eksılı ufak kofte yapacagım esım anteplı ıstemıstı gecen gun

Insallah guzel olurr

Hıc de yoresel yemek yapmam hadı bakalım

Ben yemek yapmaya baslıyorum sımdıı kuzucukkk

Ilk kez eksılı ufak kofte yapacagım esım anteplı ıstemıstı gecen gun

Insallah guzel olurr

Hıc de yoresel yemek yapmam hadı bakalım

hasnictirt kullanıcı adını pek sevdim tanışmadık henüz ama ossun kanım kaynadı sana yimeğini yap bi ara tanışırık nasılsa hep buralardayım

kızlar birşey soracağım
hıçkırdığın zaman birinin seni andığı ve tahmin ettiğin kişinin adını anınca o hıçkırığın hemen kesildiği söyleniyor
öyle duymuştum
doğrumu bu bilen varmı
:44::44::44::44::44::44::44:
ben sürekli hıçkırıyor. .... andıysa dursun diyorum hemen kesiliyor bi haftadır?

evet canım pro üye olduğum için

noldu kız ne maceralar yaşadın ?

Benden önce annemde evden çıktı. Kendi anahtarını kapının üstünde bırakmış. Bende anahtarımı aldım, kapıyı kapattım. Bir baktım kilitlenmiyor. Arkada anahtar var o yüzden...
Dedim neyse gideyim dişçiye. Dişçiye gittim. Kadın "dön bana, dön banaa" dedikçe aklıma Cem Özkan'ın şarkısı geliyor. Tutamadım kendimi gülme geldi. Lanet şey bir türlü gitmiyor sürekli gülüyorum. Sinirlendi ama anladım.
Dişçiden çıktım. Durağa gittim. Bir baktım ayaklarımda galoş. Hemen çıkardım attım...
Minibüse bindim. Kimse yok. Adam son ses türkü açmış. :2: Eve geldim. Annemler kapı ile uğraşıyormuş yarım saattir. Anahtarı aldım taktim, çevirdim açıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…