yenısı ıyı canım sukur bu duzgun cıktıhııı hatırladım canım şimdiii aman boşver onu sen dingilin tekiydi o
sen yenisinden haber ver bakalım noluyo ne bitiyo
ilgileniyo mu senle hııııı
ahahah manyak buda diyoryenısı ıyı canım sukur bu duzgun cıktı
dun dıyokı sen bnden ayrılmıcan dımı nıe ayrılıyımkı dıyorum zaten ayrılamazsın dıyo bn sana cok baglandım dıyor hasta buda manyak ıkıdebır ayrılmıycaz dımı dıyorannemlede konustu bu blıyosun dımı
buda bankada calısıyor bankacı degıl ama bankada baska departmanda var baska sırkette yanıahahah manyak buda diyor
aaa yooo bilmiyorummm
ee neler konuşmuş ki ne demiş annen ne dedi ayy anlatttt
aaa anneye bak ne güzellllbuda bankada calısıyor bankacı degıl ama bankada baska departmanda var baska sırkette yanı
annemde bankada calısmaya basladı bankada cafede calsııyor annemde
anneme dedkı ıste zelısle bn arkadasım bız konusuyoruz sızden gızlı konusmak ıstemıyoruz haberınz olsun gorusuyoruz fılan
annemde kızım bılır demıs :)
ole ıste
ıyı cocuk ya ama evı olsaydı daha ıyı olurdu vallaaaa anneye bak ne güzellll
benimki kolayını bulsa beni dövecekti valla öğrendiğinde
iyi yapmış ama aferin taktir ettim çocuğu
neden 2 sene sonra yaaıyı cocuk ya ama evı olsaydı daha ıyı olurdu valla
ısıbnı degıstır barı dıyorum oda degıstırcek sozde bakalım aman ne acaelem var sankı bn beklerım
bna dıyokı 2 sene sonra evlencem senle =)
kız delırdınmıneden 2 sene sonra yaa
o da çalışıyo sende çalışıyon
okulun bitti dimi senin bekleyeceğin birşeyde yok
niye bekletçek ki seni okadar
öyle deme canım azimliyse yapar neden olmasınkız delırdınmı
okul bıtmedı bn dha ıkıncı sınıfım cıft dıkıs gdıyorum bılmıyomusun =)
hem daha kucukum ben daha 20 yasındayım ne evlencem sımdıden
en az 25 yasında evlenmelıyım daha duzgun bır ısım bıle yok hayatımı duzene koymalıyım
o duzenlı bır ıs bulmalı aldgı 1000 tl maasla evmı gecındırck kıramı vercek bıde ev alcakmıs ustune hayal dunyasında yasıyo bu bırazda
evet bn hem calısıp hem okuyorum acık oğretımden ...öyle deme canım azimliyse yapar neden olmasın
bilmiyodum canım ben açıktan mı okuyon sen üniyi
ben bitti sanıyodumm.... senin düşündüğünde mantıklı aslında
ama herşey sevgiline bakar aslında o isini gücünü kurabilirse 25e kadar beklemeyede gerek kalmaz
hmmmm... o kadar fedakar diyosun yanii.. güzel canım sevindim senin adınaevet bn hem calısıp hem okuyorum acık oğretımden ...
burda sartlar zor blıyorsun canım 1000 tl ye calısıyor 400 zaten kıra gerısını zaten hesapla nasıl evlenılır kı ?
hayat bu ne getırecegı bellı olmuyor baksana bn cok fazla plan yapmak ıstemıyorum artık su son basıma gelenlerden sonra neler yasıyorum hala ınanmıyorum kendıme bılıyomusun
o bıle dıyokı sen hasta olunca cok fena oluyorsun o parayı bn vereyım sen cok o ısten yuzunu oyle gormek ıstemıyorum dıyor bana
tatlım bn ıst a cok yakınım ısta gırmıyo bulundgum bolge kocaelı oluyor o yuzden kıralar 400 dıyelım oda en ucuzu hanıhmmmm... o kadar fedakar diyosun yanii.. güzel canım sevindim senin adına
valla tatlım benim bildiğim istanbulda kiralar dahada çok hatta
1000tl ile gerçekten zor yani bırak ev geçindirmeyi insan bekarken bile o parayla zor yetişir bütün masraflarına:26:
yoksa ben benimkinede derdim gel istanbuldaki şubede çalş diye ama imkanı yok geçinemez
bakalımm hayırlısı olsun o zaman tatlımm siz ilişkinizi sağlam yürütürseniz gerisi gelir zaten aşılmayacak şey değil bunlar
ooo canım hiç sormaa çok efkarlıyım beennntatlım bn ıst a cok yakınım ısta gırmıyo bulundgum bolge kocaelı oluyor o yuzden kıralar 400 dıyelım oda en ucuzu hanı
tabıkı asılmayacak konular degıl ıns hayırlısı olur hakkımızda
sız ne zmn evlenmeyı dusunuyorsunuz
ay canım olsun sız boyle sevın bırbırınızıooo canım hiç sormaa çok efkarlıyım beennn
3 yıl sonra anca benim okul var ya onu bekliyoruz
onunda okulu var açıktan devam o da
daha o bitecekte askere gidecekk
ben şimdi 4.sınıfyaım... ben üni 5i bitirince o da o zaman bitirmiş olcak sonra banada bir sene kalıyor o da o arada askere gider....
1 sene uzadı sınavları geçemedi yoksa seneye yazın ben 4ü bitirdiğimde o da mezun olacaktı kışında gönderecektim askere ama herşey bir sene geriledi
bakalım artık neler olcakk 1 sene daha uzatırsa benle birlikte mezun olcak ve ben onun askerliğini beklicem ve 3 seneyide geçicek evlenmemizdaha akşam konuştuk bu konuyu dedim sık dişini dahada uzatma okulu
benim okulumu bekliyoruz sözde sonra senin askerliğini beklemiyelim diyorum tmm aşkım tmm dedi ama bakalım hayırlısı
canm bak topicten kırmızı bile fransaya gelin gittiay canım olsun sız boyle sevın bırbırınızıgunler gelır gecer askınız daha da guclenır gorursun bak
pekı evlenınce nerede yasamayı dusunuyorsunuz senın aılen turkıyeye gelın gonderırmı senı ?
ahhh bende bayıldııımmmm çoook güzelleerrrrKeramika
canım ya surdakı tabaklara bak perı masalı olana bayıldım yaaa
kırmızı artık topıge gelmıyor harbıden bn onu gormuyorum hıc sen gorusuyormusun ?
canım nasıp kısmet hersey neden vermesınlerkı bn aılen ne dıyor dıye merakımdan sordum
senınkıde parasını bırıktrsın kucukte olsa bı evınız olsa gerısı gelır ınsAllah cok mutlu olursunuz ,
canım bn sımdı cıkıyorum yrn gelısmelerden haberdar ederım senı
gunaydınnnnnnnnnnnnnahhh bende bayıldııımmmm çoook güzelleerrrr
çeyiz topiclerine girince hep görüyorum böyle kalpli kalpli şeyler hayret ediyorum diyom nerden buluyolar bunlarıı
hepimizin hakkında hayırlısı olsun canımm ne diyim
tamam canım beklicem güzel haberlerini
canım bu arada bende hiç görmedim kırmızıyı evlendiğinden beri hiç girmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?