Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sende yok ki bulamadım yaaa link atın bana piskoyuu :116::116:

aaa tospaaa sesime geldiii

önce dua ediyoruz hayırlısı diye sonra Rahman cevap veriyor .. Hayırlısı oluyor ama biz üzülüyoruz ..
E hani hayırlısını istemiştik ? Al sana hayırlısı iştee

Bence o seni arayacak ve diycek ki hiç bişi olmamış gibi, şu gün seni istemeye geliyoruz

aynen kuzum arayı bukadar açmayalım birdaha

yada açmıyım birdaha

önce dua ediyoruz hayırlısı diye sonra Rahman cevap veriyor .. Hayırlısı oluyor ama biz üzülüyoruz ..
E hani hayırlısını istemiştik ? Al sana hayırlısı iştee
anlamadım amaa neysem herşeyde vardır bir hayırrr
ahahahahah

öyle yap tabiiki

seninkindende ses çıkmadı birdaha dimi

yapıcammm yok canım bayramdaki olaylardan sonra bitirdik ya artık mulu havaları çiziyor bana whatsaptan

sende yok ki bulamadım yaaa link atın bana piskoyuu :116::116:

aaa tospaaa sesime geldiii
bülbül sesli nasılsın bakam

Hoşgeldin kız evliiii

Evinde misin? memlkette mi?

evdeyim yavrum gece 3 te girdim yataga uyudum misler gibi minik yeğenimden ayrılmak çok zor geldi ama napıcan mecbur. kıymetli ve pek muhterem kv az önce geldi laf lafı açtı ve her zaman ki gibi bi inci saçtı gitti o olsa annesini babasını bırakıp başka şehire gitmezmiş ben nasıl gelmişim. ne kadan ilginç dimi kimbilir belki rabbim çok değil birkaç sene sonra tek kızceğizini uzaklara gelin etmesini nasip eder de kısmet denen şeyin ne olduğunu anlar neyse özledim laaaa hepinizi topiği şen örünce eski zamanlardaki topik sohbetlerimiz geldi aklıma

Huuuu huuuuu herkes burdaymış
komşummmm bitaneemmmm

aaa evet kuzum bizim bankadada öyle ilk 6 ay stajyer olarak gözüküyorlar kötü yaaa :26:
evet yaa öyleymiş ben yeni öğrendim birde bireyseli bekliyorum sözde...
bu bankalarda yülselme olayı nasıl oluyor canım yaa
mesela gişe-bireysel-kobi.... sonra ne pekii:26:

ama seni göremedim
resim yok canım benim facede eklerim şimdi

Sizi uğraştırmamak adına , linkleri atıverdim
aferin yavrumaaa

aaa niyemiş öyle deme kendine çok güzel benim piskom ben çok beğendiiim
canım zayıfım ya bide esmerim ondan şeettiydimm
sağol canım benim o senin güzelliğinn

bi yavaş gelin beeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…