ahh bitanecik komşuuumm kıyamaammmNe olur biri gelsin artık bunaldım patladımmmmmm
Yavrum vodemin lanet kotasi bitmis kocisin telefondan girdim napayisunnuz diye bi bakim dedimaaaaa tospaaaaa
eheheh Allah iyiliğini versinnYavrum vodemin lanet kotasi bitmis kocisin telefondan girdim napayisunnuz diye bi bakim dedimp.tesi yenileniyo galiba kota bu ay son taahhhutu bitecek sonunda sonra sinirsiza geceriz. Kocis dizime yatti yavri uyandiriyimda yatagimiza gidelim iyi gecelr kuzum ayh alisamadim bu telden yazmaya
naber bebek
iyiyimmm tatlımmm sen nasılınnnbu saatte napıyosunnnn
eşimi işe gönderdim kuzum daha da uyuyamadım geldim ya doğum günü için alacağım hediye yüzünden de olabilir o beğendiği saati bulamadım bi türlü. ne alsam nereye gidip alsam diye düşünüyorum.
bende öyle düşünüyorum tatlım buyaka ve meydan avm lerine gidebilirim ikisi zaten karşı karşıya gidip bakiyim diyorum olmazsa başka bi şey alırım aslında ayakkabı da alabilirim ama çok seçici öyle her şeyi beğenmezo tarz şeylere bulaşmaya çekiniyorum. kızz eylüll ya kumanda tv ünitesinde bana bakıyo ben ona bakıyorum kalkmaya üşeniyorum saçma sapan bi diziyi izlemek zorunda kalıyorum
evet bi git bak bakalım , belki daha başka şeyler beğenirsin
ahaahah nasıl üşeniyosun kız kalk iştene var bu saatte tv de anlat bakammm :78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?