benim bir tane var saten hakkaten kayıyor üstünden alttan nekadar pamuk olasada
ama ısıtıyor yaa nebilimm görünüşüne aldanıpta ayy incecik bu ısıtmaz fln diyenler var ama beni ısıtiiiiiii
yooooşu an mickey mouse kurabiye modeli bakıyomm teyzemin çocuklara yapacağuz da annem model çıkart dedi
aslındada baya donak birisiyimdirrrdemekki senın kendı ateşin fazla cınımmmm
evet canım ya birde o kuzenım 3 4 tae almıştı hiç kullanmıyor yazık oldu banada dedi sakın alma diye yok dedim almam yaa
birde kullanan birkaç tanıdıgım daha var hepside şikayetci memnun değil hiçbiri satenden :26: ben onndan alamak istemedim
ay ne ranforcesi anlamm ben öyle
1 pamuk saten düşünyrum bıde normal pamuk işte
1 kerelikti o
ama o bildiğimiz satendirrrrrrrr. ben pamuk saten diyorum bebişim. düz saten bnde almıcam.
ay ne ranforcesi anlamm ben öyle
1 pamuk saten düşünyrum bıde normal pamuk işte
1 kerelikti o
ama o bildiğimiz satendirrrrrrrr. ben pamuk saten diyorum bebişim. düz saten bnde almıcam.
yooooşu an mickey mouse kurabiye modeli bakıyomm teyzemin çocuklara yapacağuz da annem model çıkart dedi
ehehehe tühh yaaa bende senden öğrenirim dediydimmm
inciminde nevresimlerini annesi almış o da bilmez şimdii
hee belki öyledir ben %100 pamuk aldım genelde ama pamuk saten mi normal satenmi bilmiyorum saten olan hiçbişi vermeyin bana dedim hep
aha tospaaa geldiiii... gel bakimm buraya gelin hanııımmmm
söyle bakim şimdiii nevresimde ranforce muu 100%pamuk muu yoksa pamuk saten miii
yani illaki çeşit çeşit alınacak taaa şuna yoğunlaşın veya şunu şunu hiç almayın diyon muuu
aslındada baya donak birisiyimdirrr
benimkide sıcağı hiç sevmez malum cizrede kavruluyor zaten
ucuzundan belkim bitanecik alırım kendimi zorlamadan belki serin tutuyor diye severr
topiğinizin taze gelini geldi ve hemen nevresim sorununa el atıyoooşimcik pamuk saten denen şey mikemmel bi şey ben iki tane aldım onlardan bi tane de pamık aldım. markaya gelince bi pamuk satenim taç bi tanesi özdilek. diğer pamığımsa özdilek. saten hiç almadım çünkü pek kullanışlı bulmadım. pike bence mutlaka lazım ve tabisi battaniye de lazım ilk evlendiğimde pike yetiyordu şimdi yorgan fazla geliyo battaniye sarılıyorum hemen fiyatlar konusunda derin araştırmalara girmiştim şekerler ama pamuk satenlerim maalesef bahalıydı 200 liraya almıştım özdileğin pamığını 60 liraya almıştım indirimdeydi özdilekteyimmm yaşamın içindeyimmmmm didim başka soru varsa alayımmm hamurumu yoğurdum harcımı yaptım hamırın dinlenmesini bekliyorum daaa
sağol tatlıımm bizi aydınlattığın içiiiinntopiğinizin taze gelini geldi ve hemen nevresim sorununa el atıyoooşimcik pamuk saten denen şey mikemmel bi şey ben iki tane aldım onlardan bi tane de pamık aldım. markaya gelince bi pamuk satenim taç bi tanesi özdilek. diğer pamığımsa özdilek. saten hiç almadım çünkü pek kullanışlı bulmadım. pike bence mutlaka lazım ve tabisi battaniye de lazım ilk evlendiğimde pike yetiyordu şimdi yorgan fazla geliyo battaniye sarılıyorum hemen fiyatlar konusunda derin araştırmalara girmiştim şekerler ama pamuk satenlerim maalesef bahalıydı 200 liraya almıştım özdileğin pamığını 60 liraya almıştım indirimdeydi özdilekteyimmm yaşamın içindeyimmmmm didim başka soru varsa alayımmm hamurumu yoğurdum harcımı yaptım hamırın dinlenmesini bekliyorum daaa
kız pamuk saten diyolar ama hiç saten şeyi yok bence pamuktan daha yumuşak bi kumaşı var yolun düşerse bi bak eminim hoşuna gidecek
ayy sorma sormaaa annem arada kara kızım diye seviyor iyice zenciye bağlicak artıkkolsun kuzum karakter olarak donuksundur o başka bu başka
ya evet orasıda çokkk sıcak olur dığğmı
iyice esmerlersin kız sen oraya gidince
taç indirimdeydi normalde daha pahalı ama özdilekte biraz kazık yidim başka bi yerde pamuk sateni 170 liraya sormuştum. kuzum daha bunu uyku seti var onlarda çok pahalı oluyo bence bunlardan başlamak en mantıklısısağol tatlıımm bizi aydınlattığın içiiiinn
200 tl pamuk satenlerin indirimmiydi yoksa normal fiyatları mı böyleeee
yanii indirimli halleride böyleyse ben yarım sene iki nevresime para biriktircem ancaaa
tossspiiiiiii bana niye cevap yazmadın mesajjjjjjjjj :2::26:
yaa öylemi diyorsunnnnnnn :26:
ben onlara bir bakayım ozaman :103:
tosbikten öğrendik iyi olduehehehe tühh yaaa bende senden öğrenirim dediydimmm
inciminde nevresimlerini annesi almış o da bilmez şimdii
topiğinizin taze gelini geldi ve hemen nevresim sorununa el atıyoooşimcik pamuk saten denen şey mikemmel bi şey ben iki tane aldım onlardan bi tane de pamık aldım. markaya gelince bi pamuk satenim taç bi tanesi özdilek. diğer pamığımsa özdilek. saten hiç almadım çünkü pek kullanışlı bulmadım. pike bence mutlaka lazım ve tabisi battaniye de lazım ilk evlendiğimde pike yetiyordu şimdi yorgan fazla geliyo battaniye sarılıyorum hemen fiyatlar konusunda derin araştırmalara girmiştim şekerler ama pamuk satenlerim maalesef bahalıydı 200 liraya almıştım özdileğin pamığını 60 liraya almıştım indirimdeydi özdilekteyimmm yaşamın içindeyimmmmm didim başka soru varsa alayımmm hamurumu yoğurdum harcımı yaptım hamırın dinlenmesini bekliyorum daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?