Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bilmem artık şevkle kalkar mıyım yoksa yataktan güle gle mi derim ben sabah saatlerinde yiyemiyorum bişey zaten , iyi yaptın canım ohh ne güzel işte h.sonu gezersiniz beraberr

dün cınımıııı biii künefe çektirdiiiiiiğğn :26:

canım bence sen hiç korkma canını sıkma heee
baksana eşin maşallah senden iyi sınır koyuyor zaten araya. ne güzel
dua et eşim hep destek tam destek

bencede ya banada şevkle her sabah bıkmadan kahvaltı hazırlarım gibi geliyor...
tabi çalışmazsam evlenince
sanırım bende çalışsam bu kadar istekli olmazdım kahvaltı hazırlamaya yardım beklerdim ama şimdi bakıyorum evdeyim ben o gidiyo çalışıyo bi de karnı aç mı göndereyim kıyamam ki. ben acıktıkça buzdolabı dibimde yerim ya da uykum mu var yatar uyurum ama o öyle değil bence bu bi kadının en temel görevlerinden biri annemden öyle gördüm ben hiç babamı kahvaltısız göndermez kapıdan geçirmeden göndermez akşam eve gelince yemek mutlaka hazırdır. hiç de bilemem annemin babamdan sonra eve geldiğini. misafirliğe gittiğinde ona göre ayarlar kendini. babamın isteği değil bu aslında annem öyledir. benimde içime işlemiş ki yapıyorum

canım bence sen hiç korkma canını sıkma heee
baksana eşin maşallah senden iyi sınır koyuyor zaten araya. ne güzel
dua et eşim hep destek tam destek
tek şansım eşim zaten canım şükürler olsun rabbim aramızdaki sevgiyi eksik etmesin inşallah

aaa nolduuuuuuuuuuu nerede herkeees

ihtiyaç molası yavrum geldim yine

maşallah sana canımmmm
içgüdüsel birşey demekki annedende öyle görünce
benim annemle babamı anlattın sanki ayyynılar
bende diyorum eğer eşimin durumu çokkk iyi olur sigprtam vs ödenirde çalışmak zorunda olmazsam eminim annem gibi oluruk heleki sevdiğin adamla evlenince bambaşka bir zevkle yaparsın diye düşünüyorum :))
afferim sana............
ama çalışırsam bende aynı sanırım yardım beklerim herşeye okadar çok koşturamam
kısmet bakalım

heee bende kız kardeşin geldi sandım

Bitanemmm bak geldim işte

Günaydıııın lokumlarım

hoşgeldin bebeğimmm

sıkıldıydım bendeee

dün babam iyi uğraştı benimle heee
bütün gece kendi telefonunu getirdi bana
diyorki sen bu işlerde tecrübelisin ,kızım benim telefon kirlenmiş şunu bozulmayacak şekilde iyice suyla sabunla yıka ama seninki gibi sıcak su olsun soğuk su istemem diye bütün gece dalga geçip durdu annemde diyorki bi ara laptopuda yıka
deli ettiler beni yaaaaa

yok daha gelmedi dövücem bu kızı ya hep geç kalıyo karnım acıktı yavrum izin versen sevdiğin adamla evleneceksin de du bakalım inatçı seni daha ne kadar devam ediceksiniz böyle.

kızz annenle baban çok hoşmuş güldüm bi güzel ama tilifon olayı harbiden üzücü olmuş daha taksidi bitmeden:26: inşallah tamiri mümkündür

nerelerdesin bakım sen saat kaç olmuş daha ortalıkta bronz yok görmicem bidaaa bu topiği anasız

Sen gibin ev hanımı değilim şekerim
faturalarım vardı işlerimi hallettim, iş bırakmadan koştum geldim sizin kollarıııınıııııızaaaaaaaa

dün akşam canım sıkıldı belki birini yakalarım diye girdim ama cok ıssızdı topic. korktum

aaa bebeğim sana söylemedim diiğmi telefonum dün akşam açıldııı
zaten o yüzden dalga geçiyorlar ya biton yıkadım ettim güzelce
ama telefon açıldı maşallah
s3 ü herkese gönüllllllllll rahatlığı ile tavsiye edebilirim sanırım artık maşallah canavar gibi telefon

daha öncede klozete düşmüştü klozet temizdi ama ben yinede ay alamam onuu diyerek üstüne 4 5 defa sifon çektim iyice temizlensin diye sonra bişey yardımı ile aldım birde çıakrdıktan sonra yıkadım iyice yine çalışmıştı :):)
ama bu sefer sıcak suyla yıkadım diye ümidim yoktu da yinede çalıştı be yok böyle bi telefon

gelir birazdan öğrenci kız uyusun dinlensin boşver dövme

ben inat yapmıyorum ki o canımı yakıyor karşılığınıda alıyor ben ne yapayım
zaten eyefendi hala araamadı bundan sonrada arasada bulamaz işte..

günaydın makaracı kızların bal üyesi özledim kız uzun zaman oldu görüşmeyeli
Canım bende özledim vallahi yazdıklarını takip ediyorum ama pek karşılaşamıyoruz. Eşinle ilişkine hep maşallah diyorum tatlım hep böyle mutlu aşık olursunuz inşallah

Ama haklı değiller mi bende aklıma geldikçe gülüyorum alemsin
Neyseki düzeldi masraftan kurtuldun

Noluyo bakıyım burda

okudun mu benim telefonum düzeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiğğ
akşam eve gittim parçaları topladım taktım bi açtım açıldı maşallah yeni telefon almış gibi mutlu hissettim kendimi çok mutluyum kiii
s3 canavar gibi bi telefon bundanda emin oldum artıkın
bizim laptopta sansung annemde diyor elin değmişken bi ara laptopuda yıka çok kirlenmiş

İncim bunu da mı yaptın ya

evet çok seviniyorum ya masrafa hemde telefonun taksidi bile bitmemişti ona çok üzülmüştüm
oh geçti

kızzzzzzzz ev hanımlığını küçümseme dün cam sildim bi sürü bi eve niye bukadan pencere yapılır ki diye müteahhit kp mi saygıyla andım zaten o yüzden dün hiç giremedim kk ya yorgunluktan attım kendimi koltuğa uyudum birazdan kardeşim gelicek o ara bi kesintiye uğrar burdaki varlığım ama gelirim yine özlüyorum kız dün camları silerken bile aklımdaydınız acaba kızlar ne kaynatıyiiii didim durdum

İncim bunu da mı yaptın ya

ya evet bebeğim yapmak zorunda kalmıştım :26: telefonu arka cebimde unutmuşum klozete otururken tam lup düştü içeri

naapiiim yani oradamı bırakiiim

ama ona bende çoooooooooooooooooookkk çok gülmüştüm yalan yok
hemde ozaman telefonu alalı bi ay falan olmuştu daha

okudummmmmm.delisin sen yaa.

annen cok haklı.bizimkileride yıka hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…