*Allahümme ecirni minennar. (cehennemden kurtulur.)
sabah ve akşam namazını kıldıktan sonra...
*Euzü billahis semiil alimi mineşşeytanirracim. (70 melek dua eder.)
sabah yada akşam 3 kez.
*Sıkıntılı ve borçlu olan 1000 kere LA HAVLE derse AllahüTeala işini kolaylaştırır.
*Günde 100 kere La ilahe illahlah diyen kimsenin kıyamet gününde yüzü ay gibi parlar.
*Evden çıkarken Ayetül Kürsi okuyana melekler , eve gelene kadar dua eder.
*Tebareke 'yi okumadan yatmayın. Her gece okuyan Kadir gecesini ihya etmiş gibi sevaba kavuşur.
* Yatsında sonra Amenerrasulü okuyana , geceyi ibadetle geçirmiş sevabı verilir.
yok mudur buna hizmet veren bi topik kk da sorsan belki bilen birileri çıkar canım olmaz mı:26:ah canım ya çooğ uğraştım ama teyzem bırakmadı..
hoca soruları alırken elde kaldırdım birkaç kez teyzeme çaktırmadan ama ozamanda hep yaşlı teyzeleri seçti beni seçmedi zaten 2defa el kaldırabildim ondada seçilmedim
ben bu hıçkırık olayını nasıl çöziciiiiim
Off ewet ya.valla geçsinn sıkıldım artık.Çok gerdi beni bu aylar
Allah aşkınızı daim etsin kumrular
Gördüm yazıp kaçmışsınMeğer çook mööhöm işlerin varmış
Günaydın kızlarım
Size dün bahsettiğim duaları yazdım. Koşun 109.syfaya
ahahahahahaha.
bebek deyince senin ve pembişin damlaması lazımdı. niye gellmediniz la
amin kuşumhuuh muhabbet kuşları,aşk böcükleri sizi. maşallah anzar değmesin
nolur bizde öğrensek
günaydın hepinize canlarım nabersiniz
amin kuşum
günaydın gelin adayıben böyleyim bugün
Hayırdır inşAllah:26:pekisi o zemen barışalımm :13:
Nazar yivruumm, bugün pek keyfim yok gibi içimde bir sıkıntııı :96::97:
Günaydın gızzz gelinnnolur bizde öğrensek
günaydın hepinize canlarım nabersiniz
Bende kaçırıyorum bazen çoğunu, bi an aklımdan çıkıyo.son ikisi hariç diğerleri herrzaman yaptığım şeyler
ama tebarekeyi birtürlü alışkanlık haline getiremedim uykum gelince çok sersemleşiyorum yya
yok mudur buna hizmet veren bi topik kk da sorsan belki bilen birileri çıkar canım olmaz mı:26:
bi de ben işten çıkamıyorum hee anca iş çıkışı bazen öğle aralarımda gidip alışveriş yapıyorum
amin cümlemizinkini yavrum rabbim şu mübarek ayda kabul etsin dualarımızı da mutlu mesut yaşayalım hepimiz
biri benden bahsetmiş kim bebek mii kim yapmıs
bende yapcam inşallah 4 5 ay sonra
yok mudur buna hizmet veren bi topik kk da sorsan belki bilen birileri çıkar canım olmaz mı:26:
bi de ben işten çıkamıyorum hee anca iş çıkışı bazen öğle aralarımda gidip alışveriş yapıyorum
amin cümlemizinkini yavrum rabbim şu mübarek ayda kabul etsin dualarımızı da mutlu mesut yaşayalım hepimiz
amin canım sen nassınallah bozmasın kuzum
Niye çıkamıyorsun :))) Ben herşeyimi bi kerede aldm gittim toplu ne varsa :))) Ufak tefek şeyleride haftasonu tamamlıyorum.Aklıma geldikçe.
Hayırdır inşAllah:26:
bi sorun yok dimi?
Günaydın gızzz gelinn
Napyn ne ediyon, niye erkenden kalkıyosun sen
Bende kaçırıyorum bazen çoğunu, bi an aklımdan çıkıyo.
alışkanlık haline getiririz inşallah
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.[/QUOTE
uykum var ama hava o kadar sıcakki uyuyamıyorum
bi de kocişim işe gidiyor ya o calısırken uyumak olur mu vicdan yapıyorum
seneye daha erken kalkmıs kahvaltı hazırlıyor olacagım inşallah aşkuşuma
ben aşkı her daimyaşıyorum bebeğim allah nazarlardan saklasınİkiz didik, üçüz didik, beşiz didik. ama gelmedin dün
Sende mi aşk yaşıyodun
amin canım sen nassın
izin vermiyo patron pek tınımınımda değil yani canım isteyince çıkıcam sözleşmem yok bi şeyim yok haber de verdim daha nossunbenim de çok bi şeyim kalamdı alacak. küçük ev aletlerim var onları da kendime yük etmiyim burdan oraya diye dedim internetten alsam direk nişanlıma göndersem olur mu ki. ama kimisi netten alma diyo kimisi aldım memnunum diyo bilemedim kararsız kaldım:26:
Burda şakır şakır yağmur yağıyo ve ben resmen üşüyorumHayırdır inşAllah:26:
bi sorun yok dimi?
Günaydın gızzz gelinn
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.[/QUOTE
uykum var ama hava o kadar sıcakki uyuyamıyorum
bi de kocişim işe gidiyor ya o calısırken uyumak olur mu vicdan yapıyorum
seneye daha erken kalkmıs kahvaltı hazırlıyor olacagım inşallah aşkuşuma
ben aşkı her daimyaşıyorum bebeğim allah nazarlardan saklasın
Ooh aman nazar değmesin, Allah bir ömür mutlu etsin, hep böyle mıc mıc olun
bi sorun yok dimi?
Günaydın gızzz gelinn
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.
amin canım sen nassın
izin vermiyo patron pek tınımınımda değil yani canım isteyince çıkıcam sözleşmem yok bi şeyim yok haber de verdim daha nossunbenim de çok bi şeyim kalamdı alacak. küçük ev aletlerim var onları da kendime yük etmiyim burdan oraya diye dedim internetten alsam direk nişanlıma göndersem olur mu ki. ama kimisi netten alma diyo kimisi aldım memnunum diyo bilemedim kararsız kaldım:26:
bi sorun yok dimi?
[/B][/FONT]
Burda şakır şakır yağmur yağıyo ve ben resmen üşüyorum
Ooh aman nazar değmesin, Allah bir ömür mutlu etsin, hep böyle mıc mıc olun
yagmur muuu ne güzelllll
burda sıcak rüzgarlar esiyo poyraz mıydı adı bunalıyo insan
amin canım amin hepimiz hep mutlu oluruz inşallah
Bence bu kadar üstüne düşme ya. :26:yaa sorun yok aslında da dün ben istemediğim halde iş yerinden arkadaşlarıyla iftar yaptı bende istemedğim bir şeyi yapmıycaktın söz verdin dedim en ufak bir şeyde hemen söz verdin söz verdin mi diyceksin alt tarafı iftar falan dedi ona bozuldum bende ,
bide kaaç saat mesajlara geç cevap verdii takıldı resmen , alındığımı farketti güzel şeyler söylüyo falan yumuşıyım diye ama bilmiyorum istemediğim bişeyi yaptı sonuçtaa :96:
İnşallah güzelimyagmur muuu ne güzelllll
burda sıcak rüzgarlar esiyo poyraz mıydı adı bunalıyo insan
amin canım amin hepimiz hep mutlu oluruz inşallah
yaa sorun yok aslında da dün ben istemediğim halde iş yerinden arkadaşlarıyla iftar yaptı bende istemedğim bir şeyi yapmıycaktın söz verdin dedim en ufak bir şeyde hemen söz verdin söz verdin mi diyceksin alt tarafı iftar falan dedi ona bozuldum bende ,
bide kaaç saat mesajlara geç cevap verdii takıldı resmen , alındığımı farketti güzel şeyler söylüyo falan yumuşıyım diye ama bilmiyorum istemediğim bişeyi yaptı sonuçtaa :96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?