Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

yaaa benim 4. kaldim niye gelmiyooo:26:
nerdesin kalbiiiimmm.....geeeeellll

Yavrum vodemin lanet kotasi bitmis kocisin telefondan girdim napayisunnuz diye bi bakim dedim p.tesi yenileniyo galiba kota bu ay son taahhhutu bitecek sonunda sonra sinirsiza geceriz. Kocis dizime yatti yavri uyandiriyimda yatagimiza gidelim iyi gecelr kuzum ayh alisamadim bu telden yazmaya

eheheh Allah iyiliğini versinn zordur telden valla yaa bilirim bilirimm
sınırsına geçin tatlımm uğraşmayın kotayla neyin

bende istiyorum dizime yatsın sevgiliiimmm

hımmm anladım kuzum , markası neydi saatin alışveriş merkezine gidip bakabilirsin orda olur belki otobüsle falan en yakın avm ye gidip bak bence :26:

bende öyle düşünüyorum tatlım buyaka ve meydan avm lerine gidebilirim ikisi zaten karşı karşıya gidip bakiyim diyorum olmazsa başka bi şey alırım aslında ayakkabı da alabilirim ama çok seçici öyle her şeyi beğenmez o tarz şeylere bulaşmaya çekiniyorum. kızz eylüll ya kumanda tv ünitesinde bana bakıyo ben ona bakıyorum kalkmaya üşeniyorum saçma sapan bi diziyi izlemek zorunda kalıyorum

evet bi git bak bakalım , belki daha başka şeyler beğenirsin

ahaahah nasıl üşeniyosun kız kalk işte ne var bu saatte tv de anlat bakammm :78::78:

evet bi git bak bakalım , belki daha başka şeyler beğenirsin

ahaahah nasıl üşeniyosun kız kalk işte ne var bu saatte tv de anlat bakammm :78::78:

önce sabah haberleri oluyo onlara bakıyorum biraz. sonra kanal d de doktorum başlıyo atv de 10 da müge anlı başlıyo kanal d de öğlen bana her şey yakışır ve ardından evim şahane başlıyo fox ta 4 de esra erol başlıyo eyvahh ayvahhh herbi şeyini bilir hale gelmişim tv nin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…