Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ne alakaa sende burdasın yaa kızz olmayanları söyledim görmüyon mu anam bu kız hep beni tersliyorr

Seni snirlendirmek hoşuma gidiyo ndense kııız takılıyorum sana

Yeğruuuummmmmm ne güzel şarkılar söylüyon sen üleeee

iyiyim ladymm nasıl olim
gündüzleri iyiyim geceleri kötü.... şimdilik böyle oda geçecek işallah...

Olacak o kdar kuzum başının yastığa koydğunda düşünmek istemesende o fkirler anılar doluşuverirler beynine

aaa sen nereye gitmiştinki antalyadamıydın yoksaaaaaaaaaa:))

kız kaynana yavaş yavaş gerçek yüzü göstermeye başlamış

isyan ediyorsun ama maşallah herşeye cevap vermişsin :):):)

kobi pazarlama en son bizde canım sonra yönetmen oluyor ve şube müdürleri onlar arasından seçiliyor işte

ama büyük rütbeleri şube müdürü veya onun müdürü gmy vs elemanları herzaman pazarlama içinden seçerler bizim bankada

iyiyim kuzum sen nasılsınn

nasıl geçti bayram eve gelmek zor geldi miii kv ye bak senn büyükk konuşulmaması gerektiğini bilmiyo muu

ahahah neden ki aceppp

doluyor valla.. onu hiçbirşey engelleyemiyor...

sen ne yaptın nasıl gidiyor yoktur bir sıkıntı işalla

nerelerdesin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

merak ediyorduk senii
noldu kaynana ile durumlar

yerleştilermi

sınırı koyabildinmi iyice araya

aaa sen nereye gitmiştinki antalyadamıydın yoksaaaaaaaaaa:))

kız kaynana yavaş yavaş gerçek yüzü göstermeye başlamış

annem kuzum benim şehir dışına gelin gittiğimi bilmiyo muydun sen o kadan ağladım üzüldüm topikte hiç mi duymazsın güya bi şeyi kaçırmaz alıntılaya alıntılaya gelir oldu mu şimdi morum incim incili morum taşındılar bayramdan önce bebekim akşama yemeğe çıkıcaz yukarı gelin dedi bende tımam dedim dudak ucuylan yeni geldik ya çıkalım bari dedim çok şükür şimdi evde değil daha pek anlayamadım nasıl olduğumuzu sınır koyabıldım mı koyamadım mı çünkü araya bayram girdi snra biz gittik memlekete dün gece geldik derken bundan sonra nasıl olduğunu görücez asıl haberler sendeymiş kuzum ya tam isteme aşamasındayken nasıl becerdiniz tekrar ayrılmayı valla anlamadım çok uzak kalmışım konulara:26:

Bence o seni arayacak ve diycek ki hiç bişi olmamış gibi, şu gün seni istemeye geliyoruz
Hııııı Morincimde tamam dicekti sanki hııııııh avcunu yalar artık o
Sarı şekeriiiimmm Kurbanlık koç geldi mi?
Yok kuzum koç gelmedi ama bohça geldi altın geldi tatlı geldi
canımmm canımmm nişanlı meleğimmm benim

maşallah nazar değmesin... böyle olalım kafamızı azıcık olsun burada dağıtabilliyoruz valla dertten tasadan ya burası hep böyle olsun
Evet kuzum ya şu patronun bakışları olmasa daha rahat takip edicem ama bu da yeter artık
komşummmm bitaneemmmm

Komşummmm naber güzelim iyileştin mi düzeldin mi bakayım

iyiyim kuzum sen nasılsınn

nasıl geçti bayram eve gelmek zor geldi miii kv ye bak senn büyükk konuşulmaması gerektiğini bilmiyo muu

ahahah neden ki aceppp

Bilmemmm :13:

doluyor valla.. onu hiçbirşey engelleyemiyor...

sen ne yaptın nasıl gidiyor yoktur bir sıkıntı işalla

Yok incim bi skıntım Allaha şükür iyiym mutluyum

kız bilmezmiyim biliyorum tabiiikisi benden böyle birşey kaçarmı
ben bayramda memlekete gittiğini bilmiyordum sadece .... birde bi ton kınamış beni yaaaaaaaaa deliye bak asıl sana kınnnnnnnnn :):):)

iyi bakalım yavaş yavaş renkler iyice belli olur .. sen saygını bozmadan mesafeni koyda

aynen canım.. yk yere kavga edip bitirdik.

ne yapayım ama geri mi kalayım can havliyle alıntıladım hepsinii

canım şimdi yani kobi aslında pazarlama mı oluyor yoksa kobiden sonra pazarlama mı geliyor
ve mesela pazarlamaya kadar yükselse ondan sonra büyük rütbeleri veya müdürlük fln ordan mı seçiliyor

Ne koymuştu bebişin adını

kv sınırları cok zorluyo, valla çocuğundan cıkıcak haberi yok

valla yapar mı yapar

ama öyle birşey yapsada valla diyorum bak ailecek kovarım onu kapıdan

Sen dayanamazsın ki , çok seviyorsuuun.

hıııııııııııııııııııııııııı ayynennnde öyle işte. hımmmmmmmmmmmmmmııııııııııııııııııııı

Bence morincim azcık burnunu sürtüp tamam deeer .. demez mi ki :18:

s4 planları suya mı düştü

bi tanıdığımıza kurbanlık koç gitmiş( erzurumlular) boynuzundada bilezik takmışlar

canım bireysel müşteri ilşkleri bireysl pzarlma
sonra kobi müştri ilşkleri sonra kobi pazarlama
birde bunların kendi içlerinde rütbeleri var
bireysel müşteri ilşkilerinde önce müşteri temsizcisi sonra uzman yard sonra uzman sonra yönetmen yard sonra yönetmen oluyor ondan sonra diğer bölüme geçiyor

en son yani şube müdüründen bir önceki seviye
kobi pazarlama yönetmen oluyor
ay çok karışık bunlar ya

Son düzenleme:
Ne koymuştu bebişin adını

kv sınırları cok zorluyo, valla çocuğundan cıkıcak haberi yok

Sen dayanamazsın ki , çok seviyorsuuun.

evet öyle ama yinede avucunu yalicak işte görür o busefer okadar kolay olmayacak

hatta belkide hiç olmayacak valla çok ciddiyim bu sefer .)

bi tanıdığımıza kurbanlık koç gitmiş( erzurumlular) boynuzundada bilezik takmışlar

Aynen canım ya gitti canım s4 Şaka bi yana biz istemedik kuzum adağını bana yaptılar sadece. Babam kesinlikle istemiyoruz et koç fln dedi. Bana fikrimi planlarımı soran yok tabi

demez..... demeyecek...

vay be... ne güzel adetler var öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…