Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

çok açım. kahvaltıda pk ypmadım.öğlen yemedim. ağlycam. menemen demeseydin iyiydi
acısını çıkartıyomm gösterdin bana börek çorekleri bitarafım şişecek

kıyamamm sanaaa neden yemedin öğlen yemeğinii:26:

bronzz sende çıkçan dimi..
bende çıkıp bi hava alsam hiç fena olmaz

offfffffffffffffffffff aynen yaaaaaa işte bekledgım cvp! nasıl sınır oluyorum anlatamammmm..sınırlenıyrm bagıryorum cagıryorum,suratına kapatyrm telı ama yıne 1saat sonra sakınlesınce hıc bısey olmamıs gbı devam.bı yandan ıı bı yandanda sınır bozucu.

olurmu cıdden ya.bnde ondan korkuyrm kac sene oldu bıde evlenınce sıkılrmıyım aynı ınsan faln dyorum.sevgımle alakalı bı sorunum yok.ama ınsanın aklına gelıyo.

cidden bunu kendine soruyor musun

evet ben bunu haketmiştim

çok açtım ama yemek istemedim.(kilo korkusundan)
ya can boğazdan gelir kızımm..
böyle yapacaksan bari bi diyetisyene git
hiç yememekle olur mu
bütün gün yemiyon sonra akşam boş mideyi birden dolduruyon
bu hem daha çok kilo yapıyo hemde selülit yapıyo...

evet buçukta çıkcam.
bende yavaş yavaş hazırlanım ozm beraber çıkalım

akşam girerim canım.çıkıyorum ben.öptüm.

görüşürz melis

Ya bunu bende biliyorum ama kendimde uygulayamiyoruuumm :-( duzenli yemek istiyorum ama veremicem diye korkuyorum birazda o yuzden yememeye calisiyorum. Aman neyyyseee

arada sırada aklıma geliyooooo senın hıc gelmedımı kız yoksa bende bı sorunmu var

Hic ya sklrsam dye dusunmedim. Dusunmemde. Sevgimden hic suphem yok. Hatta her gecen gun dahada baglaniyorum.
Oyle seyler aklina sokup cocuktan soguursun. Ondan bikmayacagini, hep cok sevecegini dusun. Geleceginizi dusun. Emin ol dahada baglanacaksin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…