Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Günaydın yawrucuklarımm:))) Dün bişey sordum kaynamışş arada sorum yahu..
Düğünde ilk çıkışta gelin boynuna falan birşey takarmı ya.Ailenin taktıklarından bahsetmiyorum.

evet o bayağı ilginç ve yaratıcı bir inanışmış :)
ama ben bu hıçkırık olayını öğrenmek istiyoruuuum
dün akşam nihat hocaya gittik
ona soracaktımda teyzem müsaade etmedi ayıpmış hıçkırık sorulurmuymuş
yaw bilmiyorum öğrenmem lazım ne var bundaaa

gunaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
bu lady yine uyumamış sabaha kadar.içime dert oldu

Düğünde ilk çıkışta gelin boynuna falan birşey takarmı ya.Ailenin taktıklarından bahsetmiyorum.

ne gibi yani ben anlamadım takı olarak mı kuzum yoksa herhangi bir adetten mi bahsettin acaba ?
yada ben daha uyanamadım

ne gibi yani ben anlamadım takı olarak mı kuzum yoksa herhangi bir adetten mi bahsettin acaba ?
yada ben daha uyanamadım

Şöyle şimdi takı takılmadan ben ilk dansa falan çıkıyorum ya.Hani boynumda bişey bulundurmalımıyım?

yoksa öle mi çıkıcam takı takılcak.

Şöyle şimdi takı takılmadan ben ilk dansa falan çıkıyorum ya.Hani boynumda bişey bulundurmalımıyım?

yoksa öle mi çıkıcam takı takılcak.

he anladım kuzum. bizde birşey bulundurulmaz dan edilir danstan hemen sonrra damat setiini akar ama heryerin adeti farklıdır belki bilemedim
ama takma bence yaa ben gelinliğin üstüne çok fazla bişiler takılması taraftarı değilim sanki onun masumiyeti bozuluyor

Benim güzel kokumu almayı arzu edenler kırmızı gül koklasınlar ( manevi)

Rabbim cennet bahçesinde Allah Resulünün sav kokusunu almak dileğiyle Cumanız Mübarek Olsun.

Günaydınnn Kızlarrrrr

Son düzenleyen: Moderatör:

Tam olarak bundan bahsediyorumm Anladım kuşum.Bencede öle bakalım herkes bişey söylüyor.İnsanın kafasını karıştırıyorlar.Canım ne isterse onu yapcam

cümletennnn günaydın yavrularrrrrr

Hanı yoksun yalancııı
yavrum gece kuşuymuşsunuz siz ladyle gündüz gel akşamı beraber ederik hem dün akşam aşk tazeliyodum

bizde de düğün sonuna doğru başlar takı merasimi değişiyodur muhtemelen morincimin dediği gibi canım.

anammm bi el sallayaydın keşkem " selamın aleyküm nihat hocam öncelikle kk daki arkadaşlarıma selam eder sana hıçkırık sorusu sormak isterim" diye bi girseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…