- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
bana telefon trafıgı olmayan bı ıs lazım eskı ısımde mesela cok tel trafıgı yoktu ama temızlık bndeydı yemek bendeydı ustune azar ısıtme bendeydı ne ararsan vardı yanı
hmmm...şansın olmamış canım iş konusundabana telefon trafıgı olmayan bı ıs lazım eskı ısımde mesela cok tel trafıgı yoktu ama temızlık bndeydı yemek bendeydı ustune azar ısıtme bendeydı ne ararsan vardı yanı
tamamdır anlaştıkk:13:İnşalllah canım..
Ah sorma bi süslü bi süslü..
Bi bayram kutladık sonra kızdan ses soluk çıkmadı.Yarın buraya geldiğinde bize anlatcak çok şeyleri birikmiştir kesin..
Eğer bu kadar gezmeye ve ayrı kalmaya rağmen hala susarsa kocaman bi yuh diyoruz ona tamam mı
bnde hem bel agrısı oluyor hemde bas agrısıBen adet döneminde baş ağrısı çekmiyorum..
Feci şekilde bel ağrım oluyor..
Yürüyemeyecek hale geliyorum..
eskı ısımı kızlar blıyor orda daha az maas alıyordum telefonlara bakıyordum yemek yapıyordum temızlık evrakları gırısını yapıyordum ustune buıyerde bı leke gorseler hmn laf yıyordum neden boyle dıye asgarı ucrete calısıyordum hemde ,hmmm...şansın olmamış canım iş konusunda
daha iyileri çıkar inşAllah bundan sonra
ben eski eşini pek bilmiyorum canım:26:
parayı nerden buluyon kız kım bakıyo sanaEn güzeli çalışmamak . Bak bana...
hımmm anladım canımm hakkında hayırlısı tatlımmeskı ısımı kızlar blıyor orda daha az maas alıyordum telefonlara bakıyordum yemek yapıyordum temızlık evrakları gırısını yapıyordum ustune buıyerde bı leke gorseler hmn laf yıyordum neden boyle dıye asgarı ucrete calısıyordum hemde ,
canım yemek yedim bulaşkları yıkadım azcıkta mutfağı bi toparladım sildim geldiimmmkızlar nereye kayboldunzzz
herseyın bası saglıkmıs bnu anladım gercektenhımmm anladım canımm hakkında hayırlısı tatlımm
hele bi tedavini ol da Allah sağlık versin gerisi gelir
canım yemek yedim bulaşkları yıkadım azcıkta mutfağı bi toparladım sildim geldiimmm
aynen öyle canımherseyın bası saglıkmıs bnu anladım gercekten
afıyet olsun canım bnde sımdı yıyorum
sagol canım ...aynen öyle canım
teşekkür ederim tatlımm sanada afiyet olsun
a.s zaman gecırmeye calısıyoruz ıste napalım sız nasılsınız bakalımselamlar napıyosunuz
benimde çok sıkılıyo yaasagol canım ...
canım sıkılıyor ya
sende ayrı stres yapmıssın bacım bnm gbı bnde yrn hastaneye gtcem bakım nolcakbenimde çok sıkılıyo yaa
kalkıp temizlik yapmam lazım yayıldım iyice
azcık bi derslerede göz atsam hiç fena olmazz
belimde sızıldanıp duruyorr offf
olcaksam olim olmicaksam ne ağrıp duruyon
valla yaa 1 hafta oldu hep aklımda olcam olcam diyip duruyorumsende ayrı stres yapmıssın bacım bnm gbı bnde yrn hastaneye gtcem bakım nolcak
dun doktor 3 gunluk rapor verdı sagolsun yrn sonuc almaya ve devlet hastanesıne heyet raporu ıcın gorusmeye gıtcem hayırlsıı artıkvalla yaa 1 hafta oldu hep aklımda olcam olcam diyip duruyorum
bende farkındayım düşündükçe dahada gecikiyor ama napim elimde değil
sen sabah mı gitçen canım sonuçları almaya yarn izinlimisin iş başı yapmıyomusun
haydi hayırlısı tatlımm inşAllah alırsın raporudadun doktor 3 gunluk rapor verdı sagolsun yrn sonuc almaya ve devlet hastanesıne heyet raporu ıcın gorusmeye gıtcem hayırlsıı artık
:26:
enıste napıyo ıs hakkında bıse dıyomu sana ?
ınsallah canım ama sans yok bende valla bılmıyorum yanı :26:haydi hayırlısı tatlımm inşAllah alırsın raporuda
eniştene rahat battı tatlımm bayramda:95:
cumartesi akşamı konuşuyoruz diyorum bayamda bitti pazartesi iş başı fln
özledim bankayı başlasın yaaa diyor
1 hafta gitmedi hemen gidesi geldi
gel istanbula buluşalım desem yok aileme ne bahane bulcam der
öyle deme canımm güzel gelişmeler olacak inşAllahınsallah canım ama sans yok bende valla bılmıyorum yanı :26:
kız belkı sevıyordur ısını oyle deme cocuga
bzm bankadada oyle severek ıs yapabnlar konusanlar varkı ozenıyorum valla
cok da sevmeyen tıksınerek konusanlar var Allah kımseye zorla ıs yaptırmasın ne bılım zor ya
banka ortamına ayak uydurablıyorsa bırak uydursun yukselsın ıns sende okulunu bıtır rahat edersınız
suan memleketındemı senınkı ?
kız bn senınkını ıst da calısıyor bılıyorumöyle deme canımm güzel gelişmeler olacak inşAllah
canım seviyor işini Allaha şükür ama gecelere kadar çalışmasından hoşlanmıyorum
yoksa baya bi işine sağdık bireysele yükselcek inşAllah yakında vekaleten tabi daha sınava var
evet canım memleketindeki banka için sınava girmişti zaten
istanbulda çalışma imkanı olsa keşke...ama imkansız valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?