Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

benim bir tane var saten hakkaten kayıyor üstünden alttan nekadar pamuk olasada
ama ısıtıyor yaa nebilimm görünüşüne aldanıpta ayy incecik bu ısıtmaz fln diyenler var ama beni ısıtiiiiiii

demekki senın kendı ateşin fazla cınımmmm
evet canım ya birde o kuzenım 3 4 tae almıştı hiç kullanmıyor yazık oldu banada dedi sakın alma diye yok dedim almam yaa
birde kullanan birkaç tanıdıgım daha var hepside şikayetci memnun değil hiçbiri satenden :26: ben onndan alamak istemedim

aslındada baya donak birisiyimdirrr
benimkide sıcağı hiç sevmez malum cizrede kavruluyor zaten
ucuzundan belkim bitanecik alırım kendimi zorlamadan belki serin tutuyor diye severr

ay ne ranforcesi anlamm ben öyle

1 pamuk saten düşünyrum bıde normal pamuk işte

1 kerelikti o

ama o bildiğimiz satendirrrrrrrr. ben pamuk saten diyorum bebişim. düz saten bnde almıcam.

böyle başlar en büyük aşklar

birkerelikti o''

topiğinizin taze gelini geldi ve hemen nevresim sorununa el atıyooo şimcik pamuk saten denen şey mikemmel bi şey ben iki tane aldım onlardan bi tane de pamık aldım. markaya gelince bi pamuk satenim taç bi tanesi özdilek. diğer pamığımsa özdilek. saten hiç almadım çünkü pek kullanışlı bulmadım. pike bence mutlaka lazım ve tabisi battaniye de lazım ilk evlendiğimde pike yetiyordu şimdi yorgan fazla geliyo battaniye sarılıyorum hemen fiyatlar konusunda derin araştırmalara girmiştim şekerler ama pamuk satenlerim maalesef bahalıydı 200 liraya almıştım özdileğin pamığını 60 liraya almıştım indirimdeydi özdilekteyimmm yaşamın içindeyimmmmm didim başka soru varsa alayımmm hamurumu yoğurdum harcımı yaptım hamırın dinlenmesini bekliyorum daaa

ay ne ranforcesi anlamm ben öyle

1 pamuk saten düşünyrum bıde normal pamuk işte

1 kerelikti o

ama o bildiğimiz satendirrrrrrrr. ben pamuk saten diyorum bebişim. düz saten bnde almıcam.

hee belki öyledir ben %100 pamuk aldım genelde ama pamuk saten mi normal satenmi bilmiyorum saten olan hiçbişi vermeyin bana dedim hep

aha tospaaa geldiiii... gel bakimm buraya gelin hanııımmmm
söyle bakim şimdiii nevresimde ranforce muu 100%pamuk muu yoksa pamuk saten miii
yani illaki çeşit çeşit alınacak taaa şuna yoğunlaşın veya şunu şunu hiç almayın diyon muuu

ehehehe tühh yaaa bende senden öğrenirim dediydimmm
inciminde nevresimlerini annesi almış o da bilmez şimdii

evet hheehe
aman kuzum nevresim işte ne var bunda rengini modelini seç al he birde iyi marka al ama indirim zamanında al
indirim zamanı = kış mevsimi

aslındada baya donak birisiyimdirrr
benimkide sıcağı hiç sevmez malum cizrede kavruluyor zaten
ucuzundan belkim bitanecik alırım kendimi zorlamadan belki serin tutuyor diye severr

olsun kuzum karakter olarak donuksundur o başka bu başka
ya evet orasıda çokkk sıcak olur dığğmı
iyice esmerlersin kız sen oraya gidince

en tecrübelimiz konuştu işteeeeeeeeeeee

sağol tatlıımm bizi aydınlattığın içiiiinn
200 tl pamuk satenlerin indirimmiydi yoksa normal fiyatları mı böyleeee
yanii indirimli halleride böyleyse ben yarım sene iki nevresime para biriktircem ancaaa

tossspiiiiiii bana niye cevap yazmadın mesajjjjjjjjj :2::26:

olsun kuzum karakter olarak donuksundur o başka bu başka
ya evet orasıda çokkk sıcak olur dığğmı
iyice esmerlersin kız sen oraya gidince
ayy sorma sormaaa annem arada kara kızım diye seviyor iyice zenciye bağlicak artıkk
gerçi benimki etimi budumu göstertecek birşey giydirtmez amaa neisseeee

sağol tatlıımm bizi aydınlattığın içiiiinn
200 tl pamuk satenlerin indirimmiydi yoksa normal fiyatları mı böyleeee
yanii indirimli halleride böyleyse ben yarım sene iki nevresime para biriktircem ancaaa
taç indirimdeydi normalde daha pahalı ama özdilekte biraz kazık yidim başka bi yerde pamuk sateni 170 liraya sormuştum. kuzum daha bunu uyku seti var onlarda çok pahalı oluyo bence bunlardan başlamak en mantıklısı

tossspiiiiiii bana niye cevap yazmadın mesajjjjjjjjj :2::26:

anammm yavrum görmedim valla mesaj attığını bildirimlere hiç bakmadım dur bakam

ehehehe tühh yaaa bende senden öğrenirim dediydimmm
inciminde nevresimlerini annesi almış o da bilmez şimdii
tosbikten öğrendik iyi oldu

aydınlamya ihtiyacmız vardı

pikesiz ev olmaz. pikeye sarılıp gezyrm evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…