Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sağol ccanım...
evet var bakalım hayırlıysa eğer inşallah
hmm anladım bayağı erken evlenmişsin sendeeee ama .. akraba mı
böyle yurtdışına çıkmalar genelde akraba uzaktan akraba evliliği oluyor
ne güzel. senin ümidin olsunda rabbim mutlaka uygun bir zamanda verecektir inşallah ... inşallah nasip eder rabbim evlat sahibi olmayı size
öyle tabi olgunlaşmak için ihtiyacımız var o kavgalara. abarrtmamak şartıyla tabi

Ayni memleketteniz uzaktan yakindan bi akrabalik yok ama aileler birbirlerini bilirdi biz bilmiyoduk birbirimizi
Allah herkesin muradini versin insAllah.. Ananin evladina olan merhametinden daha yucedir merhameti...
Evet oyle ama bazen haksizliklar karsisinda hep alttan alipta giden taraf olursan alisiyorlar bu kezde ben simdi grevdeyim :)

resim ekle gibi yapınca uzun sürer İNSERT IMAGE tıkla FROM URL tıkla URL yı yapıstır ok de [

Son düzenleyen: Moderatör:

hmm anladım canım... allah mutlu mesut etsin
öyle tabi haklısın arada dişimizi bizimde göstermemiz lazım... ben şuanda fazlasıyla gösteriyorum ama evlenince nasıl olur bilemem tabi
açlık grevimi bu yoksa başka şeyin grevimi

yok bugun gercek adet gunum onun etkısı var sanırım ınanılmaz canım yanıyor
kıyamaaammmm:105:
Oralar nasil peki turkler coktur orda da zaten :)
Ama tabi vatanimiz gibi guzeli yok

şehrine göre değişiyor tabi ben annemlerden uzak yaşıyorum onların bulunduğu yerde daha çok var türk var
ben turistik bölgede yaşıyorum her çeşit turist var..
bide bulgaristanda doğa daha bi baskın
türkiyeden gelen akrabalar ormanların yeşilliğine hayran kalıyolar...e başkanlardayız sonuçtaa

Dizilerim başıyo yavaşş yavaşşş

Başlayanları izliyorum işte

Grey's anatomy izledim doktorların orjinal versiyonu 10. sezonda çok sarıyo doktorlar gibi bayık değil bi diziyi pok etmekte üstüne olmadığı için bizim türklerin

Amin cumlemiz insAllah, ben nisanliyken yapamadim ask gozumu kor etti galiba
Aclik da denebilir diyetteyim zaten de :)
Baska grevlerde var

yinede millet izliyo bee.

kaçak ı izledin mi?

izleyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…