Icler acısı vampır kardess
Sabah 06:00 da yatıyorsun sonra 15:00 de uyanıyorsun 9 saat yapıyorrr
ben saat 6yla 5 arası için söyledim 11 saati zaten :)
ben de ilk kez duyuyorum:26: başka bi versiyonunu biliyorum ama yöreden yöreye değişiyo heralllmesela yemek yerken lokmalar boğazına takılıyosa aklından geçen kişinin adını söyleyince inerse demek ki onun karnı aç ne kadan saçmaymış bu versiyonu
sanki güzel bi şeyler olacakmış gibi hisler doğuyo içime kırmızımmmm
burdayım örtmenim beni var yaz sen gelmeyince çıktı cimcimeler topik düştü didiler ama ben bekledim
3 hafta oldu canım... bizde eylülde gidecektik.. kısmet
Hakkında hayırlısı neyse o olsun..
Hayırlısıysa eğer senin için inşallah bir an önce kıymetini değerini anlar da gönlünü almaya çalışır..
eğer senin için hayırsızsa bugün üzüldüğün şey için yarın çok şükür diyebilirsin.
Rabbim Hakkımda Hayırlı Olanı Gönlüme Razı Eyle, Gönlümdekini Hakkımda Hayırlı Eyle..
Günaydın yawrucuklarımm:))) Dün bişey sordum kaynamışş arada sorum yahu..
Düğünde ilk çıkışta gelin boynuna falan birşey takarmı ya.Ailenin taktıklarından bahsetmiyorum.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun..
Hayırlısıysa eğer senin için inşallah bir an önce kıymetini değerini anlar da gönlünü almaya çalışır..
eğer senin için hayırsızsa bugün üzüldüğün şey için yarın çok şükür diyebilirsin.
Rabbim Hakkımda Hayırlı Olanı Gönlüme Razı Eyle, Gönlümdekini Hakkımda Hayırlı Eyle..
amin canım benim sağoll
ama hiç değerimi anladığını falan zannetmiyorum
dün abisinin eşi aradı
ona demişki ben morinciyi o beni aramadan aramam artık.!!yengeside demişki sen morinci gibi hem güzel hem temiz hem iyi hem imanlısını birdaha bulamazsın bundan emin ol demiş. o yengesi beni çok severdi.
beyefendi hala triplerdeymiş.
beni aradı bana diyorki morinci sennki böyle diyor sen ara bari bitmesin nolur
ya dedim o öyle diyorsa bende şöyle diyorum bırak aramayı o arasa bile bu iş olmaz bundan sonra dedim
adama bak hala asabilik peşinde . yazıklar olsun ona ya..!!!
ne gibi yani ben anlamadım takı olarak mı kuzum yoksa herhangi bir adetten mi bahsettin acaba ?
yada ben daha uyanamadım
Şöyle şimdi takı takılmadan ben ilk dansa falan çıkıyorum ya.Hani boynumda bişey bulundurmalımıyım?
yoksa öle mi çıkıcam takı takılcak.
he anladım kuzum. bizde birşey bulundurulmaz dan edilir danstan hemen sonrra damat setiini akar ama heryerin adeti farklıdır belki bilemedim
ama takma bence yaa ben gelinliğin üstüne çok fazla bişiler takılması taraftarı değilim sanki onun masumiyeti bozuluyor
yavrum gece kuşuymuşsunuz siz ladyleHanı yoksunyalancııı
bizde de düğün sonuna doğru başlar takı merasimi değişiyodur muhtemelen morincimin dediği gibi canım.Günaydın yawrucuklarımm:))) Dün bişey sordum kaynamışş arada sorum yahu..
Düğünde ilk çıkışta gelin boynuna falan birşey takarmı ya.Ailenin taktıklarından bahsetmiyorum.
anammm bi el sallayaydın keşkem " selamın aleyküm nihat hocam öncelikle kk daki arkadaşlarıma selam eder sana hıçkırık sorusu sormak isterim" diye bi girseydinevet o bayağı ilginç ve yaratıcı bir inanışmış :)
ama ben bu hıçkırık olayını öğrenmek istiyoruuuum
dün akşam nihat hocaya gittik
ona soracaktımda teyzem müsaade etmedi ayıpmış hıçkırık sorulurmuymuş
yaw bilmiyorum öğrenmem lazım ne var bundaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?