Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bunuda ben buldum

canım sıkılıyoooooorrrrr . iş istiyorum işş
ama bugun yoğundu biraz gün çabuk geçtiiiiii

iş mi? ben istemiyorum ya , kafam kazan gibi.

saatlerdir, boyaydı alçıydı ,uğraşıyorum. hatta faturalar var işlenmeyi bekleyen. hiç uğraşamam bugün.

yarın yapacağum.

Son düzenleme:
eyyyylooo yaparda ben yapamaaannnn mıııııEki Görüntüle 819535

omuz silken smileyi o kadar çok aramıştımki, ama bulamamıştım bi türlü, teşekkürler:)

şunuda aradım ama bunu da bulamadım, eğer sende varsa bunada çok sevinirim:)
şöyle bişeydi; elinde uzunca bi çubuk var ve galiba bi başka birini dürtüyo o çubukla:)
hissediyorum bu da sende var evet:)))

Rica ederim canım ne demek, en sevdiğim smileylerden bi tanesi bu trip
ama tam anlamadım o smileyi. hatta hatırlayamadım bile öyle bişi :26:

Rica ederim canım ne demek, en sevdiğim smileylerden bi tanesi bu trip
ama tam anlamadım o smileyi. hatta hatırlayamadım bile öyle bişi :26:

hımmm tamam o zaman:)
teşekkürler yinede.

işte yazdığım gibi bi smileydi.... biri uzun bi çubukla dürtüyodu işte o smileyde.

eski kimliğimle nazarboncuğu05. bitterin topicten

bi topicde tanışmıştık ama o beni unutmuş

öyle desene:)))) tamam canım.
benimde az öncesinde dikkatimi çekmişti bu topik nazarboncuğunun değilmiydi diye:)

kızlarcığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dünkü gelemeyişim yüzünden bugün tükkanı ben açma kararı aldım ve işte geldim burdayımmmmmmm

Biraz gec oldu cvp ama kusura bakma canim
Kirmiziyi taniyorum galiba fransa topigine geliyordu Allah mesut etsin gelmiyomu artik peki ?
O baska bi yerine gidecekti fransanin

yevrimm pazar günleri tabikisi çalışmıyor. ekip biçiyo hala tohumdan fideye fideden ağaca ağaçtan ormanaaaaa şaka bi yana iyice kafayı bozdu bi sürü saksı, bi sürü fide yetiştirmek için minik adı her neyse göz göz saksılar aldı adını bile duymadığım bitkileri almış hatta gördüğü her şeye potansiyel saksı olarak bakmaya başladı. bildiğin cappy meyve suyunun kutusunu sabah çöpe atıyorum aldı elimden durdu baktı şöyle ben bunu keser içinde tohum yetiştiririm dedi bonsai diye bi şey aldı minyatür ağaç gibi görüntüsü var saksıda çok hoş bi başka çiçek daha aldık o gün ama adını hatırlayamadım şimcik:44::44:

Hosgeldin
Bende yardim ediyim acmana ama acmissin zaten tek basina :)

açtım açtım boşver tükkanı biz senle tanışmadık sanırım ben yokken gelmiş olmalısın hadi tanışalım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…