eheheeh ayyy ağzından bal damlıyor hee keşke istabulda olsaydıkız bn senınkını ıst da calısıyor bılıyorum
neden ole bısey dusunduysem :26:kafayı yıyorum galıba
zaten ıkı gun once ozge naptın dıye sor bıraz dusunur ole cvp verırım hatırlayamıyorum cunkı delı gbı oldum bu aralar
bılmıyorumkı ya oyle kalmıs aklımda nedense egıtım fılanmı almıstı ıstabnbulda yada hıc ıstanbula gelmısmıydı senle gorusmek ıcıneheheeh ayyy ağzından bal damlıyor hee keşke istabulda olsaydı
buluşmak için gün saymazdık her haftasonu damlardım yanına ama olmuyor iştee
başkasıyla karıştırdın heralde canım benimki memleketinden başka bir yerde çalışmadı hiç
bende öyleyim canım yaa hiç hatırlayamıyorum geçmiş günleri
hele son iki haftadır bir uykuluyum ki sorma kaç kez dersleri kaçırdım uyumaktan devamsızlıktan çakıcam nerdeyse
istanbula eğitime gelmişti canım ordan kalmış aklında demek kibılmıyorumkı ya oyle kalmıs aklımda nedense egıtım fılanmı almıstı ıstabnbulda yada hıc ıstanbula gelmısmıydı senle gorusmek ıcın
ordan aklımda kalmıs olablır
ıns buraya ataması olsun o zmn
snın ıstanbula gelmen kac saat suruyor canım
oooo kimler gelmişş hoşgelmişşş
ıstanbula gelınce kımde kalıyorsun pekı canım ?istanbula eğitime gelmişti canım ordan kalmış aklında demek ki
7-8 saat sürüyor canım arada sınır olmasa benim memleketim onunkinden daha yakın istanbula
sadece ülkeler farklı...
tospaaa aşağdasııınn görmedimm sanmaaa
canım ev tutuyor ikimiz için birlikte kalıyoruzıstanbula gelınce kımde kalıyorsun pekı canım ?
sohbet ediyoruz sizsizz ohh çatlayınn emiihoşbulduk canımnapıyorsunuzzz
canım ev tutuyor ikimiz için birlikte kalıyoruz
istanbulda akrabadan bol ne var tabi ama annemden habersiz geliyorum ben
benimki istenmeyen damat çünkü bilse hayatta izin vermez o yüzden akrabayada gitme imkanım kesinlikle olamaz
sohbet ediyoruz sizsizz ohh çatlayınn emiiehehe
tospaaa aşağdasııınn görmedimm sanmaaa
naptın bakalım bayramdaEdinn edinnn kızlarrrr :93::93:
bunalımdayımnapıyosun canım
gunluk kıralık daıre tutuyosunuz dımıcanım ev tutuyor ikimiz için birlikte kalıyoruz
istanbulda akrabadan bol ne var tabi ama annemden habersiz geliyorum ben
benimki istenmeyen damat çünkü bilse hayatta izin vermez o yüzden akrabayada gitme imkanım kesinlikle olamaz
sohbet ediyoruz sizsizz ohh çatlayınn emiiehehe
tüh yaaa keşke pc den olsaydıı sohbet ederdikk ne güzelYavrularannemlerdeyim persembe gunu geldik saliya kadar burdayiz oh keyfim yerinde telden giriyirum yazmak hosuma gitmiyi seviyorum sizibeceremiyorum zatn
he valla canım aynengunluk kıralık daıre tutuyosunuz dımı
bnm eskı sevgılım o ısı yapıodu :)))
bnmkı o kadar da zengn degıldı kız bı bmw sı vardı tas catlasın 20 mılyar etsın :)he valla canım aynen
ohh sen o ballı kocayı nasıl kaçırdın afedersin onlarda para b*k
biz bir kere 5 gün tatil yaptık istanbulda telefondan konuşuldu ayarlandı işte ev olayı
adam geldi bizi aldı eşiyle beraber bi bakıyom jiple geldi herif
sitenin içine kadar götürdü bıraktı bizi özel şöför tutmuş gibi hissettim kendimi hee bi havaya girdimm ahh sorma
adam birde 30u fln devirmiş benimkine demesin mi abla sana yemek yapar artık diye
hössttt dedim içinden ben senin nerden ablan oluyorumm birde abla yaa daha 22 yaşında yemyeşil bir fidanımm
hııı hatırladım canım şimdiii aman boşver onu sen dingilin tekiydi obnmkı o kadar da zengn degıldı kız bı bmw sı vardı tas catlasın 20 mılyar etsın :)
parası coktu ama zamanı yoktu hanı dıyodumya aramıyo gelmıyo ıste oydu bu adamın vaktı yoktu ıste anlıyomusun sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?