Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ahahah çok fena

hımmm izleme hiç birini boşver yat uyu ohhhh ne güzellllll benim yerime de uyuuu

ahahah çok fena

hımmm izleme hiç birini boşver yat uyu ohhhh ne güzellllll benim yerime de uyuuu

aslında izlediğim söylenemez tv hep acık duruyo sadece genelde işim olmayınca pc deyim. kız biliyon m cuma günü karşıya gittim kına vardı kv illa götürmek istedi orda kimle tanıştım biliyon mu bi zamanlar kv nin kocama almayı düşündüğü kızı kız kendi geldi tanıştı benle ben aldım işte benim oldu ohhh çatlasınlar her gün benimle o kızın anası benim kv ye bi şeyler söyledi bana bakıp bakıp bende nisbet yapar gibi oynadım

eneeee hadi yaaaa kıza bak niye gelip tanışıyo ki ahahah

wuhu demek öyle kız da umursamamış belli ki ama kızın annesi sinir olmuş demek ki ihihihi ohhh iiyi yaptın kuzummm dökseydin kurtlarını

eneeee hadi yaaaa kıza bak niye gelip tanışıyo ki ahahah

wuhu demek öyle kız da umursamamış belli ki ama kızın annesi sinir olmuş demek ki ihihihi ohhh iiyi yaptın kuzummm dökseydin kurtlarını

bilemiciğim artık merakından mı eldi tanıştı yoksa umursamadığından mı sonuç önemli benim için kocam benimle döktüm zaten bebişim ohh ossun

kızlar biliyo musunuz benim anlayışsız kv ve kp dün gece 11 de ev taşımaya gelmişler eve gelselerdi uyuyo numarası yapıcaktım öyle sinir oldum. kestane pişirdi kocam film izliyoruz babası arıyo otoparkın kapısını aç koli getirdik ölür müsün ödürür müsün? kriz geçirdim resmen indi yardım etti mecbur kolilerin taşınmasına keyfimizin içine ettiler gittiler. telefondan da dedi baba bu saatte gelmek zorunda mısın diye ama anlayan yok tabi. asıl bomba yarın geliyo yarın doğum günü eşimin baş başa bi gece geçirip kutlamak istiyordum annesi tutturmuş yarın taşınacak dedim kocama evde durmıcaz dışarda yemek yicez baksınlar başlarının çaresine evde durmıcam durursam suratım her şeyi anlatır zaten

anaaam ne kadar düşüncesizler yaaa, ama belki de kp düşünememiştir saate falan dert etmeden gelmiştir art niyet sanmıyorum daaaa :44:

yarın taşınma işine bencede dur de doğum günü kutlamnız rezil olur ben sana söyliyim hep birlikte kutlamış olursunuz kesinlikle evde olmayın kuzum
ahh ahh hep böyle sorunlar işte allah yardımcın olsun canımmm :26:
çalışmaktan sııkıldım ya. hof

hofff bende bende hemde çokkkk

az kaldı bebeğim bayramda uyursun bol bol bende annemlere gideceğim günü bekliyorum anca orda kafa dinlerim
eşinde seninle gelecek dimi?
a senin kv.kp sana cinnet gecirtecek he.
ressssmen taşınıyolar ya şaka gibi.

ühüüüü

rüyasında kutlar benle doğum gününü evde durmıcam eger öyle bi şey olursa ahh ahh ben düştüm bu hataya siz düşmeyin valla imkanınız varsa kv ye en uzak yerde gidin oturun. ne kadar iyi olursa aranız kv hep kv bizimde nişan döneminde böyle şeylerimiz olmad ama düğünden sonra görüyosun yavaş yavaş ya da benim gibi birden gösteriyolar

ühüüüü

hemde nasıl cinnet huzurumu bozdular resmen ben on yıllık evli değilim daha bi ay bile olmadan bana yasattıklarına bak. onunda kızı var bakalım hiçbi şey kar kalmaz yanlarına. geliyor tabi canım geliyo ve bayram tatilini uzatıyoruz. pazar günü dönmüyoruz istanbula salı günü dönücez allahın izniyle

ühüüüü
ühüüü böhüüüü

anoooo bende kvyle aynı apartmanda oturacaktım ama korkuyorum artık :18::18:

evet evde durmayın kuzum yoksa zehir olur size , bayramda da ne güzel tatilinizi yapn ohhhh ondan sonra da mesafeyi koyarsın zatennn

Allah yardımın olsun, mesafeni koyduktan sonra sıkıntı yaratacağını pek sanmıyorum

Barıştınız mı siz?

inşallah eylülom ya valla kafaya koydum burda geçirmicem ömrünü biraz sabret diyo aşkım satarız evimzi taşınırız başka bi yere inşallah gerçekleştiricez bu fikri

inşallah eylülom ya valla kafaya koydum burda geçirmicem ömrünü biraz sabret diyo aşkım satarız evimzi taşınırız başka bi yere inşallah gerçekleştiricez bu fikri
hımmm inşallah eşin hep öyle der de taşınırsınız kuzum , hayırlısı olsunnn
bi gelişme olmadı mı?

sen intikm gibi bşiler dyodun

gelişme yok canım sadece whatsaptan falan engeli kaldırmış bana bakıyo sürekli giriyo muyum diye , akışına bıraktımmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…