- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
ne alakaa sende burdasın yaa kızz olmayanları söyledim görmüyon muanam bu kız hep beni tersliyorr
Uzaklaaarrrrrda aramaaağğğğ çünkü sen içimdesiiiin taht kurmuşsun kalbiimeeee en gözeeel yerindesiiiinnnnn. Sana armaan ediyrum bu parçayı
İş olsun yeter ki kuzum, biz hep buralardayız, bir tel kadar yakınız
Evet şafağımz bugün 27 , Gaziantepdeyizzzz
Süperim, zımba gibiyim. Bende özledim seni. Eskisi gbi muhabbet edemiyoruz
Hergün böyle oluruz inşallaaah
iyiyim ladymm nasıl olim
gündüzleri iyiyim geceleri kötü.... şimdilik böyle oda geçecek işallah...
bülbül sesli nasılsın bakam
evdeyim yavrum gece 3 te girdim yataga uyudum misler gibi minik yeğenimden ayrılmak çok zor geldi ama napıcan mecbur. kıymetli ve pek muhterem kv az önce geldi laf lafı açtı ve her zaman ki gibi bi inci saçtı gitti o olsa annesini babasını bırakıp başka şehire gitmezmiş ben nasıl gelmişim. ne kadan ilginç dimi kimbilir belki rabbim çok değil birkaç sene sonra tek kızceğizini uzaklara gelin etmesini nasip eder de kısmet denen şeyin ne olduğunu anlarneyse özledim laaaa hepinizi topiği şen örünce eski zamanlardaki topik sohbetlerimiz geldi aklıma
komşummmm bitaneemmmm
evet yaa öyleymiş ben yeni öğrendim birde bireyseli bekliyorum sözde...
bu bankalarda yülselme olayı nasıl oluyor canım yaa
mesela gişe-bireysel-kobi.... sonra ne pekii:26:
resim yok canım benim facede eklerim şimdi
aferin yavrumaaa
canım zayıfım ya bide esmerim ondan şeettiydimm
sağol canım benim o senin güzelliğinn
bi yavaş gelin beeeee
iyiyim kuzum sen nasılsınnbülbül sesli nasılsın bakam
evdeyim yavrum gece 3 te girdim yataga uyudum misler gibi minik yeğenimden ayrılmak çok zor geldi ama napıcan mecbur. kıymetli ve pek muhterem kv az önce geldi laf lafı açtı ve her zaman ki gibi bi inci saçtı gitti o olsa annesini babasını bırakıp başka şehire gitmezmiş ben nasıl gelmişim. ne kadan ilginç dimi kimbilir belki rabbim çok değil birkaç sene sonra tek kızceğizini uzaklara gelin etmesini nasip eder de kısmet denen şeyin ne olduğunu anlarneyse özledim laaaa hepinizi topiği şen örünce eski zamanlardaki topik sohbetlerimiz geldi aklıma
Seni snirlendirmek hoşuma gidiyo ndense kııız takılıyorum sana
Yeğruuuummmmmm ne güzel şarkılar söylüyon sen üleeee
Olacak o kdar kuzum başının yastığa koydğunda düşünmek istemesende o fkirler anılar doluşuverirler beynine
Seni snirlendirmek hoşuma gidiyo ndense kııız takılıyorum sana
Yeğruuuummmmmm ne güzel şarkılar söylüyon sen üleeee
Olacak o kdar kuzum başının yastığa koydğunda düşünmek istemesende o fkirler anılar doluşuverirler beynine
nerelerdesin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merak ediyorduk senii
noldu kaynana ile durumlar
yerleştilermi
sınırı koyabildinmi iyice araya
aaa sen nereye gitmiştinki antalyadamıydın yoksaaaaaaaaaa:))
kız kaynana yavaş yavaş gerçek yüzü göstermeye başlamış
Hııııı Morincimde tamam dicekti sanki hııııııh avcunu yalar artık oBence o seni arayacak ve diycek ki hiç bişi olmamış gibi, şu gün seni istemeye geliyoruz
Yok kuzum koç gelmedi ama bohça geldi altın geldi tatlı geldiSarı şekeriiiimmm Kurbanlık koç geldi mi?
Evet kuzum ya şu patronun bakışları olmasa daha rahat takip edicem ama bu da yeter artıkcanımmm canımmm nişanlı meleğimmm benim
maşallah nazar değmesin... böyle olalım kafamızı azıcık olsun burada dağıtabilliyoruz valla dertten tasadan ya burası hep böyle olsun
komşummmm bitaneemmmm
iyiyim kuzum sen nasılsınn
nasıl geçti bayram eve gelmek zor geldi miiikv ye bak senn büyükk konuşulmaması gerektiğini bilmiyo muu
ahahah neden ki aceppp
doluyor valla.. onu hiçbirşey engelleyemiyor...
sen ne yaptın nasıl gidiyor yoktur bir sıkıntı işalla
annem kuzum benim şehir dışına gelin gittiğimi bilmiyo muydun seno kadan ağladım üzüldüm topikte hiç mi duymazsın güya bi şeyi kaçırmaz alıntılaya alıntılaya gelir oldu mu şimdi morum incim incili morum taşındılar bayramdan önce bebekim akşama yemeğe çıkıcaz yukarı gelin dedi bende tımam dedim dudak ucuylan yeni geldik ya çıkalım bari dedim çok şükür şimdi evde değil daha pek anlayamadım nasıl olduğumuzu sınır koyabıldım mı koyamadım mı çünkü araya bayram girdi snra biz gittik memlekete dün gece geldik derken bundan sonra nasıl olduğunu görücez asıl haberler sendeymiş kuzum ya tam isteme aşamasındayken nasıl becerdiniz tekrar ayrılmayı valla anlamadım çok uzak kalmışım konulara:26:
ne yapayım ama geri mi kalayım can havliyle alıntıladım hepsiniiisyan ediyorsun ama maşallah herşeye cevap vermişsin :):):)
kobi pazarlama en son bizde canım sonra yönetmen oluyor ve şube müdürleri onlar arasından seçiliyor işte
ama büyük rütbeleri şube müdürü veya onun müdürü gmy vs elemanları herzaman pazarlama içinden seçerler bizim bankada
Ne koymuştu bebişin adınıbülbül sesli nasılsın bakam
valla yapar mı yapar
ama öyle birşey yapsada valla diyorum bak ailecek kovarım onu kapıdan
Hııııı Morincimde tamam dicekti sanki hııııııh avcunu yalar artık o
Yok kuzum koç gelmedi ama bohça geldi altın geldi tatlı geldi
Evet kuzum ya şu patronun bakışları olmasa daha rahat takip edicem ama bu da yeter artık
Komşummmm naber güzelim iyileştin mi düzeldin mi bakayım
hıııııııııııııııııııııııııı ayynennnde öyle işte. hımmmmmmmmmmmmmmııııııııııııııııııııı
Hııııı Morincimde tamam dicekti sanki hııııııh avcunu yalar artık o
Yok kuzum koç gelmedi ama bohça geldi altın geldi tatlı geldi
Evet kuzum ya şu patronun bakışları olmasa daha rahat takip edicem ama bu da yeter artık
Komşummmm naber güzelim iyileştin mi düzeldin mi bakayım
ne yapayım ama geri mi kalayım can havliyle alıntıladım hepsinii
canım şimdi yani kobi aslında pazarlama mı oluyor yoksa kobiden sonra pazarlama mı geliyor
ve mesela pazarlamaya kadar yükselse ondan sonra büyük rütbeleri veya müdürlük fln ordan mı seçiliyor
Ne koymuştu bebişin adını
kv sınırları cok zorluyo, valla çocuğundan cıkıcak haberi yok
Sen dayanamazsın ki , çok seviyorsuuun.
Atarına atar giderine gider şeklimiz yeter hahahahhhhhh
Bence morincim azcık burnunu sürtüp tamam deeer .. demez mi ki :18:
s4 planları suya mı düştü
bi tanıdığımıza kurbanlık koç gitmiş( erzurumlular) boynuzundada bilezik takmışlar
Bence morincim azcık burnunu sürtüp tamam deeer .. demez mi ki :18:
s4 planları suya mı düştü
bi tanıdığımıza kurbanlık koç gitmiş( erzurumlular) boynuzundada bilezik takmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?