Aynen incim denk gelemedik sabahları okul oluyor sonra da yoruluyorum nete gircek vakit kalmıyo bikaç gndür :26:
Benmki görünmiyiiii amaa
bronzz casusluk mu yaptın sen heee
amaaaaaa diğerlerini beğenmedin miii aşkolsunnn
evettt bir sen bir de tospaaa yokkk
napıyosun kuzummm
MavişiiiiimmmmNasılsııın?
daha sıska bir kız bekliyodum
Evet böyle kanlı canlı görünce daha farklı oluyor
özledimmm kiiii
Sen aklımda ve kalbimdesin böbeyiiiim
Bende özledim bitanem tatlım ama elektrik güncellemeleri var o yüzden sigorta istiyolar kapıda kuyruk oluyo resmen çokkk yoğunŞekerparem, özlediimm ama ben seni.
Nerelerdeydin sen?
napıyosun kuzummm
Bni dışlıyo musn artk seeen :26:
napıyosun kuzummm
Şuan çoook mesudummmm.
Çoğumuzun adını altta görmeyi çok özlemiiiiişiiiimmm
iyiyim bende tatlımm napııyımm , benkiyle durum yarıştırıyoruz dediğin gibiBende özledim bitanem tatlım ama elektrik güncellemeleri var o yüzden sigorta istiyolar kapıda kuyruk oluyo resmen çokkk yoğun
Eee napıyosunuz bakalım senin şafak erimiş bitmiş
İyiyim tatlım sen napıyosun whatsapp durum güncellemelerinden takip ediyorum seni
Ladyyyyy hemen hemen hemen skypea gel
güzeldir cınımmm da ben sadece çoook beğendiklerimi beğeniyorum fazla beğeni kalabalığı yapmamak için
ahahaahah tamda beni hayal etmişsinnn
iihihhi evet farklı bir duyguuu
amaa çok uzaklardasınnn
Uzaklaaarrrrrda aramaaağğğğ çünkü sen içimdesiiiin taht kurmuşsun kalbiimeeee en gözeeel yerindesiiiinnnnn. Sana armaan ediyrum bu parçayıBende özledm vala incim nasılsın bitirmişsinz tamamen iyi misin ?
Tenk yu şekeriiim
Beni unuttunuz sanmıştım
İş olsun yeter ki kuzum, biz hep buralardayız, bir tel kadar yakınızBende özledim bitanem tatlım ama elektrik güncellemeleri var o yüzden sigorta istiyolar kapıda kuyruk oluyo resmen çokkk yoğun
Eee napıyosunuz bakalım senin şafak erimiş bitmiş
İyiyim tatlım sen napıyosun whatsapp durum güncellemelerinden takip ediyorum seni
Ladyyyyy hemen hemen hemen skypea gel
Süperim, zımba gibiyim. Bende özledim seni. Eskisi gbi muhabbet edemiyoruziyiyim bebeğiiiiimm yoğundu biracıcık bugun şimdi müdür gitti rahatım
sen nasılsın bebeğiiimmmm.. görüşemedik özledim kiii yaaa giremedim nezamandır doğru düzgün malum psikolojik çöküntü sebebiylan
Ses cıkmadı mı hala? :26:
aaa niyemiş öyle deme kendine çok güzel benim piskom ben çok beğendiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?