evet canm sorunlar dağ gibiydi hemde çözdük sayılır işte.. :)
ozaman ben başaksını seviyorum de
direk şuttt
taç bebeğim.
çok pahalııııı . yada fiyatlar hep mi byle?:26:
bahar mıaaaa medcezir o.c nin çakması mııııı
hiiçç aklıma gelmemiştiiii:26:
ohaaa hakkaten pahalıymıışşşş:26:indirimini bekle canıımmm
ben akşam bakmıştımm iki nerverim beğendim bende biri 73 tl biride 137tl ama markası BAHAR...taçlar pahalı oluyor gerçekten:26:
18 lik çıtır gibi olunca dilin sürçtü tabii
hep böyleydi sanırsam :26:
ne çok konuştunuz laaa kaç sayfa geçmişş
neden annen aldı. sen niye almadın
gerçi sende alsan morlu alcaktın
hangi markalar kuzum?
yok be kuzum beraber aldık ta o belirledi markayı vs genelde annem belirledi
kampanyaya girdikçe alırdık hep genelde kışın tam ortasında aldık biz hep ozamanlarda çokkkkkkkkkkkk feci indirimler oluyor yaza doğru yenı modeller gelıyor ya kışın elde kalanları indirimle vs satıyorlar işte ... çok güzel nevresimlerim var
bir tek asla saten almadım almamda ....
Aynen en etkilisi bu olack
ben yapmadım mORİNCİ yaptı. geriden alıntılayarak geliyo çünkü. savulunnnnn
yetiyodur canım heralde:26: ama bunun misafirler olayıda var pikesi fln varbahar mıgüzeldir o
ben taç istiyorum1ini kesnlikle taç alcam. evdede altınbaşak var. 1 tane daha alırım,yeter.dimi
qgfdnmhhjjdghhhaferin. toparlamama grrk klmadı
ben yapmadım mORİNCİ yaptı. geriden alıntılayarak geliyo çünkü. savulunnnnn
neden?:26::26::26::26:
evet incimm nedennn:26:neden?:26::26::26::26:
ahahah aynennnama ben öyle yapamıyciiiimmm
evet incimm nedennn:26:
benim bir tane var saten hakkaten kayıyor üstünden alttan nekadar pamuk olasadaya kuzenım almıştı işkence gibi bişiyy çok kayıyor yatağı çirkin gösteriyor içinde yatması rahat değil yazın çokkk sıcak oluyor kışın çokkkk soğuk oluyor muşşşşşşşşşşşşşş
bende o sebeplerden soğudum satenden
başka topiklerde oyalanırsan buraya gelince 3 5 sayfa ilerlemiş bulursun bizi tabikiside kuzum
ay ne ranforcesi anlamm ben öyleyetiyodur canım heralde:26: ama bunun misafirler olayıda var pikesi fln var
bazıları pikeyi gereksiz buluyor bazılarıda mevsimlik kullanılır bahar aylarında fln diyor anlayamıyorum ki bendeee
misafir için tek kişilik misafir için çift kişiliikk:26::26:üfffff nasıl kalkıcam ben hepsinin üstesindenn
yaa bide ben pek anlamıyorum da bazı nevresimler ranforce yazıyor ve fiyat olarak daha uygunlar ama gayet kaliteliler diye okumuştum... sen neyi tercih ediyorsun daha çok ranforce mu yada düz 100%pamuk mu yada pamuk saten mii
bronz haaaaaaaaaaaaaaannıım bronz haaaaaaaaaanım sizinde yavaşyan bu geriden gelme moduna ayak uydurmaya başladığınızı untumayalım
ya kuzenım almıştı işkence gibi bişiyy çok kayıyor yatağı çirkin gösteriyor içinde yatması rahat değil yazın çokkk sıcak oluyor kışın çokkkk soğuk oluyor muşşşşşşşşşşşşşş
bende o sebeplerden soğudum satenden
başka topiklerde oyalanırsan buraya gelince 3 5 sayfa ilerlemiş bulursun bizi tabikiside kuzum
ehehehe tühh yaaa bende senden öğrenirim dediydimmmay ne ranforcesi anlamm ben öyle
1 pamuk saten düşünyrum bıde normal pamuk işte
1 kerelikti o
ama o bildiğimiz satendirrrrrrrr. ben pamuk saten diyorum bebişim. düz saten bnde almıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?