Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

gazoz yok püskevit olur mu

ahahahahahahhaha

ayy aklıma geldi yine çok gülmüştüm ben buna yaaaaaaaaaaaaaa

youtubede biir video hazırlamışlar erdoğan attan düşüyor kılıçdar yürüyen merdivene ters binmiş inatla sonuna kadar gidiyor bahçeli püskevit diye bağırıyor falan ardından kılıçdarooğlu ben siz verip sözünde duranlardan değiliz diyor böyle bunların tüm gaflarını komik hareketlerini bir araya getirip klip yapmışlar

o geldi aklıma çokkkkkkkk gülmüştüm yaa

Forum takipten bakıp damlıyolar sanırım. Gıcık oluyorum ya. İki dk özel bişi konuşturmuyolar

doğru milyon tane kadının bir arada olduğu portala bişiler yaz bide iki dk özel konuşturmuyorlar diye şikayet et

sende haklısın yurdum insanı

Ya biz zmnlar topiğimizde 10 kişi birden olur muhabbet ederdik özledim o günleri
Evet. Pros-renitsa-kırmızı-hatta kartal abla :44: zeliş vs. oluyodu buralarda.

sayfa nasıl akardı yetişemezdim

bende muhabbetlerini özledim.

prosu özledim daha çok. arada geliyo kk'ya özel mesjla knşyruz sadece. başka topiclerde geziyo zillii. ev-bebek topiclernde.

ayyy ben koç kuzu eti severim çokkkk
ama bizimkiler dana keser hep.... sevmiyooore dana eti

Koç mu, ay kokuyo onlar ya :26:

bizde dana kesiyoruz, hiç koyun koç kesmedik. çok ağır kokusu varrr

doğru milyon tane kadının bir arada olduğu portala bişiler yaz bide iki dk özel konuşturmuyorlar diye şikayet et

sende haklısın yurdum insanı
Ziya ziya gelmesinler, üye olup gelsinler onlarda katılsınlar bebişim aaaaaaaa

senin bu yazını şuan beğenmek istiyorlar eminim ahahahahahaa

olsun kuzum benimde geçmiş konulara verecek bir cevabım var

önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye... diye devam edicen sandım bebişim

AYNEN GENELDE ONU KOKUSUNDAN DOLAYI SEVMEZLER BENDE OZELLIKLE O KOKUYU SEVIYORUM YA İÇİM BAYILIYOR BÖYLE bayılıyorummmmmmmmmm o kokuya :)
ayyyyyyyyyyyy nasıl cnm çekti bak şimdi

onlar bence üyeler yaaaaaaaaaaaaa sistem 10 dk d bir çıkarıyor ya seni aktif olamzsan öyle birşey
bana öyle geliyoooore

he evet geliyorlar arada bana öyle çıkabilirdi de

Tam vejeterjan sayılmam. Tavuk yiyorum köfte yiyorum ama parça et yemem. Hele koyun eti asssslaaaaa

tahmın edebılıyorum

bizimkininde koyun etinin kokusuna bile tahammülü yok oda tavuk yemez ama köfte yiyebiliyor balıkta yiyor
aynı
yarı vejt diyoruz biz ona

Bugün teyzeler kitliyo beni ya, bu nedir yaaa. iki saat laklak yaptı kafam şişti...

Sizde gitmişinz zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…