Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

son ikisi hariç diğerleri herrzaman yaptığım şeyler
ama tebarekeyi birtürlü alışkanlık haline getiremedim uykum gelince çok sersemleşiyorum yya

yok mudur buna hizmet veren bi topik kk da sorsan belki bilen birileri çıkar canım olmaz mı:26:

Off ewet ya.valla geçsinn sıkıldım artık.Çok gerdi beni bu aylar
bi de ben işten çıkamıyorum hee anca iş çıkışı bazen öğle aralarımda gidip alışveriş yapıyorum

Allah aşkınızı daim etsin kumrular
Gördüm yazıp kaçmışsın Meğer çook mööhöm işlerin varmış

amin cümlemizinkini yavrum rabbim şu mübarek ayda kabul etsin dualarımızı da mutlu mesut yaşayalım hepimiz

pekisi o zemen barışalımm :13:

Nazar yivruumm , bugün pek keyfim yok gibi içimde bir sıkıntııı :96::97:
Hayırdır inşAllah:26:
bi sorun yok dimi?

nolur bizde öğrensek

günaydın hepinize canlarım nabersiniz
Günaydın gızzz gelinn
Napyn ne ediyon, niye erkenden kalkıyosun sen

son ikisi hariç diğerleri herrzaman yaptığım şeyler
ama tebarekeyi birtürlü alışkanlık haline getiremedim uykum gelince çok sersemleşiyorum yya
Bende kaçırıyorum bazen çoğunu, bi an aklımdan çıkıyo.
alışkanlık haline getiririz inşallah

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

[QUOTE=istahsiztospaa;31235962

bi de ben işten çıkamıyorum hee anca iş çıkışı bazen öğle aralarımda gidip alışveriş yapıyorum

Niye çıkamıyorsun :))) Ben herşeyimi bi kerede aldm gittim toplu ne varsa :))) Ufak tefek şeyleride haftasonu tamamlıyorum.Aklıma geldikçe.

aaaaaaa hakikaten kıııız hiç aklımada gelmedi dur ben bi bakınayımmmmmmmmmmm
hatta olmadı konu açarım napiim çok merak ediyorum bak bu sabahta hıçkırık tuttu.. biraz bekledim baktım geçmiyor ......... andıysa dursun dedim durdu ya la:44::44::44::44:
ya psikolojikmi acaba diyorum ama psikolojimde bozuk değilki okadar. o yüzden öğrenmem lazım

allah bozmasın kuzum
amin canım sen nassın

Niye çıkamıyorsun :))) Ben herşeyimi bi kerede aldm gittim toplu ne varsa :))) Ufak tefek şeyleride haftasonu tamamlıyorum.Aklıma geldikçe.

izin vermiyo patron pek tınımınımda değil yani canım isteyince çıkıcam sözleşmem yok bi şeyim yok haber de verdim daha nossun benim de çok bi şeyim kalamdı alacak. küçük ev aletlerim var onları da kendime yük etmiyim burdan oraya diye dedim internetten alsam direk nişanlıma göndersem olur mu ki. ama kimisi netten alma diyo kimisi aldım memnunum diyo bilemedim kararsız kaldım:26:

iyiyim çok şükür ama hava cok sıcak bunalıyorum bazen

inşalah canımmm:101:

Alma internetten mağazadan al heryerde geçecek bi garantin olacak.İnternettekileri heleki elektronik güvenmiyorum açıkcası.
Sonra para iadesidir bilmem ne çok uğraşırsın.

Hayırdır inşAllah:26:
bi sorun yok dimi?

[/B][/FONT]

yaa sorun yok aslında da dün ben istemediğim halde iş yerinden arkadaşlarıyla iftar yaptı bende istemedğim bir şeyi yapmıycaktın söz verdin dedim en ufak bir şeyde hemen söz verdin söz verdin mi diyceksin alt tarafı iftar falan dedi ona bozuldum bende ,

bide kaaç saat mesajlara geç cevap verdii takıldı resmen , alındığımı farketti güzel şeyler söylüyo falan yumuşıyım diye ama bilmiyorum istemediğim bişeyi yaptı sonuçtaa :96:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bu kadar üstüne düşme ya. :26:
Ya insan arkadaşlarıyla olunca ister istemez biraz geç yazabiliyo. hak veriyorum yani.
alttan al biraz. bak aranız daha yeni düzelmişken böyle şeyleri büyütmeyin bence :26:

eylülcüm bnce sen biraz fazla üstüne düşüyorsun sıkılıyordur büyük bi ihtimalle sonra yıne sen üzülüyorsun
biraz rahat bırak kötü bişey yapmamıs ki dediği gibi sadece iftar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…