cümletennnn günaydın yavrularrrrrr
bizde de düğün sonuna doğru başlar takı merasimi değişiyodur muhtemelen morincimin dediği gibi canım.
Gnaydın şekerimmYok düğün sonu olmaz bizde danstan sonra başlar.ilk çıkışta olsunmu diye sordum.Tamam balım
Düğünede az kaldı hanii:))))
kız boncuk dün bensiz bol bol bebek muhabbeti yapmışsınız
bizde de düğün sonuna doğru başlar takı merasimi değişiyodur muhtemelen morincimin dediği gibi canım.
Gnaydın şekerimmYok düğün sonu olmaz bizde danstan sonra başlar.ilk çıkışta olsunmu diye sordum.Tamam balım
Düğünede az kaldı hanii:))))
dimi yaa dün ne de güzel hayaller kurduk sevgilimle geçsin artık şu kalan günler
Benim güzel kokumu almayı arzu edenler kırmızı gül koklasınlar ( manevi)
Rabbim cennet bahçesinde Allah Resulünün sav kokusunu almak dileğiyle Cumanız Mübarek Olsun.
Günaydınnn Kızlarrrrr
hayırdır kız küsmüyüz :44:
Tam olarak bundan bahsediyorummAnladım kuşum.Bencede öle bakalım herkes bişey söylüyor.İnsanın kafasını karıştırıyorlar.Canım ne isterse onu yapcam
Günaydın kızlarım
Size dün bahsettiğim duaları yazdım. Koşun 109.syfaya
ahahahahahaha.
bebek deyince senin ve pembişin damlaması lazımdı. niye gellmediniz la
yavrum gece kuşuymuşsunuz siz ladylegündüz gel akşamı beraber ederik hem dün akşam aşk tazeliyodum
anammm bi el sallayaydın keşkem " selamın aleyküm nihat hocam öncelikle kk daki arkadaşlarıma selam eder sana hıçkırık sorusu sormak isterim" diye bi girseydin
görmüyosun kız benii o kadar el sallıyorum şurda kolum koptu hala kimse yok mu diyosunnn :18:
dimi yaa dün ne de güzel hayaller kurduk sevgilimle geçsin artık şu kalan günler
Off ewet ya.valla geçsinn sıkıldım artık.Çok gerdi beni bu aylar
Günaydın kızlarım
Size dün bahsettiğim duaları yazdım. Koşun 109.syfaya
ahahahahahaha.
bebek deyince senin ve pembişin damlaması lazımdı. niye gellmediniz la
ben kopyaladım bile
dün iftardan gecelere kadar konuştuk nişanlımla doyamadık birbirimizebiraz bi görüntülü bi telden sonra baktım uykusu geldi uyuttum onu sonra bende uyudum sahurdan sonra yine konuştuk telden dün bütün gün hiç konuşamamıştık fena çıkardık acısını. ondan gelemedim yoksa accık yokladım topiği kaçtım sonra
ben kopyaladım bile
dün iftardan gecelere kadar konuştuk nişanlımla doyamadık birbirimizebiraz bi görüntülü bi telden sonra baktım uykusu geldi uyuttum onu sonra bende uyudum sahurdan sonra yine konuştuk telden dün bütün gün hiç konuşamamıştık fena çıkardık acısını. ondan gelemedim yoksa accık yokladım topiği kaçtım sonra
amin canım benim sağoll
ama hiç değerimi anladığını falan zannetmiyorum
dün abisinin eşi aradı
ona demişki ben morinciyi o beni aramadan aramam artık.!!yengeside demişki sen morinci gibi hem güzel hem temiz hem iyi hem imanlısını birdaha bulamazsın bundan emin ol demiş. o yengesi beni çok severdi.
beyefendi hala triplerdeymiş.
beni aradı bana diyorki morinci sennki böyle diyor sen ara bari bitmesin nolur
ya dedim o öyle diyorsa bende şöyle diyorum bırak aramayı o arasa bile bu iş olmaz bundan sonra dedim
adama bak hala asabilik peşinde . yazıklar olsun ona ya..!!!
Sonradan farkına varır yaptıklarını da o zaman senin için hiç bir hükmü kalmaz be canım...
bencede canım ya bırak bunları sen kendi canın naısl istiyorsa öyle yap.kendini nasıl mutlu hissedeceksen. önemli olan sensin
pekisi o zemen barışalımm :13:aaaaaaaaaaaaaaa görmedim kiiii:26:
tamam öpim barışalım
Eylül, yevrım? :103::103::103:
nolur bizde öğrensekSöylenmez sııırrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?